• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FOXY
    FOXY --- ---
    SCHWITA: dej foto na fb a cenu. se třeba někdo najde...
    kdybych to věděla dřív, jedno jsem ti mohla udat
    HSK
    HSK --- ---
    27.7.2012

Raggaultras crew djs

Station music bar , Hradec Králové

bez vstupného .
    FOXY
    FOXY --- ---
    pro gurmány- vyzvednutí buď v Praze v centru nebo pošta: www.gopar.cz
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    nemáte někdo tušení jestli se v HK někde vykupují jízdní kola? mám ve sklepě 2 staré a potřeboval bych je poslat do světa.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    AREX: no skvěle, o tom jsem neměl ani tušení :)
    AREX
    AREX --- ---
    Ehm, deskovky se hrajou v KDH Poutnik v Sokolovske ulici, akorat ted pres prazdniny je to takove volnejsi s ohledem na dovolene tak se schazime spise na domluvu. Mimo prazdniny je to pak pravidelne ve ctvrtek od 17:00. Her je tam opravdu dost, vetsinou je problem si nejakou konkretni vybrat z toho mnozstvi :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, z deskovek mne lakaji Aliens, ale ty v HK asi nikdo mit nebude :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    to mě by spíš zajímalo, jestli se někde v hk občas hrajou klasický deskovky (napadá mě jen ta Valhalla, ale ocenim tip najisto, +nejlíp den a hodinu). Myslim typu Agricola, Civilizace, Runewars, Arkham horror atp., ne klasicky ve smyslu šachy a člobrdo :)
    AREX
    AREX --- ---
    Nehrajete v HK někdo RPG stolní hry (dračak, atd...) ? Docela bych bych si zahral a treba i dlouhodobe.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Byl jsem tam tuším přelom března/dubna, je jasný, že v té době nic jiného nebylo:) Jo ale ty prodavačky byly jak za sociku - jak nás zahlédly, zalezly drbat do kukaně a když jsem přišel k okýnku, ignorovaly mě hooodně dlouho, až jsem chtěl odejít a zdržela mě jen žena, která chtěla ty brambory.

Polepšili se určitě, je to údajně podnik p. Haka (Plotišťská zelenina HAK), se kterým mám relativně špatné zkušenosti (starý pán je nepříjemný sebestředný náfuka, mladej Hak je fajn chlap). Značnou část ovozelu překupuje = je nutné dát si pozor na čerstvost/kvalitu, ale zeleninu má obvykle velmi dobrou až vynikající. Doporučuju jeho výbornej ledovej salát!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SUNSET: Díky za info, kdy jsi tam byl? Jestli v zimě, tak by si teď mohli se sortimentem polepšit :o) I fajn řezník by byl příjemný, prozkoumám co nejdřív :o)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Jj, u kruháku jsem byl, tehdy měli jen brambory a nějakou sazečku. Brambory byly nic moc...
    Ale je tam taky nějaká vývařovna a řezník, imho to ušlo (míněno maso i ceny).
    RADUS
    RADUS --- ---
    neválí se někomu doma klec velikostně na morče?pošta dík :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    RESTINPEACE:
    DOCKINEZ: Ále prdlajs. Asi deformace ze Scuku :o) Navíc si zkuste psát položku "ovoce a zelenina" na úzký pruh nákupního seznamu:o)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: jedna se o nareci strasliveho kmene Brkašičů :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ANNIKA: jakou reci mluvis, ze se v ni vyskytuje slovo ovozel?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: U plota je v habrmance na krizovatce u hospody u novaku a lekarny
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Ten v Kopečku je fajn, ale to už teď mám z ruky... U kterého Plota? U toho v Lipkách?
    Ještě jsem zahlédla halu s nápisy, že prodávají ovozel při výjezdu z HK u toho velkého kruháku směrem na Trutnov. Ale nebyla jsem tam. Neví někdo víc?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: samozřejmě pěkně prosím :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    shánim pro spolubydla jakýkoliv funkční monitor, ideálně za odvoz. U noťasu mu odešel a potřebuje teď něco funkčního, než mu přijde první výplata :) Pošta, kdyby se vám někde něco válelo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam