• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Pripojuji se k bylinkam, nenasla by se dobra duse, ktera by odkopla kus libecku? Lonsky mi, chudak, vymrznul.
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    DANKLAR: Na ty vase papricky, ktery jsem ochutnaval v drakoj, nemam... Nedela mi to moc dobre. :) Spise mam zajem o nejakou pazitku, salvej atp.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    SOLDIERSNIPER: ja mam ruzny druhy papricek, ale nevim jestli je to "bylinka":) mam cayensky pepr, chilli ruzny druhy, ...

klidně ti něco přenechám
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    Nemate nekdo na vymenu rizky, popr. seminka bylinek, ktere se daji pestovat doma v kvetinaci? Na vymenu nabizim petrzel. Nechce se mi kupovat seminka za 50,- ktery pokrejou celou zahradu a pritom me staci jeden kvetinac :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    Sháním na půjčení na 26.-28.10. stmívače a menší světelný pult. I rada pomůže.
    Profesionální zacházení zaručeno.

Odměna dle dohody.
    Předem díky i za tip.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    na Jazz Goes To Town bude hrat Terry Bozzio, to jsem zvedavej jak se na podium v Aldisu vejde :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Rapsod bych si dal... uvidime.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    NOA
    NOA --- ---
    nehledě na to, že si tam bude muset celou zimu topit dřevem :/
    NOA
    NOA --- ---
    SUNSET: no vzhledem k výši nájmu majitel moc normální nebude, ale zas bych jí ráda nějak pomohla, prý si může udělat reklamu nad vchod z ulice. no uvidíme, kam se to vyvine, ale snad nejsme marný a něco diy vymyslíme :) a to ps vyřídim, dík!
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    NOA: Jj, a ten majitel je prostě divnej. Kavárna je to hrozně utopená a ani na chodník si nedáš reklamu a samozřejmě - nájem je doslova vražednej - i za prodejnu o +- stejném rozměru s výlohou k chodníku se v téhle lokalitě platí méně.

PS: Kamarádce řekni, že tam zatejká a je tam v zimě vlhko, ať si dá pozor...
    NOA
    NOA --- ---
    RESTINPEACE: jsem pouze tvůrce letáku a dělala jsem ho zadara, protože je to moje známá. jinak cca týden zpátky jsem se tam byla podívat a naprosto s tebou souhlasim! zkusim jí promluvit do duše, bohužel už měsíční nájem je značně demotivující, děkuju za feedback!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No jestli na ty akci dojde ke křižování nácků, tak to za to kilo myslim stojí...
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    MIGUELX: ty s tim jdi stejně do prdele :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    NOA: nevim jestli brecim na spravnym hrobe, ale kdyztak muzes predat zodpovednym osobam
    vcera jsem do kavarny zavital na kafe, bylo dobry a jsem rad, ze tenhle prostor opet funguje, ALE:
    Na to, ze se schovavate za novy nazev Art Cafe, tak se tam vubec nic nezmenilo. Je mi jedno, ze obsluha na baru bali jointy, ale sere me, ze to tam vypada jak podivnej mix prumernyho ceskyho obyvaku a nemecky loznice s vuni fialek. Nenapadlo vas vyhazet vsechny ty kosicky, vazicky, prouteny zavesy, silonovy (!) ubrusy, prazdny flasky z baru a dalsi picoviny a trochu zapracovat na tom at je to tam utulny? To nevyzaduje zadnou investici, jenom nekolik paru rukou, jedno odpoledne prace, spetku kreativity a primerene smyslu pro design. Ja jsem se zatim do niceho podobneho nepustil, ale kdybych to delal, tak si dam zalezet na tom, ze kdyz host prijde, tak si rekne "doprdelewooow!" a to v Art Cafe fakt neni.
    Preju vam hodne stesti, ale jestli s tim nic neudelate, tak vam preju spis at vas to moc nestoji.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    FLIPPER: nikdo ti nic nenutí...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MIGUELX: Operace Artaban - "apolitická" kapela, která si klidně střihne koncert s evidentníma náckama? viz - http://www.antifa.cz/content/bootboys-are-back ... jděte s tim do hajzlu!
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    NOA: thumbs up!
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    POZOR! Varování pro řidiče - ze Střelecké od města se nesmí do Hořické, je tam vytvořená nechutná past a za zatáčkou vás vykostí.

Past spočívá v malém nenápadném zákazu vjezdu umístěném až za křižovatkou, pod kterým je dodatková tabule, kterou v normálním provozu nejde přečíst (je tam hooodně dlouhé souvětí) a pokud odbočujete za autobusem, není šance ji ani vidět. Při najíždění jako od Ulrycháku tam není zákaz odbočení vlevo! Toho hajzla co to vymyslel bych rád viděl a doufám, že se mu to jednou vrátí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam