• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Kdyz jsme u toho cesneku.. fakt uz me nebavi, ze si do talire vyvaru musim nacpat aspon 3 strouzky, aby byl trochu cejtit.. da se v HK nekde koupit poradnej ceskej cesnek, ze kteryho se pak slzi? :) Nevim, jak je to s farmarskejma trhama?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Fakt mi šlo o ten planej. A o tom krámu s kořením ve futuru vim, čas od času tam sebevražednou misi podniknu - právě kvůli tomu krámu s kořením, kupuju tam sušenou cibuli.

Škoda, po Praze roste medvědího česneku kopa, jenže jsem se tam vůbec za poslední měsíc vůbec nedostal a doufal jsem, že po HK by se někde též mohl najít. Tak asi budu muset v blízké době vybrakovat zásoby nasekanýho a namraženýho česneku známým :)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    FOXY: Rozumím a chápu:)))
    FOXY
    FOXY --- ---
    SUNSET: dobrá info, ale sebevražednou misi do futura kvůli tomu nepodniknu :)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    CHOBOT: Pokud stačí v pytlíku, tak jsem ho teď zahlédl ve Futuru u pokladen tesca - v té prodejně koření.
    FOXY
    FOXY --- ---
    CHOBOT: medvědí česnek nebude, nesehnala jsem semínka. planě nevim...
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ROZDVIC: zkus Karlose,...myslím, že je to jeho oblíbená značka :-)...
    ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    zkusim to, neválej se doma někomu samolepky final skateboard company?:) potřebuju polepit libertu a zrovna by se ty kříže hodily:)) dík za info
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUNSET: jako spravny gastrosexual jsem tam dnes vyrazil a musim potvrdit, ze to bylo vynikajici. Pizza i lasagne super, obsluha bezvadna, proste radost.

Byl jsem tam zatim jenom parkrat na menicku, nicmene ze to maji az tak dobre, to jsem netusil.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUNSET: aha, to jsem nejak nechytnul :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    CHOBOT: chystám se ho vypěstovat a taky guerilla- osázet někde ve městě :)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    DOCKINEZ: Moment, to je jeden a ten samej podnik, jen má ukrutně blbej název:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUNSET: Etnu mam docela rad (nefouka na zahradce), ale jezka v kleci neznam. Prubnu, diky za tip.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    DOCKINEZ: Zkoušel jsi etna - ježek v kleci? Když je tam šéf, pizza hodně dobře připomíná Guseppeho pizzu v taverně v městečko Pietropaolo;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, tak to bych taky uvital. Divoce rostouci pazitku vynikajici jakosti uz bych mel, ale cesnek medvedi nikoliv.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Nějaké tipy kam v HK na medvědí česnek?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    tyvole co je to tady dneska za gastropeklo?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To mas prima.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    no za me vsechny pizzy ktere jsem jedl v italii v klidu snesly srovnani s tema hradeckejma (nekde hk dokonce vitezil) :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ono uprimne - v HK jsem nejedl pizzu, ktera by jen vzdalene snesla srovnani s cimkoli, co jsem jedl v Rime.

Pomer kvalita/cena je v HK zalostnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam