• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    JANICE_: cau, prdni to i jako inzerat do burzy, mam to ve sledovanych nahore..
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Total Chaos odehrají v Hradci Králové jediný český koncert letošního roku - Punk Rock Magazine - KidsAndHeroes.com
    http://kidsandheroes.com/clanky/tiskova-zprava/total-chaos-se-v-patek-zastavi-na-jediny-koncert-v-hradci-kralove-988/
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    HANOCRI: od zakazu jsem na "zakazanych mistech" (nabrezi, okoli hradeb, park naproti magistratu) popijel se znamyma mnohokrat, vzdy nam rekli maximalne at jdeme nekam jinam, vetsinou jsme byli po chvili zase na stejnym miste a nic se nestalo.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Ne, jako velmi nenápadná kamufláž. :o)
    Jestli to policajti neřeší, když tím nepohoršuješ mládež (či jaký má ten zákaz smysl), nebo prostě chlastáš, máš problém, tečka.

Já moc na veřejnosti (a vlastně ani jinde) nepiju, ale před pár týdny na Letné jsme to řešili vodkou v pytlíku, džusem a kelímkama od Mrože na mixování (to byla improvizace, na kelímky jsme si při nákupu nevzpomněli). A problém nebyl. Ale to vlastně ani nikdy jindy, když se i s alkoholem piknikovalo otevřeně, takže netuším:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: myslis na zvratky? :-)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ESELVIRA: A pomáhá papírovej pytlík? :o)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    hučák, al tou už taky nějaký rok bude, takže asi v klidu :)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    ESELVIRA: Mohu se zeptat kde? Já teda nejčastěji piju v Žižkáčích, ale ještě se mně nestalo ani to, že bych tam potkal policajta..
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ESELVIRA:
    HANOCRI:

ja jsem se ptal jen ze zajimavosti... my jsme vcera popijeli, pokeca a posedavali pred Ozies...

nekolikrat projeli policiste... takze to je asi jen pravni opora kdyz se dela bordel...
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    HANOCRI: jen napomenutí :) několikero
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Ale otázkou je, dostal už někdo z vás někdy pokutu za konzumaci alkoholu na veřejnosti?
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    OLTSKUL: http://www.hradeckralove.org/file/958 zákaz je v "Části Tylova a Smetanovo nábřeží ohraničené ulicemi Škroupova,nám. 5. května,břehem řeky Labe, Pražský a Tyršovým mostem směrem k prostorám U Hučáku"

"Eliščino nábřeží ,břehem řeky Labe + prostor před Muzeem ohraničené ulicemi Mostecká,ul. Palackého,ul. Divišova, ul. Kotěrova"

v příloze to máš nakreslený na mapce...

OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA: aha.. jakoze dekuju za odpoved..

a na tom nabrezni se muze chlastat na te plazicce? nevite nekdo?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Nemáte tu někdo z Hradečáků dodávku? (potřebuji přestěhovat lednici s mrazákem)
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    dotaz, jak je to s pitim alkoholu na nabrezi?
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    jak to vůbec letos vypadá s produkcí na Kavčím plácku?
    4 dny do divadelňáku!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam