• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FLIPPER: co jsem zbezne prolitnul komentare, tak jsou taky dost rasisticky, spatnost na spatnost :(
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Chodí cikán okolo, nedívej se na něho. | Pražský kavárenský povaleč
    http://zelenafretka.com/2014/03/08/chodi-cikan-okolo-nedivej-se-na-neho/

"Manažerka Atria v Hradci Králové Lenka Valentové v uplynulém týdnu v otevřeném dopise primátorovi vyzvala město k akci proti Romům. Madame Valentové vadí především to, že se Romové sdružují na veřejném prostranství před obchodním domem. „Nic nekupují, jen se velmi nahlas baví, děti lítají, starší nám kouří na schodech a zabraňují vstupu nakupujících,” píše v dopise."
    MENU
    MENU --- ---
     photo flyer-1.jpg
    www.menumusic.cz
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    RESTINPEACE: Diky. Sportovni auditka jsou pro me na nyxu takova exotika, ze me vubec nenapadlo nejaky hledat :-)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ANNIKA: v GoMango ti poradi ;) kdyz uz teda je potreba...mel sem rozepsanyho neco podobne jako Kadlino...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ANNIKA: zkus to tady [ Slečny v běhu a jíné aerobní aktivity ]

Tento klub je určený pre športujúce slečny na nyxe. Beháte alebo chcete začať behať? Potrebujete radu, ako sa športom zbaviť tuku čo najefektívnejšie? Chcete sa s nami podeliť so svojím výkonom, alebo hľadáte parťáka? Spolu to dokážeme.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    KADLINO: No to jsem právě zkusila, běhám blbě a bolí mě kolena, protože dostávají moc zabrat. Obecně si myslím, že je vždycky nejlepší se správnou techniku naučit co nejdřív a pak si ji případně upravit, než se přeučovat. Samozřejmě je dost lidí, kteří tvrdí "Prostě běhej", ale to jsou zpravidla buď ti přirozeně talentovaní, kteří to vychytají samovolně, nebo ignoranti s přístupem "Co MNĚ má co někdo vykládat o běhu!" Já nepatřím ani do jedné skupiny, tak se to naučit prostě potřebuju...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    ANNIKA: Nic nečti a prostě běhej, začneš zlehka a za dva tejdny už poběžíš dvojnásobek toho co na začátku. Všecko si vychytáš časem sama a je to lepší než přemejšlet nad tim co děláš blbě nebo dobře. Pokud teda nechceš běhat závodně, to si sežeň trenéra. :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANNIKA: nás na atletice vždycky učili, že se máme nadechovat nosem dvakrát a vydechovat pusou taky dvakrát, ale co je na tom pravdy netuším..
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Prosím vás, nechodíte někdo běhat? Ideálně někdo, kdo to umí a byl by ochoten mi věnovat chvilku času na ukázání stylu... Začínám pomalu a opatrně, a podle toho, co jsem si načetla, tak taky úplně blbě, ale samotné se mi to nedaří zkorigovat. Tak kdyby se někdo cítil na dobrej skutek... :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUNSET: copak kuchar, ten tam snad je jeste i ted (soudim podle vzhledu), ale obsluha! To bylo uplne neco jinyho nez ted...
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    DOCKINEZ: Souhlas, pizza je super. Když začínali, tak tam dělal italský kuchař a snad i majitel, naučil to ty dnešní kuchaře docela dobře. Navíc tam dělaj hezký prdelky;)
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    sháním bydlení, takřka cokoliv...do konce týdne se musím vystěhovat, díky za každý info !!!
    MENU
    MENU --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DOCKINEZ: Imho neplatí nájem.. Takové hobby majitele domu. Měl plány i s dvorem, ale nedostal povolení od radnice.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Imho pracka na prachy s pozitivnim presahem pro verejnost...
    ACE
    ACE --- ---
    akorat me celkem udivuje, ze jeste nezkrachovali, ten objem tam musi mit fakt maly...
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    DOCKINEZ: cokoliv jsme si tam kdy dali, bylo naprosto TOP navic ta poloprazdna hospoda se hodi, když chceš jit s mladou na véču ( sedneš si i v patek večer)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    V patek jsme byli na jidle v Etně. Hospoda poloprazdna, jidlo super. Jen ta obsluha mohla byt proaktivnejsi a vic kmitat, casu na nas mela dost.

Imho nejlepsi pizza v HK je prave tam. A nejenom pizza.
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: dementi pro dementy. to vis, je to levny, je to nase. a to ze je na druhym santoska je taky dobra parodie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam