• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    SCHWITA: to je jasné, že se nepřetrhnou. Jde o papír pro pojišťovnu... Nebo pokud se ho podaří nalézt v nějakém bazaru, tak se to s tím dá vyřešit. Takže si obejdi bazary, koukni na aukro a http://www.cyklobazar.cz/ je to docela atypické kolo, good luck.

TOOMIX: jj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hlavně se po něm podívej i v Perníkově
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ESELVIRA: Dakujem. Na policii som uz bola. Protokol, blocky, vsetko mam. Kolo som mala este zvlast poistene. Tak uvidime, co poistovna. Stale dufam, ze ho niekde este najdem.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Hradecká policie řeší krádeže kol maximálním nasazením, helikoptéry, psovodi, etc ... do toho bych taky určitě šel! Mně ukradli v hk kolo 2x a vždy to bylo vyřešeno. S neúspěchem.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CERTICA: zkušenosti? Nahlásit na policii a pokud ho nenajdou a případ uzavřou, tak to nahlaš na FIM, jsou na takovéhle případy pojištění. Předpokládám, že doklad o koupi ještě máš.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    nuz, chcela som Vas poprosit o pomoc. Podobne komenty ste si mohli odpustit. Myslim, ze ma to sakra mrzi aj bez toho. A ano, tak mi treba, naivne som si myslela, ze pod kamerami ho nikto neukradne. Kazdy mrzak zlodej ma viac info o tom, co je funkcna kamera a co nie, ako ja. A v celku je to chore, ze si clovek nemoze ani len kupit kolo a radovat sa z neho a ist na nom normalne do prace. Mesiac som ho mala v byte. Ale kolo nie je na to, aby nan clovek cumel v byte.
    No kazdopadne uz ho ukradli, tak sa to snazim riesit. Dufala som, ze tu budete mat nejake napady, kde hladat alebo vlastne skusenosti.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    CERTICA: vázat tohle ke stojanu v hk může jenom naivní kráva ... bez urážky. wake up!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CERTICA: s tímhle a po HK? blázne
    ACE
    ACE --- ---
    kdyby tu nekoho zajimal dnb & techhouse tak v patek u berana: http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/906886_397292073712430_1378710077_o.jpg
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: myslela som, ze je pod kamerami...
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CERTICA: jo, na fake kamery ještě před starou FIM jsem už taky narazila, docela nepříjemné zjištění. Nicméně to tenkrát byl favorit a ne spešl...
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: nechavat specialized bez dozoru? too bad...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Dnes (15.4.) mi pred novou budovou FIM medzi 10:45 a 12:10 ukradli toto kolo. Ak by niekto vedel poskytnut lubovolne informacie - od napadu, kde hladat az po info o tom, ze ho niekde videl, bola by som velmi vdacna. Dakujem.
    PS: Bola som na nom 2x vonku :( Doma som ho mala v byte a pred skolou ma ani nenapadlo, ze by ho mohli cmajznut. Myslela som si, ze je nan priamo namierena kamera. Je to len atrapa kamery :(

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: je to dulezite, jinak bych se neptal. Jeste nejaka podobne hloupa otazka?
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: a je to tak strašně důležité, když naše espresso má 30 ml a ristretto má 20ml? to jen tak...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: spíš by to chtělo Piccolo, jinak není nabídka úplná:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, vzpomnel jsem si na jednu drobost k Centralu - slo by zaridit, aby bylo ristretto? V utery jsem si ho chtel dat a mel jsem smulu, neslo to.
    FOXY
    FOXY --- ---
    BARUSSS: piš pr@biocentral.cz, chci podrobnější info :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam