• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHEA: Hele, doporucuju Everest, nepalskou restauraci kousek od Hradu. Super jidlo, nehuli se tam, dobrej servis...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HANOCRI: Vim, Knihomola znam, akorat k nemu mam odpor od chvile, kdy jsem se zakousla do kusu dratenky. Kdyz nebude lepsi tip, tak to zarezervuju tam, ale byla bych rada za dalsi reference:)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    MATHEA: co třeba Knihomol na starém náměstí, není to žádná pecka, ale je to docela příjemné. Jídla se pohybujou kolem 100kč.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Poradi nekdo prijemnou nepremrstenou restauraci, kde dobre varej? Chceme s kamoskou vytahnout majitelku azylu trochu na vzduch, aby si par hodin odpocala a zrelaxovala, takze solna jeskyne a pak mame v planu nejakej dobrej obed. Tzn. zadny hogo fogo, ale ani ne natriskana zahulena zradelna:)
    FOXY
    FOXY --- ---
    chcete někdo lístky na čtvrtek 15/12 od 19 hodin- Tulák po hvězdách za 130?
    tulak_po_hvezdach
    http://www.klicperovodivadlo.cz/tulak_po_hvezdach.htm

kdyžtak mail na mě: foxyf@seznam.cz
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    ANNIKA: proč ji nevyhubuješ a neseřežeš?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    porad mi lezi v hlave tahle zitrejsi prespolni tancovacka ...
    Photobucket
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    DOCKINEZ: pokud to dobre chapu z fotek tak vedle novakovych garazi, jak tam ze strany k rece driv byl "steakbar" a pak nejaky sekac.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: A kde na Eliscine nabrezi ten klub Ozzies vlastne je?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SCHWITA: samozrejme demograficke rozlozeni navstevniku v sobotu bylo vice rozmanite, nechtel bych se nekoho dotknout, nedoslo tam k zadnemu excesu a respektuju, ze se mladi oblekaji jinak

myslim, ze to bude nejvic zalezet na hudbe, ktera tam odpoledne a vecer bude hrat. a nestravil jsem tam tolik casu abych to dopredu automaticky zatratil
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA: ja bych to tak videl... je to asi rok stare video, ale je aktualni :) a podle me to sedi :)
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    OLTSKUL: miluju ty paličky na startu. všichni tihle lidé jsou hipsteři?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA:

Being a Dickhead's Cool - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    RESTINPEACE: jak poznám hipster klub? nerad bych někam zavítal a myslel si, že jsem v normálním klubu ...
    RADUS
    RADUS --- ---
    RESTINPEACE: Mě se na kozince prostředí líbí je to příjemnej klub. Určitě to je klub pro písničkáře. Pro mě třeba upně ne tak hudebně zajímavej ,ale sednoutsi tam na pivko je docela fjan.

O druhym klubu ani nevim že tu je.
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    RESTINPEACE: Kozinka = Standa Step, takovy vecny to otevirac klubu (Central, 4ka..) no a design interieru, zejmena ty nadrazacky svetla done by Kocik :-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    v sobotu se mi v Hradci podarilo neco, co uz temer jiste nikdy nezaziju: navstivil jsem za vecer 2 novy hudebni kluby!

Ozzies (Elisscino nabrezi) takovej hipster klub pro mladsi na nabrezi, konala se tam party k premiere nejakeho ceskeho freeski videa, tomu predchazela jibbing open session na 2 bednach dole u Labe, klub velikosti OK, ale nevim jak to tam bude pres tyden, v sobotu tam byla mrda lidi, ze clovek cekal 10 minut na piti (kolem pulnoci prej uz nebylo pivo), byly vyhazeny zidle a stoly (nebo gauciky) aby se tam ty lidi vubec vesli, imo trochu podobny Eventu, uvidime jak se bude profilovat hudebne, tentokrat jsem pobliz vychodu ani neslysel co to tam vzadu vlastne huhlalo.

Kozinka spis takova hudebni hospudka s podiem, je to u posty pod Krajskym uradem, vyzdoba decentni - prevazne kytarova, pripadal jsem si tam trochu jako na nadrazi, prisli jsme tam asi v pul 12, takze tam uz nic nehralo, program naznacuje spis umirneny hudebni zazitky - prevazne asi pisnickari, i kdyz dokazu si tam predstavit i neco tvrdsiho, nevim jak by to tam vypadalo kdyby prislo 100 lidi, sef nema rad kdyz se mu rika "Sefe", Plzen (+), Votrok, Rychtar.

Podtrzeno secteno, u vytrzeni nejsem. Kamos to shrnul tak, ze pribyl jeden klub pro teenagery a druhej pro stary. Pro nas tricatniky zase nic. Ale treba se pletu.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Dnes jsme na náš bandzone profil přidali novou nahrávku, konkrétně skladby "Vodka Philosopher". Můžete si ji poslechnout na http://bandzone.cz/mordotua.

Budeme rádi za kritiku a zpětnou vazbu, takže se směle podělte o své dojmy! ::)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam