• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    MIGUELX: Velka skoda ze je to v nedeli :-(
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    FOXY
    FOXY --- ---
    Doporučuju- nejlepší krátké filmy tentokrát z bazénu: http://www.biocentral.cz/cz/film/vecer-ishorts-kratasy-v-bazenu-5795
    ACE
    ACE --- ---
    PSYCHOUSEK: pokud vim tak ne. vse v rozmezi cca 60-80czk
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    ACE: Mají někde na netu menu?
    ACE
    ACE --- ---
    ACE: tak jsem to zkusil, velice chutne. burger lahodny, stavnaty, ikdyz trochu maly. delaji si vlastni bulky. sendvice a salaty v lednici vypadaly taky dobre.
    ACE
    ACE --- ---
    hm neco noveho? zkousel nekdo?
    https://www.facebook.com/ChoosyFreshChoice
    BENYY
    BENYY --- ---
    BENYY: A komu by to náhodou nestačilo, přidávám pozvánku na celovíkendovou psytrance party:
    [ Born to be PSY / festivalfestival / 19.7.2013 / CR - Kralovehradecky kraj - Hořice ]
    BENYY
    BENYY --- ---
    pokračování psytrancu ve Stationu pod taktovkou liberecké Cbs Crew:
    https://www.facebook.com/events/545394728846730/

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    U Cernyho kone jsem ho nemel, ale soude podle kvality jinych pokrmu, jmenovite líček na víně a treba svickove bych si dovolil odhadnout, ze bude poctive pripraveny a chutny. Schvalne tam nekdy zajdu a dam si ho.
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: jasněže ty! ale když jsi lenochod...
    ACE: jj, v panini jsem se je naučila jíst a teď mi to chybí... pán teď vaří, tuším, v popularu

díky za tipy všem, + kdo měl hambáč u černýho koně? (poslední dotaz)
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    Vietnamská restaurace v Havlíčkově u mně číslem 53 také dobře zabodovala!

Teda od baru se ozýval dunivý popík, číšník v poho, na požádání ztlumil na velmi přijatelnou úroveň. Jídlo bylo chuťově akorát, "obloha" byla ochucená, všechno dobře upraveno. Jídlo bylo v lehké úpravě, výborná zelenina.

Meníčko:

ACE
    ACE --- ---
    FOXY: zajimavyho maj v localisu, zajimave dochuceny maso. hnusnej je v newyorku, tam fakt nechodit. v huse obourucak je taky dobrej. best burgery byly ve fresh panini, ale to jsou bohuzel lonske snehy :(
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: musím souhlasit, Dočkiho burgry jsou fakt luxusní!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: tak je jasny, ze nejlepsi burgery delam ja, ale protoze jsem lemra lina a k tvorbe se dokopu tak jednou za pul roku, doporucuju vzit zavdek burgerama v Il Toro.
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    V HK se obecně dře bída, co se týče elektronický muziky. Takže kdo má rád breakbeat a funky, přijďte v pátek do klubu Ozzies na Prison Party. Vystoupí živej projekt Loop Station z Liberce (beatbox, harmonika a zpěv proháněnej přes loop mašinu) a DJ Da Root z libereckýho Experimental Cabaretu.
    Celá párty se ponese ve vězeňskym špiritu, se soutěžema o chlast skrz celou noc - pašování různýho kontrabandu mezi nastrčenejma vězněma, hledání klíčů, hledání lidí se stejným číslem na nálepce atd. Vězeňskej program nebude nijak narušovat průběh party otravnejma vstupama do muziky. Potkáš vězně, dá ti quest, ber nebo nech bejt. Všechno snažení budou hatit dvě sexy bachařky.

FB událost zde.

FOXY
    FOXY --- ---
    OLTSKUL: danke, ovšem já bych radši tady po tom HáKá... Berounka je také rozvodněna
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    FOXY: do Berouna, do BlackDog-u
    FOXY
    FOXY --- ---
    mě by spíš zajímalo, kam na šťavnatýho hamburgera...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam