• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ESELVIRA: Pho mají tuším několik druhů + několik dalších polévek. Celkem asi 6. Jak chutná nevím, nedával jsem si to.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Oprava hradecké Benešovy třídy se blíží. Musí z ní zmizet většina aut - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/benesova-trida-hradec-kralove-d24-/hradec-zpravy.aspx?c=A130124_1880696_hradec-zpravy_kvi
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    PSYCHOUSEK: mají i Pho? Jestli jo, jaký je?
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    SOLDIERSNIPER: Navíc začali dělat tradiční vietnamská jídla. Jen tento týden jsem tam byl 3x. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Jojo, po trinactce a brku cloveku vyhladlo. Ted uz to neni ono...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: sem ([ ZUZU @ Hradec Králové ..... saloon republiky? ]) jsme se nachodili, co? vožralý večer z Draka:)
    kachna na houbách a výhonkách, je toho taková hromada vždycky a chutná mi to, jednou za čas, ta cena ale taky není nejnižší...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZUZU: menicka tragicky, z listku to docela jde.

ACE: jo, tam to taky neni spatny.
    ACE
    ACE --- ---
    CHOBOT: u dvora varili vzdycky dobre, hotovky naprosto bez komentare, minutky takovym ceskym umastenym stylem, ale urcite bych to nenazval nejhorsi v hk. to se strevni chripkou beru jako vtip, nebo mas spatny zazivani

ZUZU: moje nejoblibenejsi cina je na slezskym pod nadjezdem, ma to super sympaticka cinska pani, mimo jine nabizi take preklady a hodiny cinstiny http://mapy.cz/s/69By
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A to je jeste to nejlepsi bistro, pod Cernigovem je to mnohem horsi :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    DOCKINEZ: blé bydlela sem naproti nim a vždy, když jsem měla jít kolem sem si chystala brát blicí sáček
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Aha, tak to ja mel asi stesti. Vetsinou tam ale chodim lehce pred zavirackou, tak uz maj ubrusy treba utreny...
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    DOCKINEZ: Spina se stale kona... ;) Spinavy (a hlavne lepivy) stoly se zbytkama jidla rekonstrukce prostoru nezachrani.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taktez doporucuju bistro v Manesovce. Navic to tam pred par mesici zrekonstruovali, takze spina se uz nekona :)
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    ZUZU: Cesko-cina nevim, ale ja na cinu chodim sem: http://mapy.cz/s/69q6 Je to tam klasicky cinsky spinavy, ale chutna to dobre. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A pritom to tak vzdycky nebylo. Jenze nekdy minulej prosinec odesel dobrej kuchar a od ty doby to stoji za hovno.

Ale ta krusovicka dvanactka z tanku je famozni.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    DANKLAR: no tak šalanda je odpad, o tom žádná.
    NOODLE
    NOODLE --- ---
    DOCKINEZ: Souhlasim, pod terasami dobre, menicka i nejaky drazsi jidlo, napr zebra nebo steaky, vzdycky mi chutnalo

CHOBOT: U dvora jim tak jednou za dva tejdny uz nekolik let,a nikdy mi po jidle nic spatnyho nebylo, jasne neni to gastro umeni, polreich by radost urcite nemel :D, ale vetsinou mi chutna
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Souhlasim s Danklarem. Nechodim tam kazdy den, spis tak jednou do mesice, ale vzdycky si vyberu a je to parada nejen s ohledem na cenu - jidlo je pravidelne lepsi nez napr. menicka ze Sport Cafe.

(o hruzach jako knihomol s jejich perlama "tortilla plnena eidamem a kecupem" ani nemluve)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    CHOBOT: asi budeš fakt zaujatej, já tam byl mnohokrát a nikdy mi nic nebylo, zkus někdy Šalandu, tam vařej o dost hůř a ještě ta obsluha...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zkus primatorku pod terasami, tam mi vzdy chutnalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam