• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    NOA: thumbs up!
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    POZOR! Varování pro řidiče - ze Střelecké od města se nesmí do Hořické, je tam vytvořená nechutná past a za zatáčkou vás vykostí.

Past spočívá v malém nenápadném zákazu vjezdu umístěném až za křižovatkou, pod kterým je dodatková tabule, kterou v normálním provozu nejde přečíst (je tam hooodně dlouhé souvětí) a pokud odbočujete za autobusem, není šance ji ani vidět. Při najíždění jako od Ulrycháku tam není zákaz odbočení vlevo! Toho hajzla co to vymyslel bych rád viděl a doufám, že se mu to jednou vrátí.
    NOA
    NOA --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Huh, neni sestyho sobota?

Ale jako jinac to vyzera dobre, treba se urvu :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---

sobota 6.10.
    hudební klub č.p. 4, Hradec králové
    support Goodbye blues
    start 20:00

» 6.10. – Poino (uk) v Hradci Králové Tichofobie
    http://www.tichofobie.net/6-10-poino-uk-v-hradci-kralove/138/

připravujeme:
    26.10. - Auxes
    TEJ
    TEJ --- ---
    TOOMIX: diky za tipy, treba priste :) tentokrat to bylo v Drakovi zase jednou nejprijemnejsi ze vseho, co jsem vcera navstivila :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TEJ: Ozzies, Station...
    TEJ
    TEJ --- ---
    jsem po dlouhe dobe v sobotu v hradci a vazne nevim, kam jit pit a tancit...to tady vazne uz neni ani pes, co by chcipnul nebo spatne hledam? diky za tipy...
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    neplanuje nekdo z HK jet v nedeli na Refused do Prahy? beru auto (vyjezd z HK cca kolem 19:00 , nazpet budeme vyjizdet cca po pulnoci) a snazim se ho zaplnit :)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    FOXY: Díky za tip. :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    PSYCHOUSEK: "zamlada" jsme občas pořádali akce na biřičce v hospodě a taky v sokolovně na novým HK, bus č.1, 2 a noční linka, jinak docela z ruky
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    DOCKINEZ: to by tam nesměl točit to pívo tak hnusný, že i voda z průměrnýho kolejního hajzlu přijde člověku jako nápoj bohů. To neni narážka na toho rebela nebo co to tam měl - jestli mu pivo jelo zrezlýma trubkama, nebo jestli vykupoval za levno sudy s výplachem z podlahy nevim, ale nedalo se to pít.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    Na pivovarský flošně sme chtěli dělat techno, takže na magistrát s žádostí o povolení výstavy obrazů s hudebním doprovodem a i tak byla paní dost proti. Navíc je to tam opravdu ve špatném stavu, některé zdi jsou zbořené, což je jeden z důvodů, proč magistrát nakonec nedá souhlas s konáním akce.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Metal ve Springfieldu by byla dobra komedie. Kdyz jsme tam hrali kratce po otevreni a ptali se majitele na dramaturgii, tak vubec nevedel co to je (snad si myslel, ze to je neco do kuchyne). posleze jsem tam byl jednou na Jazz Q bylo to dost o nicem, neni to proste vubec koncipovane jako rockovy klub (to "podium" je vysmech)) .
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    MIGUELX: Jen pro jistotu - je to tohle? http://mapy.cz/s/5gEO
    Jinak se dnes půjdu podívat do toho Springfieldu. Jsem na to hodně zvědavý, protože umístění je naprosto ideální.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: jojo, to je ono...:-)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    V Eventu se na to moc netvářili, o jízdárně nic nevím. To je ta budova za tou bývalou ledárnou (taková ta kobka bez elektřiny, bylo tam i pár ročníků Play Fastu)?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: ještě mě napadl Event nebo Flošna /nemyslím Koupaliště ale ten prostor jízdárny za ním/....
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    PSYCHOUSEK: byl jsem tam jen na otvíračce...a tvůj dojem je správný. Navíc se tam nekouří. Ale město tento prostor nabízelo k pronájmu za jediným účelem a to je zřízení rockového klubu pro středoškolskou mládež. Otevřený je to asi dva roky a ještě se tam žádná akce nekonala :-)).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam