• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    AREX
    AREX --- ---
    Nehrajete v HK někdo RPG stolní hry (dračak, atd...) ? Docela bych bych si zahral a treba i dlouhodobe.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Byl jsem tam tuším přelom března/dubna, je jasný, že v té době nic jiného nebylo:) Jo ale ty prodavačky byly jak za sociku - jak nás zahlédly, zalezly drbat do kukaně a když jsem přišel k okýnku, ignorovaly mě hooodně dlouho, až jsem chtěl odejít a zdržela mě jen žena, která chtěla ty brambory.

Polepšili se určitě, je to údajně podnik p. Haka (Plotišťská zelenina HAK), se kterým mám relativně špatné zkušenosti (starý pán je nepříjemný sebestředný náfuka, mladej Hak je fajn chlap). Značnou část ovozelu překupuje = je nutné dát si pozor na čerstvost/kvalitu, ale zeleninu má obvykle velmi dobrou až vynikající. Doporučuju jeho výbornej ledovej salát!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SUNSET: Díky za info, kdy jsi tam byl? Jestli v zimě, tak by si teď mohli se sortimentem polepšit :o) I fajn řezník by byl příjemný, prozkoumám co nejdřív :o)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Jj, u kruháku jsem byl, tehdy měli jen brambory a nějakou sazečku. Brambory byly nic moc...
    Ale je tam taky nějaká vývařovna a řezník, imho to ušlo (míněno maso i ceny).
    RADUS
    RADUS --- ---
    neválí se někomu doma klec velikostně na morče?pošta dík :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    RESTINPEACE:
    DOCKINEZ: Ále prdlajs. Asi deformace ze Scuku :o) Navíc si zkuste psát položku "ovoce a zelenina" na úzký pruh nákupního seznamu:o)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: jedna se o nareci strasliveho kmene Brkašičů :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ANNIKA: jakou reci mluvis, ze se v ni vyskytuje slovo ovozel?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: U plota je v habrmance na krizovatce u hospody u novaku a lekarny
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Ten v Kopečku je fajn, ale to už teď mám z ruky... U kterého Plota? U toho v Lipkách?
    Ještě jsem zahlédla halu s nápisy, že prodávají ovozel při výjezdu z HK u toho velkého kruháku směrem na Trutnov. Ale nebyla jsem tam. Neví někdo víc?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: samozřejmě pěkně prosím :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    shánim pro spolubydla jakýkoliv funkční monitor, ideálně za odvoz. U noťasu mu odešel a potřebuje teď něco funkčního, než mu přijde první výplata :) Pošta, kdyby se vám někde něco válelo
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SOLDIERSNIPER: ja kupuju zeleninu u Hrbka (maj 3 pobocky - v kopecku, u nadrazi a vedle reznictvi u plota). s kvalitou a cenami jsem velmi spokojen.

pokud ti tohle nevyhovi, tak zkus bedynky
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    Nemate nekdo tip, kde (a zda vubec) se v HK da koupit kvalitni zelenina a ovoce? Byl jsem na tech pseudo-trzich misto vietnamcu a tam je zeme puvodu bud Italie a nebo to vypada jak merunky od silnice. :)
    ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    TEJ: Ať zkusí Adecco u Ulricháku. Budou nabírát hostesky k nám do Sconta na otvíračku:) ale chce to fofr, nejlip hned v pondeli at se tam jde zeptat:)
    NOODLE
    NOODLE --- ---
    TEJ: zkus praci na festivalech v okoli, vetsinou shaneji lidi
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zkus Manpower, ti se na brigosky docela specializuji

Manpower Česká republika | What do you do?
    http://www.manpower.cz/
    TEJ
    TEJ --- ---
    OLTSKUL: no, to snad zkousela, ja kdyz sem na stredni shanela brigadu v hk, tak vzdycky byly ty mista zabrany uz nekdy od kvetna...treba blbej pult se sejrama v hypernove sem mela bloklej uz od zacatky cervna :/

proto to zkousim tady...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    TEJ: a nejake rovnani zbozi carefouru a podobne-?
    TEJ
    TEJ --- ---
    Moji mladsi segre (za par dni 18) vybouchla na posledni chvili brigada a tak ted smrdi doma na fejsbuku. Nevite nekdo nahodou o necem? dekuji mnohokrat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam