• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: ok, díky- dnes omrknu osobně prostředí
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: Na romantice veceri jsem byl v Primatorce nekolikrat, vzdy jsem byl spokojen.

Ale Satlavu si dokazu predstavit taky.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SOLDIERSNIPER: Nemyslíš meduňku? :o) Mně se dělá zle z koriandru, proto si na bylinky dávám pozor a napřed jen lehce kousek odhryznu, než začnu spásat celej trs:o) Ale v té polévce, je to, pravda, složitější.

ACE: Škoda, žádná bun-cha. Ale třeba rozšíří sortiment časem...
    FOXY
    FOXY --- ---
    Bio Central: 6/2 od 20 hodin záznam koncertu The Doors z roku 1968- lahůdka v super obrazu a zvuku! vstup 150
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    ACE: Dnes jsme zkouseli P2 + P4, a ani jedno nam nechutnalo. V obou jidlech byla nejaka zelenina, ktera chutnala jako citronova cistici chemikalie (aspon mne to tak prislo). Verim, ze nekomu to chutna, ale pro me to byla tak neprijemna chut, ze zustavam u ciny, kterou maji super :) Co se tyce stolu, tak klasicky "cinsky" lepil :))
    FOXY
    FOXY --- ---
    Tak díky všem za odpověď- a ještě dotaz navíc- hodí se pro romantickou večeři? Výročí nebo tak?
    Nebo byste doporučili jinou možnost?
    Šatlava?
    ACE
    ACE --- ---
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Jo a ještě jeden foodie koutek - kuklenského Černého Koně přejmenovali na La Provence a jedou těžkou Francii... Tak jsme byli prubnout a výsledek lepší, než jsem čekala - příjemný prostředí, obsluha na můj vkus trochu moc bodrá, ale aspoň milá a dobrý jídlo. Maso mě až tak nenadchlo, ale nemám se stejným jídlem srovnání, tak nebudu soudit, ovšem horký čokoládový dortík byl naprosto super. Na ten by stálo zajít i jen tak na kafe. Kafe jakž takž, lepší průměr. Kdyby někdo sháněl v Kuklenách kafe, tak na Statku mají vynikající čerstvě mleté Peru a ještě tři další druhy, které jsem netestovala. (A ne, nedělám Statku placenou reklamu. Ale už bych si ji u nich asi mohla zkusit domluvit:o) )

BTW nevíte někdo, jak je na tom kuklenské UNO? Vím, že kdysi dávno bývalo vyhlášené, teď už se tam lidi neženou... A mě pořád nějak neláká k vyzkoušení. Naše babča tam chce pořádat velkou oslavu, tak na co se mám nachystat :o)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Primátorka za mě docela kolísá - Ze začátku jsem byla fakt nadšená, měli vždycky super maso - akorát, šťavnatý, žádný podešve... Pak jsem byla párkrát zklamaná, tak mi to přijde jak kdy. Ale pořád je to jedna z těch lepších. V létě mě hodně příjemně překvapila ta hospoda na náměstí u radnice (?Pod Věží?) Tam taky vždycky super. Mexitu jsem absolvovala jednou a nikdy víc.

ACE: A co bun-cha? Co bun-cha? Co bun-cha? Jestli dělají, a dobrou, máš u mě pivo/limču za tip - jsem na ní závislá a musím se táhnout do Prahy... Hernajs, ale i tak je to super zpráva! :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Podepisuji. Navic jsou ochotni na prani hosta pripravit i jidlo mimo listek, kdyz maji suroviny...
    ACE
    ACE --- ---
    FOXY: primatorka je prima, kuchyne tam je na hradec nadprumerna (napr. medium-rare rostena tam nemela chybu a byla jak z ucebnice) a maji casto sezonni menu, doporucuju sledovat na facebooku, pisou tam aktualizace. obsluha je obcas naladovita, ale necha se strhnout dobrou naladou. a primator weizenbier je mnam ;)
    FOXY
    FOXY --- ---
    co Primátorka? jak tam vařej- co obsluha?
    ACE
    ACE --- ---
    pho odzkousena, nemam moc zkusenosti, ale chutnala
    KAAA
    KAAA --- ---
    a co kavárny/vinárny tady v hk? central je super, ale nekuracky... /i kdyz kocour by mi tenhle nedostatek asi vynahradil))/
    znam tady kolem knihomola, salieri, bazar, ale nejak me nic prilis neoslovilo :(
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    PSYCHOUSEK: Bomba, to musim vyzkouset...
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ESELVIRA: Pho mají tuším několik druhů + několik dalších polévek. Celkem asi 6. Jak chutná nevím, nedával jsem si to.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Oprava hradecké Benešovy třídy se blíží. Musí z ní zmizet většina aut - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/benesova-trida-hradec-kralove-d24-/hradec-zpravy.aspx?c=A130124_1880696_hradec-zpravy_kvi
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    PSYCHOUSEK: mají i Pho? Jestli jo, jaký je?
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    SOLDIERSNIPER: Navíc začali dělat tradiční vietnamská jídla. Jen tento týden jsem tam byl 3x. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Jojo, po trinactce a brku cloveku vyhladlo. Ted uz to neni ono...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: sem ([ ZUZU @ Hradec Králové ..... saloon republiky? ]) jsme se nachodili, co? vožralý večer z Draka:)
    kachna na houbách a výhonkách, je toho taková hromada vždycky a chutná mi to, jednou za čas, ta cena ale taky není nejnižší...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam