• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To mas prima.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    no za me vsechny pizzy ktere jsem jedl v italii v klidu snesly srovnani s tema hradeckejma (nekde hk dokonce vitezil) :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ono uprimne - v HK jsem nejedl pizzu, ktera by jen vzdalene snesla srovnani s cimkoli, co jsem jedl v Rime.

Pomer kvalita/cena je v HK zalostnej.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    z hradeckejch pizz mi ta z mamhladu chutna nejmene (teda vlastne nepocitaje tu z intersparu, ta je priserna). jsem fakt zvedavej jestli je tam pizza takova jak znami basnej, zatim u me v ramci HK vede popular.
    ACE
    ACE --- ---
    jo a jeste sem si tam daval hamburger ale ten spis chutnal jak cevabcici, zbytecne prekoreneny

ale zas kuchyn je propojena i s vedlejsi pivnici u bejka a utopenec nebo nakladany hermelin nejsou zly ;) pizza jakztakz, ale osobne preferuju tu z mamhladu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Brrr, presoleny zradlo je moje nocni mura.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ACE: Stejnou zkusenost mam ze Stredoveky krcmy. A to ja solim pomerne dost.
    ACE
    ACE --- ---
    ja byl v il-toro nekolikrat na menu a vzdy to bylo presolene
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Abych opet ozivil tema hradecke gastrozazitky - dnes jsem byl konecne na jidle v Il Toru (byvala Mana Mana vedle Futura) a jsem nadseny. Dal jsem si penne s houbovou omackou a panenkou, lepsi panenku jsem v zivote nejedl. Urcite se tam jeste vratim, pizza je pry v HK taky TOP.

jinak spatna mi vetsinou neprijde kuchyne ani U Kohouta v Gajerovych Kasarnach (jednou mi teda donesli steak, ktery jsem si objednal krvavy a po okrajich byl na uhel), tam me ale hlavne bavi ten Bernard :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    zítra (úterý) od 18,30 hod na budově UHK-FIM setkání lidí, kteří chtějí v HK pořádat akce nebo už je pořádají, nebo se jinak snaží oživit HK

prezentace projektů- plovoucí čajovna, Ateliér Ženy, open air divadelní festival PlantAge, coworking space, městské zásahy a fair trade snídaně 2012
    vstup samozřejmě zdarma

odkaz na FB: http://www.facebook.com/events/154659934657433/
    na wiki: http://hradec.cancel356.cz/index.php/Mechov_%C5%BEije

osobně se mi líbí ten nápad (a nelíbí název), tak přijďte
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Aback Distro, Records : Již Brzy/Soon - Saturday 7. April BIRTHDAY CONCERT
    http://aback.bloguje.cz
    FOXY
    FOXY --- ---
    další fáze guerilla gardeningu v pátek 13/4 od 16,30hod pod názvem Záhada květináče dává tušit, že ozdobíme městský prostor osazenými květináči, sraz Bílá věž
    vlastní květináče s sebou, dále nádobíčko k osazování a semínka nebo sazenice
    heslo: svatý Aleš
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---

Tak a je to tu. SUGARTOWN CABARET se nám vracejí. 2004, Caen, Francie. Tam to všechno začalo. Nebo lépe, začalo pokračovat – v té nejlepší francouzské tradici intenzivního, upřímného a emotivního hluku. Co taky jiného mohli tvořit členové Aussitot Mort, Karysun nebo Society. Prostě od Anomie, Peu Etre, Finger Print přes Amanda Woodward až sem. http://www.sugartowncabaret.org/

A k Francouzům nikdo nezapadne lépe než YOUR LAST BREATH. Stylem i nasazením, ovšem v o něco ostřejším a přímočařejším tempu.
    Your last breath - Úvod - Bandzone.cz | Kytary.cz - hlavní partner
    http://bandzone.cz/yourlastbreath
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    teď to sem jdu dát;)
    ACE
    ACE --- ---
    ‎"Místo parku parkoviště“ – jak to bylo doopravdy.
    Cílem iniciativy „Místo parku parkoviště“ rozhodně není kácet parky v Hradci Králové ani kdekoli jinde. Nejednalo se ani o aprílový žert, jak si někdo myslel, ale o zcela specifickou formu protestu proti ničení zeleně, ke kterému dochází v současné době v našich městech včetně Hradce Králové.

Jak je známo, občanské protesty proti ničení zeleně se... málokdy setkají s porozuměním odpovědných míst. Proto jsme protest posunuli do absurdní roviny, kdy jsme naopak požadovali vykácení nejkrásnějšího parku v Hradci Králové.

Pro náš protest nás inspirovala plánovaná přestavba hradeckého Náměstí 28. října, kde byly vykáceny krásné topoly, a má být zmenšena travní plocha. Tyto úpravy byly podpořeny názorem, že v Hradci Králové je dostatek zeleně, proto jí může být část obětována pro jiné, potřebnější účely.

Ve své kampani jsme použili takové „racionální“ argumenty, které při odstraňování zeleně bývají většinou využívány. Chtěli jsme lidem ukázat, že každou zvrácenost je možné nějakým způsobem „racionálně“ obhájit a zdůvodnit. Chtěli jsme vyburcovat veřejnost a ukázat, že dnes je v podstatě cokoli možné. Jsme rádi, že se to podařilo a že na naši akci se objevilo takové množství negativních ohlasů. Dokonce jsme i rádi, že nás organizátorů, se po zveřejnění cílů naší iniciativy začali zříkat i někteří naši dlouholetí přátelé. Doufáme, že lidé se ozvou se stejnou razancí, až se bude skutečně dít něco velmi negativního."
    Jiří Malchárek
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    QNEDLEEQ: Nejdřív mě teda napadlo, že je to vtípek, ale vypadá to, že není. Děsná zhůvěřilost, místa na parkování je v HK hromada...
    FOXY
    FOXY --- ---
    chcete někdo s námi guerilla-zahradničit? máme sraz v pátek v 16,30 na Kavčáku- pak obhlídka osazených lokalit a pak vyhledávání dalších...
    s sebou: nádobíčko, sadba/semena, voda do PET na zalití
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    --pro příznivce rovnej tvrdejch beatů-- dnes ve stationu od cca devíti tekno/HC večírek
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: No já to mám kus od baráku, takže chodíme častějc, a teď se mi poprvé stalo, že obsluha nic moc. Takže bych to brala spíš jako výkyv. Aspoň doufám:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Ja mel pred dvema tydny Na Statku kliku na servirku a muj jelen byl dokonaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam