• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    a co bylo se 4kou?
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Kozinky je škoda, taky by mě zajímalo, co se stalo. Doufám, že to zas nebyla nějaká podobná aféra jako se Čtyřkou
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PSYCHOUSEK: Ajajaj, to je mizerie. Nebavil ses se Standou o duvodech?
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    NINE_OF_NINE: strojovna cca rok zavreno. Hradecka klasika, nic tu nevydrzi.

PSYCHOUSEK: zkus U Bajeru v Predmericich, pekne velke podium a uchazejici sal. Hostinsky Ruda sice pro akci nehne brvou, s nekolika urgencemi vylepi plakat na okno, ale jinak cajk.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PSYCHOUSEK: Diky, u Cikana si uz pivo asi nedam :D
    Napada me RC strojovna ktera sousedi s restauraci Severka, ale jestli funguje netusim.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    to je hroznej marast, kdyz to tak clovek cte ((
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Zdravím,

možná jste si všimli, že sem občas dávám pozvánky na koncerty, které pořádám. Bohužel se stala věc tuze nemilá a klub Kozinka, který se jevil jako jeden z posledních metalu otevřených, velmi nečekaně a náhle skončil. Obracím se tedy na vás s dotazem, jestli někoho nenapadá místo, kde by se takto zaměřené akce daly dělat dál.

Požadavky jsou prosté:

- rozumný a spolehlivý majitel
    - zastřešený prostor s elektřinou, optimálně s pódiem
    - lokalita Hradec Králové, nutná dobrá dopravní obslužnost

Jen pro jistotu vyfiltruju tyto možnosti:

- U Bejka (Mana Mana) chce majitel zaručit vyšší účast, když jsem tam minule měl (včetně kapel) cca 100 lidí, zdálo se mu to málo a prohlásil, že nemá zájem o další spolupráci.
    - V Khamoru (El Diablo) jsem dělal akci v zimě a byl to jeden průser za druhým. Mimo jiné zvyšovali ceny piva v průběhu večera atd.
    - V CC Lucie má metal zákaz, Šonka (majitel) by z toho dostal infarkt.
    - Cikán by byl dobrý, ale minule na mě byla majitelka doslova nasraná, protože přišlo víc lidí, než jsem očekával (?!). Navíc celý večer vymývala půllitry v jednom dřezu, do kterého lila i zbytky piv. Ani jednou v něm nevyměnila vodu. Vrcholem byla rozlévaná kofola za 40 Kč.
    - U Novotných se na představu metalového večera netvářili moc přívětivě. Ke všemu je to dost z ruky.
    - Malý sál Střelnice by byl ideální, ale majitel chce plnou tržbu z baru + 600 Kč / hodinu.
    - AC je tvrdším žánrům uzavřené.
    - U Letců neprošel ani punk...

Budu rád za jakýkoliv tip. Předem díky za pomoc!
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    BARUSSS: Jejda, chceš zatím jen trvalý pobyt nebo rovnou do závěti? ;)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Platí už tento čtvrtek hraní deskovek od 17.00 v KDH Poutník? Abych tam ve čtvrtek nejezdil zbytečně :) A je nějak limitován počet příchozích? Zajímá mě, jestli by nevadilo přijít i ve čtyřech, pěti lidech.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    BARUSSS: My máme doma piano, co jsem vyhrál? :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Viděl jste někdo ten městský vláček naložený důchodci? :o)

Právě mi babča líčila, jak byli naštvaní, že se letos nedostali na HipHop Kemp, tak si na městě vydupali aspoň vláček, kterej je k pobavení širokého okolí vozil dvě hodiny po Hradci:o) Fér výměna:o)
    MENU
    MENU --- ---
    Dnes!
    Photobucket
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    all invited :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BARUSSS: Ahoj. Nemam. Nemas zac.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MIGUELX: Petr Vítek je (majitel myslím?) Aera... Což mi nezní jako špatná zpráva. Takový akce jako "Centrál naslepo" si klidně nechám líbit.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    MIGUELX: Diky, tim dostava cely clanek na idnesu uplne novy naboj...
    Kino Centrál musí rychle otevřít, jinak přijde o přenos z opery - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...central-si-chce-prevzit-mesto-petr-vitek-by-mohl-otevrit-v-rijnu-123-/hradec-zpravy.aspx?c=A120906_1825482_hradec-zpravy_pos
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MIGUELX: ok, díky ;)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    TOOMIX: ..proběhlo výběrový řízení na nového podnájemce....Toto je vítěz: Petr Vítek, Novoborská 647/5, 190 00 Praha 9 – Prosek, IČ: 75320631, za cenu 80.000 Kč/rok, pro provozování kina, kulturních, společenských a hospodářských aktivit, na dobu neurčitou
    ....ale do této doby zatím nebyla podepsaná podnájemní smlouva...Až se něco změní,tak dám vědět....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam