• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    CNN's coverage of protests against coronavirus restrictions in Germany and China. — quite amusing 😊

    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: i kdyz je fakt, ze si upozornil na hloupost, kterou pan OMNIHASH napsal.

    Námět na lesní seznamku (záhy bude na slunce jasné, v čem se to liší od nějaké Fabie)

    B61 nuclear bomb - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/B61_nuclear_bomb
    Jaderná puma B61 je jadernou verzí svého konvenčního protějšku BLU-113. Jedná se o termonukleární zbraň, která byla vytvořena v Národní laboratoři Los Alamos pod názvem 1 TX-61 v roce 1963. Od roku 1968 je označována současným názvem B61. Puma má široce nastavitelnou sílu od 0,3 do 340 kilotun a její aerodynamický kryt umožňuje, aby byla přepravována v podvěsu nadzvukovými letouny (nebo v pumovnicích Stealth bombardérů, jako je B2 Spirit).

    Je dlouhá 3,58 m a na šířku má 33 cm. Hmotnost základní verze je 320 kg, ale může se lišit dle nastavení.

    Puma B61 byla vytvořena ve vícero verzích, přičemž její poslední verze B61 Mod 11 je zařazena do kategorie jako hluboko do země pronikající puma, která je schopná zničit i ty nejhlubší a nejodolnější podzemní bunkry, které není možno likvidovat konvenční hlavicí. Tato verze váží 540 kg.

    Server globalsecurity.org uvádí že v současnosti mají Spojené státy cca 400 bomb tohoto typu, z nichž polovina, 200 kusů, je rozmístěna v Evropě u spojenců z NATO.[1]

    Na to je potřeba něco co lítá někde nahoře, aby se dostalo na území nepřítele (stealth prvky jsou samozřejmě výhodou), a pak rychle sbalit kufry..

    https://en.wikipedia.org/wiki/B61_nuclear_bomb
    The first B61-12 bomb was produced in November 2021. The weapon replaces the B61 mod 3, mod 4 and mod 7 bombs while the B61-11 will be retained in the stockpile. It is expected that the LEP will extend the B61's life by at least 20 years.[23] Politico reported in October 2022 that the US military planned to accelerate the deployment of the Mod 12 in Europe.[57] This drew criticism from the Russian foreign minister Alexander Grushko, who accused the US government of "reducing the nuclear threshold" with the weapon's increased accuracy.[57]

    RuSSaci si stěžujou něco s atomovkama.. tomu se budeme "seriozně" smát že :-)

    Russia says US is lowering ‘nuclear threshold’ with newer bombs at Nato bases in Europe | South China Morning Post
    https://www.scmp.com/news/world/russia-central-asia/article/3197739/russia-says-us-lowering-nuclear-threshold-newer-bombs-nato-bases-europe
    ‘We cannot ignore the plans to modernise nuclear weapons, those free-fall bombs that are in Europe,’ said Russian Deputy Foreign Minister Alexander Grushko

    Russia said on Saturday that the accelerated deployment of modernised US B61 tactical nuclear weapons at Nato bases in Europe would lower the “nuclear threshold” and that Russia would take the move into account in its military planning.

    Amid the Ukraine crisis, Politico reported on October 26 that the US told a closed Nato meeting this month that it would accelerate the deployment of a modernised version of the B61, the B61-12, with the new weapons arriving at European bases in December, several months earlier than planned.

    ...

    The 12-ft B61-12 gravity bomb carries a lower yield nuclear warhead than many earlier versions but is more accurate and can penetrate below ground, according to research by the Federation of American Scientists published in 2014.
    “The United States is modernising them, increasing their accuracy and reducing the power of the nuclear charge, that is, they turn these weapons into ‘battlefield weapons’, thereby reducing the nuclear threshold,” Grushko said.

    ..

    Russia’s Grushko said that Moscow would also have to take account of the Lockheed Martin F-35 which would drop such a bomb. Nato, he said, had already strengthened the nuclear parts of its military planning.

    ..

    Nato “has already made decisions to strengthen the nuclear component in the alliance’s military plans,” Grushko said.

    Russia’s ambassador to Washington, Anatoly Antonov, said on Saturday on Telegram that the new B61 bombs had a “strategic significance” as Russia’s tactical nuclear weapons were in storage, yet these US bombs would be just a short flight from Russia’s borders.
    The United States, according to the US 2022 Nuclear Posture Review published on Thursday, will bolster nuclear deterrence with the F-35, the B61-12 bombs and a nuclear-armed air-launched cruise missile.

    Nechapou, že se tomuhle lidi smějou... a chtějí zabránit diskuzi o tom. Eskaluje to situaci nevhodným směrem
    GORG
    GORG --- ---
    ID OMNIHASH jsem nastavil 30 dni RO ban.. (doufám teda :))

    Offtopic a trollení na to tu rozhodně místo není... a imho tohle ani není ideální téma na šíření dezinformací. imho poměrně vážná věc, když už se dostáváme od teorie k praxi

    ID KAJJAK máš poslední varovaní .. k plusu patří, že se aspoň nesnažíš furt někoho urážet :-) alle je to tu pro faktické informace.. ne pro nějaké bonmoty
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    OMNIHASH:

    mozna i vypustit, ale asi uz ne vcas ujet :-D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: cywe gorgu, i moje Fabie je schopná nést atomový zbraně, a nikde se o tom nepíše!
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Hmm, a ja myslel, ze jsem stravil pul hodiny psanim textu.. formovani slov a obsahu, kde jsem explicitne a pro nekoho mozna az obsirne popisoval polopaticky, co se mi na tom nezda

    A uplne zbytecne. evidentne.. . Jeste jak clovek vidi, jaky minimum casu investuji nekteri nazorovy oponenti v kontrastu. Ja to musel googlovat i v anglictine , protoze prave v cestine nic o jadernych zbranich nebylo, natoz v nejakem claneku ceskych medii.. ale to uz se opakuju. Asi přejdu jen na stručné výkřiky... je to dnes známka punku

    Nevím proč se mě snažíš urážet za to, že jsem upozornil na tom, že jsem nenašel ŽÁDNÝ (to znamená ani jeden) článek v českých médiích . A asi proto to řada ani neví, jako já nevěděl, lidi na nyxu někteří tvrdí, že ČR takovou možnost nemá. To že ČR kupuje F-35 ví každej, kdo nežije v jeskyně.. to v médiích samozřejmě bylo, a sám jsem několik takových článků hned v tom postu linkoval.. ale z jiného důvodu.

    Vlastně teď mi dochází, že jseš troll. Trolové předstírají hlupáky a říkají přesvědčeně úplné nesmysly, aby v oběti vyvolali emocionální reakci. Vysvětlujou, co je to "flatten curve" debilním covidiotům, pomáhají jim googlovat různé strawmany...

    Ale možná to není vědomý trolling... já už mám delší dobu pocit, že část populace trpí skutečně vážnou psychickou poruchou vyvolanou tvrdou nonstop 24/7 propagandou, která je postavená na strachu.

    Proto ani, co se nehodí, prostě nevidí.. nemají tu schopnost to vidět napsáno.. přímo to nevidí
    Miliony Němců tehdy takhle podlehlo.. a to imho není že by nebyli inteligentní, neměli vzdělání.. nebo snad na germánech něco speciálního.. ne, ale masivní propaganda vytěsnila racionální myšlení ve prospěch emocionálního. Každá věc co to nějak naboří se setkává s agresivním útokem.

    No já si trvám na tom, že absence informací o schopnostech téhle generace F-35 v médiích je pravděpodobně záměr anebo důsledek téhož.. že i novináři jsou pod vlivem této hypnózy. Ve stavu psychózy. A možná byl propagandistický útok na ČR tak efektivní, že tady takový článek není.. ani v armádních novinách. Protože v anglofonních novinách to tam normálně je.. a třeba jeden linkovaný se nad tím i pozastavuje, že to je kontroverzní. No v ČR se o tom asi nedá ani bavit.

    --

    Heh ještě mě napadá, že bych naopak já mohl být tímhle způsobem vyosenej :-), že bych já měl nějaké vidiny díky tomu údajnému prokazanému vlivu Putina v ČR. A tak je pro mě jediné vysvětlení, že je tu masivní spiknutí?..
    Hmm.. Tyjo tak to už bych nemohl věřit ničemu a nikomu :)
    No já bych neřekl, že oni to přímo neviděj napsaný (že by to fyzicky neviděli.,. to asi ne).. spíš si to nepřečtou.. nějakým způsobem to jakoby "nevidí".. nepřipustí si v mysl. Jako když někdo prostě neumí poslouchat a jen čeká, až ten, kdo mluví, se odmlčí, aby mohl říct něco svého. Takže tam asi zahlídne F-35 a cosi že se to prý tají, a to mu stačí.

    Takže až mu dojde, že jsem řešil nukleární schopnosti F-35, dovolím si predikovat, že se pokusí debatu přesunout směrem k tomu, že ČR nemá žádné atomové bomby, které by ty F-35 mohly házet. Což ale vůbec nesouvisí s tématem.
    Tak to sem raději preemptivně píšu muhaha :-))

    Podobně je to u té exploze v Polsku. Ti velcí humanitní a humanitární demokrati , když se svět shodl na tom, že to byla ukrajinská, přešvinkli téma na fakt, že by tam bývala nedopadla, kdyby Rusko nenapadlo Ukrajinu v prvé řadě. Ale téma bylo, že oni tvrdili, že tam střelilo Rusko. Jako difinitivum.. v prvních hodinách po té explozi. Bez podložení. V situaci kdy nikdo nevěděl s jistotou nic.. oni ano... to je to téma
    Podobně s tím mučením a masovými hroby.. argumentovali taky tak. A kolem toho Polska znovu .. asi jsem to tu linkoval.. případně je to tam v těch článcích.. ty linky nejsou jen pro parádu, je tam i víc informací pak dál.. já se to snažím nějak pokud možno dát sem v kompaktní formě stručně, ale je to těžký :))
    RIVA
    RIVA --- ---
    Mozna si to letos objednam pod stromecek...

    Mighty Hunters
    https://www.thegamecrafter.com/games/mighty-hunters

    A game of 21st century war and conquest - or modern global domination by antique technocracy.

    You are the leader of a faction of the Fraternity of the Sons of Nimrod. As such you are compelled by an antique philosophy to rule the world. Your opponents are leaders of their own factions of the same Order, and are likewise motivated. Things are bound to get nasty…

    Tanks and planes are out of the question. This is quiet world war that requires silent weapons. Academia, media and legislative bodies are your armaments. Deploy them around the globe to capture populations and to harvest Power – the fuel in a silent war machine where Magic is the engine. Yes, Magic; the same deployed by technocrats since Nimrod himself. Learn and use it to expand your empire and attack your opponents. Create alchemical formulae with Spell Cards to drive events, and possess sites sacred to the Fraternity to gain crucial advantage.

    Gameplay involves a structured race to possess ever increasingly more vauable parts of the globe as the Fraternity collectively conquers the stumbling blocks to its hegemony. Achieve the ultimate objective: divide and conquer Russia, the political entity most likely to frustrate all of the Fraternity's plans.

    Every game is potentially vastly different depending on which rules you use, what strategy you decide to implement, what cards you draw, what dice rolls you make, and how awkward your opponents are.

    Over 70 regions to capture for points, power or frustrating your opponents.

    Attractive Spell Cards that incorporate a partial tarot deck (completed by the Spell Card expansion).

    Two glossy booklets: an Introduction, including an establishment of the theme, and Regulations (for induction into the Order) - for the eyes of Initiates only.

    Play time varies depending on number of players and variation of rules used – starts at under 2 hours. Definitely for those who like their games to be worlds to become immersed in.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Zalezi cemu se rika jaderne zbrane. I Gripen je schopny provest jaderny utok taktickeho charakteru, jen aktualne nema integrovane v avionice strely k tomu vhodne. Nicmene na odhoz tupe takticke nuklearni munice (bomba v radu kilotun) nepotrebuje nic z toho, jen by to pravdepodobne byla jednosmerna mise, nebo zkusit balisticky odhoz naslepo a zdrhani z dosahu, ale to od dob Su-7 CSLA nikdo netrenuje.

    F-35 jsou pro nas nesmysl financni vzhledem k nakladnosti udrzby a zivotnosti. Ze z toho ma Cernochova po nachytreni v USA jednoznacny ukol je vec jina - prachobycejny byznys.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: jo, je to tak tajná infomrace, že o tom vyšlo 3.000 článků

    nakup stihacek f35 - Hledat Googlem
    https://www.google.com/search?q=nakup+stihacek+f35&sxsrf=ALiCzsYDWvxKfXUKcaw44qV5MMBJr7KK9g%3A1669973220440&source=lnms&tbm=nws&sa=X&ved=2ahUKEwiywdqEz9r7AhXNRPEDHfraB9QQ_AUoAXoECAEQAw&biw=2400&bih=1171&dpr=0.8&safe=active&ssui=on

    A není ze sebe dělat ještě většího lumena, Vrábelovi se všichni po právu smějou, páč na ten útok atomovkama nám tak nějak chyběj ty atomovky.
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak na nyxech se siri dezinformace, ze CR nema stihacky schopne strilet jaderne zbrane... kvuli outrage trochu podobne ujetyho tvrzeni toho organizatora demonstrace pana Vrabela, ze udajne CR planuje zautocit na Rusko jadernymi zbranemi ze stihacek. Zacalo se resit obvineni ze sireni poplasne zpravy..

    Kazdopadne CR opravdu bude mit stihacky F-35 schopne strilet jaderne zbrane. Ceska media to uz dlouhodobe taji. Nebo nejsou zrovna z nejbystrejsich, pokud jim to nneprijde jako podstatna informace. Ja to nevedel, dokud jsem to nekde nezaslech v alternativnich mediich. Tak jsem si to trochu dohledal.

    LGITFY:

    Germany to buy nuclear-capable F-35 fighter jets in defence spending spree
    https://www.telegraph.co.uk/business/2022/03/14/germany-buy-nuclear-capable-f-35-fighter-jets-defence-spending/

    F-35A complete 5th generation fighter test milestone with refurbished B61-12 nuclear gravity bombs > Air Force > Article Display
    https://www.af.mil/News/Article-Display/Article/2801860/f-35a-complete-5th-generation-fighter-test-milestone-with-refurbished-b61-12-nu/

    Me celkem fascinovalo, ze o tom media uplne mlci.. jenom zminili ze to bude F35A - Lightning II

    Nakoupí česká armáda bojové letouny F-35? Naši sousedé už si je objednali - Prima Zoom
    https://zoom.iprima.cz/veda-a-technika/ceska-armada-f-35

    priklad dolicny - zcela namatkou - zadna zminka.. (zkusil jsem pred par mesici i jine clanky... aj jsem primo tady o tom myslim psal, ze tohle v mediich nereknou.. at to zni jako klise nebo ne.. pritom to neni nic tajneho)

    ale pro trolly, ok .. zkusime nejserioznejsi medium CR

    Česko chce koupit stíhačky F-35 Lightning, vláda bude jednat s USA — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3516680-zive-tiskova-konference-po-jednani-vlady

    opet zadna zminka..

    Česká republika kupuje víceúčelové stíhačky F-35A Lightning II a bojová vozidla CV90 | ArmadniNoviny.cz
    https://www.armadninoviny.cz/ceska-republika-kupuje-viceucelove-stihacky-f-35a-lightning-ii-a-bojova-vozidla-cv90.html

    ani armadni noviny

    ale nejen CR.. jak koukam, co mi vyskakuje na googlech, tak Polsko, Svycarsko, Finsko... a samozrejme Nemecko... zrejme asi cela Evropa nejak masivne kupuje F-35 schopne nest atomove zbrane.

    Jeden z největších armádních nákupů v dějinách Polska. Od Američanů pořídí desítky stíhaček F-35 — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3041311-jeden-z-nejvetsich-armadnich-nakupu-v-dejinach-polska-od-americanu-poridi-desitky


    Švýcarsko nakoupí americké stíhačky F-35. Odpůrci kritizují příliš velké investice do bojových letounů | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/svycarsko-americke-stihacky-referendum_2209192025_mar

    Letoun F-35 poprvé vzlétl před šestnácti lety. Stává se standardem spojenců USA — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3516700-letoun-f-35-poprve-vzletl-pred-sestnacti-lety-stava-se-standardem-spojencu-usa

    dokonce "novy standard"
    Americký stroj Lockheed Martin F-35, jehož prototyp se poprvé vznesl do vzduchu 15. prosince 2006, se postupně stává novým standardem ve výzbroji USA a jejich spojenců.


    Bojový letoun F-35 se stává novým standardem USA a jejich spojenců | EuroZprávy.cz
    https://eurozpravy.cz/zahranicni/amerika/bojovy-letoun-f-35-se-stava-novym-standardem-usa-a-jejich-spojencu.74a7b97d

    B61-12 Flight Test with F35-A Lightning II
    https://www.youtube.com/watch?v=Q3GYfY9ERWo


    Udajne i dost nakladne na udrzbu, ale to do toho ja nevidim posoudit ekonomicky vyhodnost nebo prakticnost na konvencni mise. Ani M. Rotovi se to nejak nezda v tomhle moc rozumny to mi jako svoje hlavni normalni stihacky.

    ČR nakoupí 24 F-35, je to zbytečné? (ne, není)
    https://www.youtube.com/watch?v=iyyfe7ri_kk


    "udrzba bude extremne draha"

    ---

    hmm takze Evropa prezbrojuje na novy standard - stihacky schopne nest jaderne zbrane.
    At uz s tim maji jakekoliv plany, neriskuje se tu eskalace.. co si o tom pomysli Russaci?
    Pravdepodobne neco ano.
    Je i mozne ze utok Rusko na Ukrajiny byl zcasti zpusobeny i timhle?.. protoze to samozrejme meni geopolitickou rovnovahu, pokud hned za hranicemi Ruska jsou zeme schopne strilet jaderne zbrane.
    GORG
    GORG --- ---
    „A co teď, paní Němcová?“ Odsouzení Ruska se vymstilo. Je zle | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-A-co-ted-pani-Nemcova-Odsouzeni-Ruska-se-vymstilo-Je-zle-720546
    Původní informace z úterního večera, že na polské území dopadly „ruské rakety“, byla v průběhu noci korigována prohlášením amerického prezidenta Bidena, že rakety „nemusely být vypáleny z Ruska“. Agentura AP dokonce s odvoláním na vysoké zdroje uvádí, že raketu, která v polském příhraničí zmařila dva lidské životy, odpálili Ukrajinci v rámci protiraketové obrany. Vládní politická scéna však večer na potvrzení nečekala a počínaje premiérem Fialou či senátorkou Němcovou důrazně odsoudila Rusko. „Se zájmem očekávám, kdy Miroslava Němcová na svém twitteru označí amerického prezidenta za proruského švába. Příště chladnou hlavu, děvčata,“ komentovala unáhlené výroky analytička Irena Ryšánková.

    ...

    Naopak politolog Miloš Gregor, expert na dezinformace, citoval polské přísloví „Bij bolszewika“. Měli bychom podle něj v reakci oznámit další masivní dodávku zbraní Ukrajině. „Ať ti hajzli cítí, že to je důsledek jejich vraždění,“ přeje si brněnský vysokoškolský pedagog.



    ...

    Ministr vnitra Vít Rakušan po prvních nejasných informacích z Polska došel k závěru, že „Ať už to bylo jakkoliv – Rusko o mír nestojí. Chce válčit. Ničit. A vraždit“. Česku prý něco podobného nejspíš nehrozí, zcela v bezpečí ale budeme jen v případě, že Rusko zmizí z Ukrajiny.

    „Stojíme za Ukrajinou. Stojíme za Polskem,“ ujistil ministr vnitra.



    Na Lipavského facebooku byla zachycena zpráva: „Dopad ruských raket na polské území, který stál dva lidské životy, je důkazem agrese, kriminálního násilí a nelidské brutality putinovského Ruska. Ruské vedení musí za to nést odpovědnost.“

    ..

    Sám premiér Petr Fiala uvedl: „Dnešní masivní raketové útoky ruské armády na Ukrajinu jasně ukazují, že Rusko chce terorizovat její obyvatele a zemi dál ničit. Pokud Polsko potvrdí, že rakety zasáhly i jeho území, půjde o další eskalaci ze strany Ruska.“ Pak ujistil, že za našim spojencem z EU a NATO pevně stojíme.

    Marek Ženíšek, expert koaliční TOP 09 na zahraniční politiku, by rovněž nečekal. „Byl by to akt agrese na členskou zemi NATO,“ tweetoval. Aktivovat se podle něj musí „minimálně článek 4“.

    „Útok na člena NATO nelze zlehčovat. Čl. 5 Washingtonské deklarace dává možnost obrany a zavazuje. Jakákoli slabost a nejednota NATO by byla Ruskem zneužita a nemůžeme si ji dovolit,“ dodal Ženíšek, předseda zahraničního výboru Poslanecké sněmovny.

    Jeho stranická kolegyně Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně celé Sněmovny, uvedla: „Rusko eskalaluje napětí a tomu se musíme bránit společně.“ Doplněno hashtagem „We are NATO“.

    Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová také psala o ruských raketách, které zabíjely nevinné v Polsku. „Nejde o to, zda šlo o chybu či záměr. Je to nepřijatelné,“ napsala. A pokračovala: „Je třeba postupovat s rozvanou, ale rozhodně. Způsobem, ze kterého náš nepřítel pochopí, že se nezalekneme. Že jsme silnější. Rusko je teroristický stát.“



    V Senátu předsedá zahraničnímu výboru Pavel Fischer, a ten uvedl: „Zločinný režim pálil ruské rakety nejen na civilisty na Ukrajině, ale také na území NATO, tedy Polska. Odsuzuji tento zločin.“ Úterní událost vnímá jako zkoušku pro Polsko i celé NATO.



    Fischer to na twitteru vzápětí schytal od jednoho svého voliče za „bezobsažné výroky“. „NATO a my všichni bychom mimo truchlení nad padlými civilisty měli reagovat tvrdě,“ vyzval.









    „Se zájmem očekávám, kdy Miroslava Němcová na svém twitteru označí amerického prezidenta za proruského švába. Příště chladnou hlavu, děvčata,“ vzkázala analytička Irena Ryšánková s varováním, že válka nefunguje jako počítačová hra.

    Bývalý první místopředseda ČSSD Michal Hašek ocenil všechny, kteří zachovali chladnou hlavu. „Sledoval jsem zejména výlevy některých prezidentských kandidátek a kandidátů a dalších vládních politiků, kteří nevyčkali relevatních informací a rovnou sázeli silácké statusy. Jakkoliv to byla tragedie, ukázalo se mnohé, za tisíc debat s Václavem k nedělnímu obědu,“ dodal.

    Náčelník generálního štábu Karel Řehka následně na twitteru vyzval: „V tuto chvíli je jisté, že na území Polska došlo k explozi zaviněné dopadem nějakého typu munice. V současné situaci je nejdůležitější zachovat klid, počkat na další informace a pečlivě vyhodnotit fakta.“



    Dobrej vtip je i to, ze tohle se doctete pouze na Parlamenentnich listech, zcenzurovanym mediu


    seriozni media dala pak od tematu ruce pryc..

    ale ja tam ctu spoustu volani po valce... zatazeni CR do svetove valky.. .aby CR zautocilo (ci proxy) na Ruskou federaci. To neni zadna sranda. Skutecne zadna pocitacova hra.

    Trestní zákoník - HLAVA XIII - TRESTNÉ ČINY PROTI LIDSKOSTI, PROTI MÍRU A VÁLEČNÉ TRESTNÉ ČINY - Podnikatel.cz
    https://www.podnikatel.cz/zakony/zakon-c-40-2009-sb-trestni-zakonik/f3921763/
    § 407


    Podněcování útočné války
    (1) Kdo veřejně podněcuje k útočné válce, na které se má podílet Česká republika, takovou válku propaguje nebo válečnou propagandu jinak podporuje, bude potrestán odnětím svobody až na pět let.


    (2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán,

    a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na shromáždění, které podléhá oznamovací povinnosti, nebo

    b) spáchá-li takový čin tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

    (3) Příprava je trestná.

    Nikde tam v tech vyjadreni nevidim explicitni volani po utoku CR na Rusko, ale neprimo tam je. Tak pokud nekdo vola po aktivaci clanku NATO. Nebo vola po "tvrde reakci". O cem to tedy mluvi? To uz by musel posoudit soud.

    Kazdopadne vyjadreni tech nasich vladnich predstavitelu bylo hrube selhani... pokud to neni trestne, tak minimalne velmi nevkusne... A muzeme si najit ta jmena.. Pekarova Adamova, Fiala, Cernochova, .. a ta plejada dalsich, kteri:

    1) Podnecovali paniku pocatku 3. svetove valky
    2) S horkou hlavou se verejne vyjadrovali zpusobem, ktery zpusobil vazne znepokojeni casti verejnosti ,
    3) ale i vytvoril potencial pro rozpoutani svetove valky
    4) zatimco seriozni racionalni alternativni media byla tim hlasem rozumu :-)

    A ted se svorne mlci.. a dela se, ze se nic nestalo.. rada lidi si zrejme i doted mysli, ze to vystrelilo Rusko, protoze ty dementace v mediich uz nemely takovy dopad

    Fascinujici, ze pani Nemcova nadale trvala i po tom vsem odhaleni, ze to byla ukrajinska raketa, na svem tvrzeni, ze je to Rusko.

    To je fakt sbohem rozume
    GORG
    GORG --- ---
    Poplach kolem 3. SVĚTOVÉ VÁLKY | PO ŽNÍCH K TURKOVI #27
    https://www.youtube.com/watch?v=RDzVu60EIWQ


    https://twitter.com/pospisil_jiri/status/1592607557239308288


    https://twitter.com/jana_cernochova/status/1592612246995505152


    https://twitter.com/Nemcova_Mirka/status/1592637526636101632


    https://twitter.com/Nemcova_Mirka/status/1593302410126057472


    neni tohle taky sireni poplasne zpravy?

    jinak Turka tam slysim jako prvniho cloveka rict vec, co me napadlo taky jako prvni... proc by Rusko utocilo na polsky traktor? jako nejpravdepodobnejsi se nabizelo, ze at uz to vystrelil kdokoliv, slo o nejaky omyl.

    zas takova ukazka, jak ten tzv. "seriozni" svet je vlastne uplne sileny.

    uz vzapeti hned slysime jasna vyjadreni. ale kdyz to rika primo ministryne obrany a dalsi politici, neni to tedy sireni poplasne zpravy?

    minimalne to vytvorelo z pozice ministryne obrany ekalaci konfliktu, kdyz dopadne raketa , a hned uz se mluvi o clanku 5. NATO a spusteni zhave valky.

    jak je mozny, ze pokud se tohodle clovek neucastni... tohle vykrikovani , ze to udelali Rusove, tak je automaticky rusky svab? pritom treba v tomhle pripade, kdo siri dezinformace je nekdo jiny. tady prokazatelne p olitici sirili dezinformace.

    dokonce v te chvili, kdy i USA rikali, ze nejsou dukazy, a Cernnochova tvrdila, ze to bylo plne prokazano, ze to udelali Rusove. kde je nejaky outrage tech pravdu uctivajicich ?
    misto toho je uctivano emocionalni chovani..

    Byla to ruská raketa, trvá na svém Zelenskyj. Zapojit Ukrajinu do vyšetřování by podle něj bylo fér | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/svet/polsko-rusko-ukrajina-raketa-protivzdusna-obrana.A221116_150209_ln_zahranici_pev

    Jak ukrajinská raketa dopadla na polskou vesnici. Polský list udělal podrobnou rekonstrukci | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://zahranicni.hn.cz/c1-67139650-jak-ukrajinska-raketa-dopadla-na-polskou-vesnici-polsky-list-udelal-podrobnou-rekonstrukci

    Duda potvrzuje: Byla to zřejmě ukrajinská raketa. Nehoda - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-duda-raketa-ktera-zabijela-v-polsku-byla-zrejme-ukrajinska-40414741

    „Ruská“ raketa v Polsku. Němcová necouvne: Stojím si za každým komentářem! | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ruska-raketa-v-Polsku-Nemcova-necouvne-Stojim-si-za-kazdym-komentarem-720854

    Poláci brzy věděli, že raketa je ukrajinská, v rozpacích čekali na USA - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-raketa-przewodow-ukrajina-usa.A221118_102923_zahranicni_bro

    Polsko i NATO se po dopadu rakety zachovaly zdrženlivě a komunikovaly jasně, oceňují experti — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3544234-polsko-i-nato-se-po-dopadu-rakety-zachovaly-zdrzenlive-a-komunikovaly-jasne-ocenuji

    Téma Dopad raket na polské území — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/tema/852346-dopad-raket-na-polske-uzemi

    (tema na CT24 ma o cele veci v tehle sekci jen 1 clanek vyse)
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    RIVA: exactly that, Sir

    https://twitter.com/libertyheretic/status/1597933592768040960
    RIVA
    RIVA --- ---
    Something Strange Is Happening to Crypto Billionaires
    https://youtu.be/HMxT32BnQxc
    GORG
    GORG --- ---
    I Hunt TR-069 Admins: Pwning ISPs Like a Boss - Presented By Shahar Tal
    https://www.youtube.com/watch?v=40Er3y7GIF0


    nahodou jsem natrefil, kdyz jsem na netu hledal, co je to ACS, TR-069
    Management - TR-069 client

    WAN Management Protocol (TR-069) allows a Auto-Configuration Server (ACS) to perform auto-configuration, provision, collection, and diagnostics to this device.

    (Enable/Disable)

    hledal jsem na routeru, ktere nastaveni by mohla byt nejaka bezpecnostni dira. najit neco o ACS nebylo uplne jednoduchy, ale jak koukam na tohle video, jeste na tom mem routeru aspon dobry, ze to jde vypnout.

    a tohle

    Many home routers supplied by ISPs can be compromised en masse, researchers say | PCWorld
    https://www.pcworld.com/article/440767/many-home-routers-supplied-by-isps-can-be-compromised-en-masse-researchers-say.html
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RAGAMUFF: pečlivou přípravou a následnou selekcí, Dejve. Před zářením nebyly chráněný ani lety na oběžnou dráhu, a taky ty fotky zvládli vyvolat, ostatně špionážní fotografie byl jeden z primárních důvodů rozvoje kosmonautiky dávno předtím, než někdo začal smysluplně uvažovat o letu na Měsíc. Když vyfotíš 5000 fotek plus, tak se v nich deset použitelnejch najde stoprocentně.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    OMNIHASH: Mě jen není jasné jak dostali tak hezké fotky na zem když nebyli chránění před zářením, fotoaparát byl běžný z krámu, a film je na tyhle věci extrémně citlivý...
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA: TL;DR It wasn't...
    RIVA
    RIVA --- ---
    Bitcoin Compromised By The Fed and The Bilderberg Group?
    https://youtu.be/WNH4kwXNvY0
    RIVA
    RIVA --- ---
    BALENCIAGA shows its TRUE COLORS
    https://youtu.be/azhgdpP9rRs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam