• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Kocik by mel kandidovat v pristich komunalnich volbach, zvitezit a stat se Primatorem.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    kocík mě už několikrát pomohl, je to hodnej a vstřícnej člověk...dokáže toho spoustu opravit (navíc ho to baví, nebo mě to tak připadá) a několikrát mě naprosto grátis pučil pár věcí do PA...pravda je, že chlastá, ale aspoň to není suchar a dá se s ním pokecat
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    ano a nemluve o cene, nekteri nevedi co uz by si za to rekli... jinak ZDN58- to byl Honza Juricek, to je docela rutiner nahodou bych rek, zvuci i profi kapely, symfonak... asi nemel den :/
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    zas je to nejlevnejsi zvukar siroko daleko, myslim ze mnoho akci by bez nej zustalo nenazvucenych (a "radsi nic nez kocika" moc neberu ;)). holt ty ostatni veci (chlast, rezavej zvuk z PA) k tomu za ty prachy patrej. sleduju ale za nekolik let mirny pokrok, jak v chlastu tak ve zvuku :) me osobne vzdycky v ramci svych moznosti pomohl. a jsou tu horsi zvukari, treba ten mamlas ktery nas vloni zvucil na divadelnaku. to radsi kocika leziciho pod pultem nez tamtoho fotbalistu.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ERIXON: to není nasranost, to je pouhé jednoduché konstatování :)
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    FOXY: hm, tak takhle nadratovanyho jsem ho teda (nastesti) nezazil. nicmene v tomto pripade samozrejme chapu tvoji nasranost, k tomu neni co dodat.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ERIXON: mám opačné zkušenosti- zvuk šílený a navíc přemrštěný. taky díky němu jsme několika při akcích museli přemlouvat policajty a chodit se omlouvat sousedům, pže přes několikeré upozornění pouštěl hudbu nahlas po 22.hodině a nejlíp přes naši puštěnou! menší aparaturu, která hluk nenadělá. navíc se kymácí vožralej a haleká jak kokot a na každý druhý akci usne na pultu s lahváčem v ruce. "kazí vzhled"- toť už pouze poslední kapka
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    DARTHFADER: no jasny, ja jsem jenom uvedl svoji zkusenost s timto panem a ta je naprosto ok. jak je to jinde netusim, ale kdyz si ho bere treba Raduza i na ksefty mimo Central taky to o necem svedci.
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ERIXON: zvukar by IMHO mel snad zvucit vsechno, pokud neni special jen pro kapelu se kterou jezdi ale dela zvukare v nakym prostoru ...
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    FOXY: co to je kazi vzhled? :-) ja se ho musim trochu zastat, nas (rock revival) nazvucil vzdycky v pohode, preci jen uz to ma zmakly za ty roky a i s celkovym levelem hlasitosti je to ok (nepocitam ulety pri zvukovce, kdy mu to proste neda a kazassky-popfolkmetal tam na plnou savli pustit musi :) ). pocita se i ochota, a vstricnost k zapujcce aparatu jen na zpev pokud hrajeme v mensich prostorach. kez by se takhle slusne a ferove choval kazdy zvukar. tot me zkusenosti z praxe - tedy veskrze pozitivni. no a ze vypada jak skaut ze 60tek je ciste jeho vec- lidi prisli na kapelu ne na zvukare.
    FOXY
    FOXY --- ---
    RESTINPEACE: já teda upřímně říkám, že Kocík by zvučit neměl vůbec. a kazí vzhled
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: narazis na to, ze by Kocik mel zacit poradne hulit? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE|34328941: Kez by pravidlo "kvalitni skunk => kvalitni zvuk" platilo obecne :-)
    MENU
    MENU --- ---
    restinpeace: 17.11. bude otevřen bar v patře hl. budovy (kompletní sortiment) před i po produkci (after party)
    foxy: lístky snad budou i na místě ovšem nelze garantovat množství
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: zvukar totiz pred koncertem kouril ty skunky, co tam pak vonely u vchodu do salu :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja byl se zvukem Studia velmi spokojen, ovsem vysledek podstatne ovlivnil i vynikajici zvukar. Kazdopadne na midi lidi pujdu.
    FOXY
    FOXY --- ---
    MENU: budou popř nějaký lístky i na místě? nevim, jak to stihnu
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    MENU: ja bych docela rad na Midi Lidi zase zasel, ale popravde me prostor Studio Divadla Drak docela zklamal
    je mi jasny, ze poradnej hudebni klub v Hradci proste neni, takze alespon akustika tam je dobra, ale jinak drinky do kelimku od stolecku v predsali atmosferu koncertu neudelaj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam