• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    hola, do Bia Central shanime pokojove kvetiny (nejlepe zimovzdorne, prerostle) , pred kavarnou vznika mensi obyvak ;)
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    DOCKINEZ: my dekujeme za navstevu!
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    PSYCHOUSEK: Tohle znám, já myslel, že máš něco nového, finální podobu a podobně. BTW - tento UP má být schválen nejdříve v dubnu... 2015:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BORINKA: Byl jsem tam, za caj timto dekuji :)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    PSYCHOUSEK: Už je k dispozici nějaký aktuální návrh UP? Můžeš pls nahodit odkaz, moc mě to zajímá, předem dík!
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    dnes bude spusten na plny knedli novy web Bia Central: http://www.biocentral.cz/

zatim mala ochutnavka z programu:

20. čt 20.30 Divadlo Járy Cimrmana: České nebe v HD
    21. pá 18.00 Obchod pro sebevrahy; 20.30 Melancholia
    22. so 15.30 Zvonilka: Tajemství křídel
    19.00 Kouř , 20.30 MENU: TUSK (Berlin, DE), Dj Johana (Kazety), Dj Baby Py (Mikinikill), Menu Djs
    23. ne 14.30 Legendární parta, 17.00 Hobit: Neočekávaná cesta, 20.30 Samsara
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    ACE: zpravu jsem preklopila z FB ihned po jejim prectenim; joo, kdybych byvala byla online drive...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    PSYCHOUSEK: jo.. jako klidne.... me proste jen ten typek prisel podobnej....
    kdyz neni tak neni... :)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    CHOBOT: A to se ještě dle nového územního plánu vyhradilo poměrně nezanedbatelné území mezi Svobodnými Dvory a Kuklenami na "komerční plochy" (= další hypermarket?).
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    OLTSKUL: Jedličku na fotkách nevidím, navíc bych se hodně divil, kdyby něco takového podpořil. Svou podstatou by ta akce odporovala základním tezím, na kterých jsou Svobodní postavení, tzn. že např. prodejce má právo svobodně propagovat své zboží a zároveň lidé svobodnou volbu si od něj, v případě, že se jim jeho reklama nelíbí, nic nekoupit.
    ACE
    ACE --- ---
    BORINKA: priste hlasit driv nez necelou hodinu predem, dik :)
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    BIO CENTRAL: Dnes akce Zabij zatuchlinu pro příznivce Bia Central. Dnes mezi 17:00 - 19:00 můžete do kina přinést a zapálit vonnou svíčku, která zapudí nevábnou vůni 6 měsíců neprovozovaného kina :-). Nabídnout vám můžeme zatím jenom čaj a několik slov o novém provozu kina.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ACE
    ACE --- ---
    OLTSKUL: vit jedlicka by takovouhle kokotinu nemel zapotrebi
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Nejspíš jsem se nemýlil, z FB

"Někteří ze studentů FIM se zúčastnili jistě chvályhodné akce zaměřené proti sexistické reklamě. Přinášíme ohlasy tisku na jejich aktivitu."

"To bude zase nějaký projekt od pana Fraňka jako demonstrace proti parku :-) Pokud bude výsledkem projektů nějaká publikace, tak bych si ji rád přečetl."

Franěk no, netřeba víc dodávat...Kdo zná, ten ví
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ten typek je ze strany svobodnych obcanu.... ja se pak mrknu na FB., jak se jmenuje... ale mam pocit ze Vit Jedlicka... jeste mrknu..
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Já bych v tom fakt neviděl asi víc než plnění domácího úkolu pár lidí z FIM :)
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Ta reklama uz je v S.K.Neumanna 2 roky. Treba si Mader computers a ti zombieci, co tam v seru prodavaji mysi, chteli prihrat polevku ...
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Vůbec bych se nedivil, kdyby za to slečny a chlapec dostali zápočet....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam