• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    FOXY: hm, tak takhle nadratovanyho jsem ho teda (nastesti) nezazil. nicmene v tomto pripade samozrejme chapu tvoji nasranost, k tomu neni co dodat.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ERIXON: mám opačné zkušenosti- zvuk šílený a navíc přemrštěný. taky díky němu jsme několika při akcích museli přemlouvat policajty a chodit se omlouvat sousedům, pže přes několikeré upozornění pouštěl hudbu nahlas po 22.hodině a nejlíp přes naši puštěnou! menší aparaturu, která hluk nenadělá. navíc se kymácí vožralej a haleká jak kokot a na každý druhý akci usne na pultu s lahváčem v ruce. "kazí vzhled"- toť už pouze poslední kapka
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    DARTHFADER: no jasny, ja jsem jenom uvedl svoji zkusenost s timto panem a ta je naprosto ok. jak je to jinde netusim, ale kdyz si ho bere treba Raduza i na ksefty mimo Central taky to o necem svedci.
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ERIXON: zvukar by IMHO mel snad zvucit vsechno, pokud neni special jen pro kapelu se kterou jezdi ale dela zvukare v nakym prostoru ...
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    FOXY: co to je kazi vzhled? :-) ja se ho musim trochu zastat, nas (rock revival) nazvucil vzdycky v pohode, preci jen uz to ma zmakly za ty roky a i s celkovym levelem hlasitosti je to ok (nepocitam ulety pri zvukovce, kdy mu to proste neda a kazassky-popfolkmetal tam na plnou savli pustit musi :) ). pocita se i ochota, a vstricnost k zapujcce aparatu jen na zpev pokud hrajeme v mensich prostorach. kez by se takhle slusne a ferove choval kazdy zvukar. tot me zkusenosti z praxe - tedy veskrze pozitivni. no a ze vypada jak skaut ze 60tek je ciste jeho vec- lidi prisli na kapelu ne na zvukare.
    FOXY
    FOXY --- ---
    RESTINPEACE: já teda upřímně říkám, že Kocík by zvučit neměl vůbec. a kazí vzhled
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: narazis na to, ze by Kocik mel zacit poradne hulit? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE|34328941: Kez by pravidlo "kvalitni skunk => kvalitni zvuk" platilo obecne :-)
    MENU
    MENU --- ---
    restinpeace: 17.11. bude otevřen bar v patře hl. budovy (kompletní sortiment) před i po produkci (after party)
    foxy: lístky snad budou i na místě ovšem nelze garantovat množství
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: zvukar totiz pred koncertem kouril ty skunky, co tam pak vonely u vchodu do salu :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja byl se zvukem Studia velmi spokojen, ovsem vysledek podstatne ovlivnil i vynikajici zvukar. Kazdopadne na midi lidi pujdu.
    FOXY
    FOXY --- ---
    MENU: budou popř nějaký lístky i na místě? nevim, jak to stihnu
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    MENU: ja bych docela rad na Midi Lidi zase zasel, ale popravde me prostor Studio Divadla Drak docela zklamal
    je mi jasny, ze poradnej hudebni klub v Hradci proste neni, takze alespon akustika tam je dobra, ale jinak drinky do kelimku od stolecku v predsali atmosferu koncertu neudelaj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MENU
    MENU --- ---
    Photobucket
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    chodim, když je čas
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Choďte pěšky, je to zdravé.
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    revizory taky teď potkávám furt..co mě sere víc, než zrušený drobný, je to, že to nikdy nebere pořádně bankovky...tuhle jsem tam zkoušela asi 5 stovek a nevzalo to žádnou..
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    dneska jsem byl kupovat litacku na dalsi 3 mesice, tak jsem se rovnou pani zeptal proc zrusili ty drobny mince v automatech: prej kdyz to bylo nastaveny na hodne minci, tak se jim to casto porouchalo, takze to radsi dali jen na ty dvacky a pajcky
    (uznavam, ze jsem na nefunkcni automat tu a tam narazil a nastvalo me to vic, nez kdyby ten automat bral aspon ty dvacky)
    slibila, ze moji pripominku preda na kompetentni mista, ale nemam si delat iluze, ze to nastavi jak to bylo driv
    kazdopadne nejsme jedini kterym se to nelibi, studenti prej plati za litacku 210, takze si stezujou jeste vic, protoze jim to tu petku proste neveme

a ja rikam: zijem sakra v dobe nanotechnologii, presnych meridel a vazidel a DPMHK neni schopny zajistit automat, ktery pozna korunu od dvoukoruny?? nerikam, ze se me to tyka, protoze jezdim na litacku, ale jakoukoli iniciativu, ktera povede k naprave tohohle slendrianu rad podporim
    FOXY
    FOXY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam