• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Nema nahodou nekdo tip na autoklempire s dobrym pomerem cena, vykon?;-)
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Nekdo prosim tip na nejakou prijemnou kavarnu/podobny podnik v okoli nadrazi, pripadne centrum (nabrezi apod.)? Aby se tam dalo pohodlne a nerusene rozmlouvat.
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    FOXY
    FOXY --- ---
    Chcete-li vidět v našem kině premiéru filmu Nymfomanka Larse von Triera, hlasujte pro nás. Jedna emailová adresa=1 hlas. I Vy, kteří pošlete hlas, můžete vyhrát. Díky všem http://www.vyhrajpremieru.cz/kina/?kino=502800
    FOXY
    FOXY --- ---
    Radim Špaček osobně v HK uvede Pouta - ano - vím, že už jste je všichni viděli. Ale pojďte si je zopakovat na velkém plátně a poptat se, co vás zajímá: http://www.biocentral.cz/cz/festival/cinema-open-294
    Každá projekce za 30 Kč!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    TOOMIX: Skibazar HK na výpadovce na Ostravu :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Nejlepší restaurace je doma.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: ve ctvrtek byla na Strelaku burza, treba bude zas...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nevěděli byste prosím v HK o bazaru se zimníma věcma? Potřeboval bych nějaký lyže. Dík
    FOXY
    FOXY --- ---
    MENU
    MENU --- ---
     photo MENU_AntlerMettSootbow_web.jpg
    Vizuál večera / vjing/ projekce - Jindřich Max Pavlíček, Eva Hronovská.
    www.menumusic.cz
    https://www.facebook.com/events/526437434109641/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: já jsem se před chvílí vrátil od Durana...sice to nebylo jako Localis, ale taky super. Měl jsem "Špičky z hovězí svíčkové ovoněné anglickou slaninou na smetanovo-fazolových luskách", maso super, fazolky žádný rozvařený, pepřový brambory k tmou taky dobrý. Přítelkyně měla "Kuřecí stehenní steaky IBIZA marinované s hořčicí, česnekem, bazalkou a rozmarýnem pečené na cibulkových listech s paprikami, plněným grilovaný tomatem a modrým sýrem" a taky spokojenost. Drobnej mínus bych dal za čekání na jídlo, čekali jsme asi 35 minut, ale to lze omluvit tim, že v celý restauraci měli asi jenom 6 volnejch míst, jinak narváno
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No a v neposledku musim pochvalit kategorii nejdulezitejsi, a sice servis - 1*
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: caesar salat - a predstav si, ze v nem byly suprove cejtit ancovicky, krutony se nejenze daly jist, ale chutnaly skvele a zachovavaly si konzistenci po celou dobu konzumace*, hoblinky parmezanu byly baštozni a krepelci vajicka... no mnam.

Dal mne bavila bylinkova limca, peckózní ristretto a cokoladovej dort (ten jsem ochutnal jen na lzicku, ale byl to uplnej vybuch chuti, doporucuju!)

* zato v **** se rozblemcaly uz po dvou minutach
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    1.11. @ Ozzies, HK
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: co jste si dali v Localisu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dve poznamky z hradeckeho gastrorybnicku:

* vietnamska restaurace v havlickovce se vyrazne zhorsila; jidelnicek prosel "restruktualizaci", coz na jednu stranu znamena zmizeni picovin typu uhor, ale na stranu druhou uz si nedame nic z olihne. ach jo, po plneny sepii a thajskym kotliku č. 93 se mi bude styskat jeste dlouho.

* dneska jsme se zenou slavili výměsíčí (neco jako výročí, ale mate duvod k oslave kazdej mesic neasi). Volbu restaurace tentokrat vyhral Localis. Tam jsem byl naposledy nekdy kratce po otevreni a byl jsem nadsen. S uspokojenim poznamenavam, ze restaurace stale drzi vysoky standard. Odchazeli jsme zcela saturovani a uz se tesime na dalsi polozky podzimniho menu. Doporucuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam