MATHEA: A kdyby jenom hovna... V Kuklenách má psa asi úplně každej - za rohem mají vlčáka, co každej den v 5-6 ráno snad půl hodiny v kuse štěká. Vzbudí dva bloky, majiteli je to šumák. A vedle mají takového malého (něžně mu přezdívám malej sráč), co ňafe nepravidelně, zato hodiny a hodiny v kuse. Po půl dni mám taky sto chutí začít s distribucí vylepšených špekáčků...
Průšvih jsou ale ti majitelé, jak píšeš - sousedům to budí dítě, stěžovali jsme si všichni, ale ten soused že on nic, že to je starej pes, no, co už se nadělá... Nejsem žádnej odborník, ale přijde mi, že když pes hystericky tak dlouho štěká, tak je něco špatně. A když už vím, že mi čokl ráno vzbudí celý blok, tak si ho někde zavřu... Nemám nic proti psům, přežiju, že občas je to tu jak v psinci, když jich začne bafat snad 10 najednou, ale fakt mě štve, že lidi v klidu a pohodě obtěžují okolí v tak zásadní míře. Chtělo by to místo otrávenejch návnad pro psy otrávený lahváčový návnady pro majitele:o) Aspoň s nějakým projímadlem:o)