• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ACE
    ACE --- ---
    FOXY: zajimavyho maj v localisu, zajimave dochuceny maso. hnusnej je v newyorku, tam fakt nechodit. v huse obourucak je taky dobrej. best burgery byly ve fresh panini, ale to jsou bohuzel lonske snehy :(
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: tak je jasny, ze nejlepsi burgery delam ja, ale protoze jsem lemra lina a k tvorbe se dokopu tak jednou za pul roku, doporucuju vzit zavdek burgerama v Il Toro.
    FOXY
    FOXY --- ---
    OLTSKUL: danke, ovšem já bych radši tady po tom HáKá... Berounka je také rozvodněna
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    FOXY: do Berouna, do BlackDog-u
    FOXY
    FOXY --- ---
    mě by spíš zajímalo, kam na šťavnatýho hamburgera...
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DOCKINEZ: 93 jsem měl taky a bylo to vynikající. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pridavam se k hodnoceni vietnamsky restauracky v havlickovce. Mel jsem krevety a sepii na thajsky zpusob (č. 93), slecna pak nudle s kreveťákama (č. 35). Spokojenost velika, urcite zas zajdem.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ESELVIRA: zatím se to jeví jako nejjednodušší řešení :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    ESELVIRA: Pce jsou totiž zapojené do evr. projektu, který podporuje cyklistiku. Mrkni na www.mestonakole.eu. V HK teprve začínáme budovat skupinu lidí, která by se osobní dopravě- cyklo a pěšo více věnovala: https://www.facebook.com/cyklolovershk. Každé úterý se navíc, myslím, schází skupina, která to řeší taky: http://www.nakole.cz/diskuse/16433-kralovehradecka-sjizdka-5-13.html a jednají i s městem- ale zatím je to ve fázi přátelské a neformální. Město očekává! hlasy občanů, které zatím oficiálně nezazněly, jak jsem se informovala. Vše, kde se něco řešilo, občané řešili pouze frfláním, ale do dalšího jednání na ofiko. úrovni se nezapojili. To jsou má zjištění ohledně situace, které mi sdělil právě pán z města...
    ACE
    ACE --- ---
    je fakt, ze stezky odnikud nikam me v hk pekne stvou. mesto by se k tomu melo postavit
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DOCKINEZ: to je mi jasné. Ale pokud město o něčem takovém alespoň přemýšlí (a některé návrhy uvádí v praxi), tak to vypadá v reálu trochu jinak. Cykloparkovací dům je zajímavý nápad, ale jednoznačné označení ulic mi přijde jako docela jasný signál, co město podporuje.
    Jezdit v Karlíně před touhle úpravou byla fakt otrava
    Karlínské dopravní zklidnění: jak vypadá? - Prahou na kole
    http://prahounakole.cz/2012/09/karlin-2/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ESELVIRA: To vis, my, kteri na kole do prace jezdime, nic takovyho resit nepotrebujeme. A zbytku je to pro zmenu šumák.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    FOXY: papírové kelímky na chipsy? :)

Docela mě zaráží, že se HK neúčastní něčeho podobného, vzhledem k tomu, že je to pro cyklodopravu ideální město. Téměř žádný terén, široké ulice a relativně malé vzdálenosti z jednoho konce města na druhé.
    Do práce na kole
    http://www.dopracenakole.net/

Pardubice to vzaly tu kampaň za svou a docela z toho vytěžili, co se dalo. http://dopracenakole.pardubice.eu/
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FOXY: Bude chodit uvaděčka s laserovým ukazovátkem a vyhazovat šustiče? :o) Jasný, já to chápu a taky nenadávám, ani po vás nechci, abyste hnuli nebem a zemí - stejně jako vy zase nemůžete nadávat, že to holt někdo chce vidět dřív, a chtít, aby se vždycky přizpůsobil vašemu programu.

Ten víkend zní zajímavě, jestli to nebude úplná s...., tak klidně zajdem znova.
    FOXY
    FOXY --- ---
    za to naše Bio Central: právě makáme na boji proti šustění- s tím nám právě můžete pomoct i vy... ceny projekcí určuje film. distributor, proto hrajeme delší čas po premiéře, abychom fanoušům kina nabízeli stále přívětivou cenu 100 Kč. na filmový víkend s Iron manem, Star Trekem a Supermanem chystáme spec. občertsvení a fanoušci k nám samozřejmě mohou přijít v kostýmech oblíbených hrdinů- obsluha už na tom pracuje taky :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ACE: Do Cinestaru chodim výjimečně - ale na film, na kterej se těším tři roky a už teď jsem naštvaná, že všude kromě ČR ho vysílali, fakt nebudu čekat ještě další dva týdny po české premiéře. Navíc Centrál nic přímo fanouškovského nemá - a dá se čekat, o že o půlnoci přijdou zpravidla fanoušci - a ta atmosféra je pak úplně jiná.

A takovýmahle výkřikama, co lidi mají nebo nemají dělat lokálnímu kinu neprospěješ...

CERTICA: Neblahou zkušenost mám s kvantama lidí, co žvaněj, telefonujou, chroustaj popcorn a srkaj colu tobě za uchem. (i když za to kino zas tolik nemůže, posledně v Centrále za náma seděli dva kluci s pytlíkem chipsů a snad půlku filmu s tím šustili při každém zalovení do pytlíku, takže skoro neustále - takže se obávám, že to kvalitnější publikum je poněkud vachrlatý argument. O něco možná, ale on jeden dement na zpruzení sálu úplně stačí.) Navíc ta cena jednoho taky nepotěší...
    ACE
    ACE --- ---
    CERTICA: odflakla kvalita projekce, nekvalitni audio (bud moc potichu nebo moc nahlas), neosobni prostredi, premrstena cena, mene kultivovane publikum. proste multiplex.

central mi vyhovuje. kvalitni promitac, pivo do kelimku a jdou tam lidi, kteri ten film opravdu chteji videt.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: mas nejaku neblahu skusenost, o ktoru sa chces podelit? Alebo robis len reklamu? :)
    ACE
    ACE --- ---
    do cinestaru uz nikdy. podporte sve lokalni kino ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ups, to jako začíná o půlnoci? tak to asi nee, to bych ráno nefungoval...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Půlnoční premiéra nového Star Treku v Cinestaru - půjde někdo? Já už se těším :o)

PŮLNOČNÍ PREMIÉRA STAR TREK: DO TEMNOTY v multikině CineStar Hradec Králové
    http://cinestar.cz/hradec-kralove/specialni-akce/pulnocni-premiera-star-trek-do-temnoty--876/
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DOCKINEZ: tak pak poreferuj, jestli si to všechno nechali přetisknout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam