• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    MATHEA: v tomhle směru sem docela vzdělanej...

Knihomol je příjemná restaurace, ale po obměně jídelního lístku (asi před 4 měsíci) se těžko vybírá jídlo, který by splnilo očekávání převládájí těstoviny, noky atp. pořádný kus masa nedoporučuju objednávat zde. Cana za jídlo +/- do kila

Hrad...od doby co se změnil majitel a je tam komplet nová obsluha, tak hrůza největší...tudle hospodu mám pod prdelí a chodim tam na pivo (špička) ale jídlo a obsluha je příšerná. byl sem tam v pátek a objednávka zněla tatarák, česnečku a šopák a čekal sem 45 minut (v hospodě bylo 10 lidí a 4 měli objednané jídlo předemnou) a o topinky k tataráků sem musel poprosit extra a navíc jedna z nich byla udělaná jenom z jedný strany - fail !!! ale meníčka tam sou v klidu, česká kuchyně, občas mívaj exotičtější masa (v neděli byla konina) cena +/- 80 vočí

Černý kůň - zase nový majitel, plánuje se tam velká rekonstrukce, ale za současnýho stavu, kdy i přinést meníčko jim trvá 40 minut a jídlo není nic extra a nechají si za něj zaplatit 80 vočí...hrůza

Sportbar - stejnej majitel jako černý kůň a tady sem byl jenom jednou na zahrádce, ale už nikdy v životě !!! víc radši psát nebudu.

Mexita - menší restaurace ve sklepě, podle názvu je to mexicko-italská restaurace a za sebe dávám deset z deseti. Kuchař je kámoš a je svolnej udělat cokoliv. Takže když si nevyberete z jídeláku a nebo bude konkrétní přání např. jak upravit maso, tak vždy, ochotně vše udělá k naprostý spokojenosti. cena jídla tak 150,- Kč

Staročeská (vedle mexity) - nikdy sem nebyl, ale z vyprávění kamarádů je tam poměr cena/množství/chuť dost nepříznivá. Ale vaří tam moje bejvalá sousedka a nevěřim, že by jídlo bylo vyloženě špatný.

Čínská restaurace na náměstí - nebudu říkat nic...nejsem příznivce této kuchyně.

Pod radnicí (nebo pod věží, nemůžu si vzpomenout) - příjemná obsluha (servírka měla veliké prsa!!) cena tak 120 korun, ale jídlo neurazí, ale ani nijak nenadchne, ale mám z toho dojem takové tiché restaurace, kam moc lidí nechodí

Okresní dům - je to u grandu směrem k muzeu. Ještě sem tam nebyl, ale dva týdny tam vaří můj dobrej kámoš a podle meníček se to rísuje jako trochu snobská restaurace (meníčka od 99,- do 119,-). I tak nějak to tam vypadá. Pokaždý když jdu kolem tak je tam prázdno

Duran je stará klasika...deset z deseti, tady se nedá nic vytknout. Leda to, že není v centru (a i to je myslim nakonec výhoda)

Potrefená husa - všechno tam musí být perfektní, pivo, jídlo. Maj tam na to pravidla (vedoucí tam dělá jak jinak než kamarád), ale osobně mě tam pivo nechutná, a jídla tam sou na mě takový nicneříkající. Nedokážu si kloudně vybrat. Ale maj tam nejlepší naloženej hermelín co sem zatím v HK měl. cena jídel tak 120 vočí

U Lva - moc tam nechodím, ale jídlo sem tam dával třikrát a pokaždý s výhradama. Tatarák mě přinesli jenom s vajíčkem, cibulí, pepřem, solí a červenou paprikou...o zbytek sem musel prosit až v kuchyni (servírka nechápala co chci), pivo je tam dobrý.

U ferdinanda - je to vedle schodiště na náměstí, dřív fortna. Na mě né moc dobře působící restaurace (chodil sem tam jako mladej soploš na pivo), ceny za jídla +/- 100 kč, ale jídlo chutnalo.

Inflagranti - příjemná restaurace s příjemnou obsluhou. Krásný prostředí. Tady doporučuju si dát maso !!! Mají krásný způsob servírování, např. medailonky napíchnuté na jehle, která visí na jakési šibenici a pod ní kalíšek s alkoholem, který před vámi zapálí a koukáte jak se ta panenka dodělává před váma. Sem mě maminka vzala když sem udělal maturitu :o) cena jídel tak 150,- Kč, ale opravdu to stojí za to.

napadá mě ještě víc hospod a restaurací, ale nebudu to tady zasírat...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHEA: Hele, doporucuju Everest, nepalskou restauraci kousek od Hradu. Super jidlo, nehuli se tam, dobrej servis...
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    MATHEA: co třeba Knihomol na starém náměstí, není to žádná pecka, ale je to docela příjemné. Jídla se pohybujou kolem 100kč.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Poradi nekdo prijemnou nepremrstenou restauraci, kde dobre varej? Chceme s kamoskou vytahnout majitelku azylu trochu na vzduch, aby si par hodin odpocala a zrelaxovala, takze solna jeskyne a pak mame v planu nejakej dobrej obed. Tzn. zadny hogo fogo, ale ani ne natriskana zahulena zradelna:)
    FOXY
    FOXY --- ---
    chcete někdo lístky na čtvrtek 15/12 od 19 hodin- Tulák po hvězdách za 130?
    tulak_po_hvezdach
    http://www.klicperovodivadlo.cz/tulak_po_hvezdach.htm

kdyžtak mail na mě: foxyf@seznam.cz
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    ANNIKA: proč ji nevyhubuješ a neseřežeš?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    porad mi lezi v hlave tahle zitrejsi prespolni tancovacka ...
    Photobucket
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    DOCKINEZ: pokud to dobre chapu z fotek tak vedle novakovych garazi, jak tam ze strany k rece driv byl "steakbar" a pak nejaky sekac.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: A kde na Eliscine nabrezi ten klub Ozzies vlastne je?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SCHWITA: samozrejme demograficke rozlozeni navstevniku v sobotu bylo vice rozmanite, nechtel bych se nekoho dotknout, nedoslo tam k zadnemu excesu a respektuju, ze se mladi oblekaji jinak

myslim, ze to bude nejvic zalezet na hudbe, ktera tam odpoledne a vecer bude hrat. a nestravil jsem tam tolik casu abych to dopredu automaticky zatratil
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA: ja bych to tak videl... je to asi rok stare video, ale je aktualni :) a podle me to sedi :)
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    OLTSKUL: miluju ty paličky na startu. všichni tihle lidé jsou hipsteři?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA:

Being a Dickhead's Cool - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    RESTINPEACE: jak poznám hipster klub? nerad bych někam zavítal a myslel si, že jsem v normálním klubu ...
    RADUS
    RADUS --- ---
    RESTINPEACE: Mě se na kozince prostředí líbí je to příjemnej klub. Určitě to je klub pro písničkáře. Pro mě třeba upně ne tak hudebně zajímavej ,ale sednoutsi tam na pivko je docela fjan.

O druhym klubu ani nevim že tu je.
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    RESTINPEACE: Kozinka = Standa Step, takovy vecny to otevirac klubu (Central, 4ka..) no a design interieru, zejmena ty nadrazacky svetla done by Kocik :-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    v sobotu se mi v Hradci podarilo neco, co uz temer jiste nikdy nezaziju: navstivil jsem za vecer 2 novy hudebni kluby!

Ozzies (Elisscino nabrezi) takovej hipster klub pro mladsi na nabrezi, konala se tam party k premiere nejakeho ceskeho freeski videa, tomu predchazela jibbing open session na 2 bednach dole u Labe, klub velikosti OK, ale nevim jak to tam bude pres tyden, v sobotu tam byla mrda lidi, ze clovek cekal 10 minut na piti (kolem pulnoci prej uz nebylo pivo), byly vyhazeny zidle a stoly (nebo gauciky) aby se tam ty lidi vubec vesli, imo trochu podobny Eventu, uvidime jak se bude profilovat hudebne, tentokrat jsem pobliz vychodu ani neslysel co to tam vzadu vlastne huhlalo.

Kozinka spis takova hudebni hospudka s podiem, je to u posty pod Krajskym uradem, vyzdoba decentni - prevazne kytarova, pripadal jsem si tam trochu jako na nadrazi, prisli jsme tam asi v pul 12, takze tam uz nic nehralo, program naznacuje spis umirneny hudebni zazitky - prevazne asi pisnickari, i kdyz dokazu si tam predstavit i neco tvrdsiho, nevim jak by to tam vypadalo kdyby prislo 100 lidi, sef nema rad kdyz se mu rika "Sefe", Plzen (+), Votrok, Rychtar.

Podtrzeno secteno, u vytrzeni nejsem. Kamos to shrnul tak, ze pribyl jeden klub pro teenagery a druhej pro stary. Pro nas tricatniky zase nic. Ale treba se pletu.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Dnes jsme na náš bandzone profil přidali novou nahrávku, konkrétně skladby "Vodka Philosopher". Můžete si ji poslechnout na http://bandzone.cz/mordotua.

Budeme rádi za kritiku a zpětnou vazbu, takže se směle podělte o své dojmy! ::)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    přeposílám inzerát od známých.. studentskej byt na pohodu

Nabízím pokoj pro dva lidi k pronájmu v bytě 3+1 v centru města. V bytě bydlí tři lidé s věkovým průměrem 25 let. Byt se nachází v Komenského ulici (5 minut od budovy univerzity A, B nebo C). Součástí bytu je samostatná kuchyň s vybavením, poměrně nově zrekonstruovaný záchod a koupelna se sprchovým koutem. V bytu je dále k dispozici wifi s internetem a pro nadšence i stolní fotbálek.
    Volné od 1. prosince (po domluvě možno i dříve)
    Cena: 2450Kč/os včetně energií a internetu.
    Kontakt: 723 813 976
    FOXY
    FOXY --- ---
    už dnes: [ HRADECKÁ BLEŠKA - Bleší trh, mini D.I.Y. trh, domá / festivalfestival / 17.11.2011 / CR - Kralovehradecky kraj - Klub č.p. 4 ]

přijďte si něco koupit, dát si něco dobrýho k jídlu, podívat se na nej disko klipy z 80.-90.let a přispět na záchrannou stanici pro veverky Pinky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam