• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ACE
    ACE --- ---
    DIAGONAL: tady https://www.google.cz/...2,3a,75y,43.03h,81.46t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgTkgeNanaH9vzQSEJe7JmQ!2e0?hl=en je ve dvore opravna kol, ma tam i bazar, onehda jsem tam videl treba skladacku za 600. mrkni tam
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    sháním v hk starý pojízdný kolo za pár stovek :)
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    KADLINO: same shit, different day :D zajimava story... :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Koukam, ze "barman v bystricce" je i po letech fenomen...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    DARTHFADER: Nerozhodli, tak Ragstone rovnou ukončili (true story). :)
    TUhle akci v podstatě domluvila kamarádka, která ještě s jedním dalším děvčetem plánovala oslavu narozek a chtěla abysme jí zahráli. Očekávala velkou účast tak sme řekli že to rovnou uděláme jako veřejnou akci právě tady v díře. Všechno bylo domluvený a den předem ještě potvrzený od (toho času už bejvalýho, což sme nevěděli) provozního.
    Přijel jsem tam s věcma a barman na mě vybalil šarm svojí krásný a přátelský osobnosti. "Počkej co že to sem nesete? Oslava tady je nahlášená, ale já tady mám svýho DJe, přijede Ferbas, takže já bych ty věci zas radši odnesl do auta."
    Následoval telefonát se starym Horou, kterej mi řekl že provozního Ragstone vykopl začátkem tejdne a že ten mu o tý akci nic neřekl (asi malá pomsta, i když se teda pomstil spíš nám). A že Ferbase může odvolat a když mu dáme 500 Kč za pronájem zvuku, můžem si to tam odehrát - což je samozřejmě úplná píčovina.
    Abych to zkrátil, Ferbas přijel, dohodli sme se, akce byla, ale bylo to o nervy. Hora byl uplně v klidu, ale ten barman (kterej to tam asi teĎ má na starosti) za náma furt chodil ať hrajem "víc pro lidi", protože v 10 večer neni nikdo na parketu, ať zapnem všechny ty cirkusácký světla a co hodinu vyhrožoval že na to sere a že volá Ferbasovi aby přijel. Přitom tam měl minimálně 60 lidí co chlastali jak dánové a od půlnoci krásně rozjetou párty.
    Od teď to teda asi zase bude klub (Music club Bystřička) a 60 lidí naráz v jeden večer už tam podle mě v životě neuviděj. :D
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    KADLINO: a uz se rozhodli, jestli jsou bar nebo klub ? Oboje je dost kontraproduktivni ;)
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    Zejtra se koná malej návrat do díry.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj,
    v pondělí 6.10. od 17:00 proběhne zahájení Týdnu duševního zdraví na Psychiatrické klinice FN HK, kde má místo i výstava mých kreseb "Cesta k sobě". Výstava tu bude ještě další týden nebo dva, ale doporučuju přijít už na slavnostní zahájení.
    Víc info v přiloženém pdf (celý týden budou probíhat docela zajímavé akce a přednášky).
    Všechny Hradečáky srdečně zvu!

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    RESTINPEACE: hele o co ti jde? Jaky tema beru vazne? Ze nemam rad islamisty myslis? Vsichni slusni lide je nemaji radi. Nebo narazis na neci jinyho?
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja na opejkani prasete v ramci predvolebni kampane do komunalu nic az tak "militantniho" nevidim, obzvlast ne ve srovnani s rasistickejma pausalizujicima vypadama o "netolerantnich Cesich" sirenejma kreaturama typu Sabatova.

btw jakou SS vlastne Sion provozuje? Priznam se, ze tahle organizace jde ponekud mimo mne...
    ACE
    ACE --- ---
    me na tom nejvic desi to, jak sion roste - ms, zs, ss, akce pro deti, kde se tvari apoliticky a primo nepropaguji viru atd, i kdyz to maji pevne v dna. a zaroven delaji takovehle militantni akce. jako rodic bych dost prskal...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: jelikoz uz v HK nebydlim, tak se mi nechce dohledavat kde jakej reditel kandiduje, ale jinak mas pravdu, kokoti jsou na obou stranach. Ja jen zastavam nazor, ze negativni reklama je taky reklama a tyhle veci je obecne lepsi nesirit (coz je pasivni pristup, aktivni je pak strhavat papirovy letaky pokud nekde uvidim venku - to taky obcas delam).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: No, upozornit neznamena podporovat, k takovym zkratkam snad klesat nemusime, ne?

Obecne mi cela situace kolem machometanu pripada silne prehnana. Je jich tu pet a pul, v HK konkretne s nima potize nebyly, a az na dylovani kebabu podradny kvality a absenci falafelu v nabidce fastfoodu s nima problemy ani nejsou.

A stejne budou na jedny strane debilove, kteri hystericky kvicej, jako bychom se (vsichni do jednoho, cela ČR!) chystali provadet na chudakach musulmanech holocaust, kdyz dvema pipkam, ktery na SŠ nechtej chodit na telak, nedovolila jedna konkretni reditelka skoly nosit satky.

Na strane druhy budou kreteni, kteri chteji "bojovat" za demokracii zranim veprovyho. Kdyz odhledneme od neucinnosti takoveho pocinani, bylo by na miste misto minusku treba v diskuzi upozornit na to, ze pan reditel Sionu kope za Top 09 a aktualne se chysta kandidovat do komunalu.

Podtrzeno secteno, kokoti jsou obe vyse zminene strany.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: Jestli narazis na to, zes dostal minus, tak ten byl ode me za to, ze takovy veci vubec siris. Nejde mi o nejakou spolecenskou nebezpecnost vyzvy napsany comic sansem, ale spis o to, ze se i tady najdou lidi, ktery tohle tema berou vazne (treba pan Danklar). Rikam tfuj!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: tak to jsem tu ironii asi nepochopil :) Každopádně bylo zajímavý toho pána poslouchat, jak si přál za každou mešitu v ČR jeden kostel v Arábii
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: tak ta akce je tezkej bizar a daval jsem ji sem hlavne pro pobaveni (coz evidentne nekteri nepochopili). Obzvlast je zabavny, ze veprovej happening porada stejny spolco, ktery dela Dny pro Israel.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: včera jsem šel okolo, jakýsi pán tam vyřvával, že nějaká musimka ve škole v anglii zbila spolužačku jenom proto, že měla ke svačině vepřovou šunku. Tak nějak o tom nemůžu dohledat žádný článek...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MENU
    MENU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam