• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    beztak zneužívaj toho , že nikdo pořádně nevíme co můžou a co ne.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    no nevim, ja bych se teda branil, stejne jako kdyz chce policajt obcanku
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    Jak ctu ferovou policii záznam o prohlídce sem taky nevidel
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    To uz je spis na presun sem:
    [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]
    Jaky duvod musi mit prislusnik duvod k vyzve ukazani kapes.
    ACE
    ACE --- ---
    lol, me se mnozi problemy s blechama, podrbte mi zada. ne vazne, tohle se mi nezda, ze by to bylo tak jednoduchy...
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    Žádný důvod . jen vyndejte obsah kapes. Proč? Množí se nám problémy s drogama.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ACE: ..neboj, konzultoval. Ono ani žádné trestní řízení zahájeno nebude....Toto spadá do přestupku..../Přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi/.....
    ACE
    ACE --- ---
    MIGUELX: ale žádné trestní řízení ještě nebylo zahájeno, oni nevědí co u sebe máš. konzultoval jsi to někde? oni tohle říkali?

DIAGONAL: jaký uvedli důvod prohlídky?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ACE: ...dostal jsem též složenku podle nalezeného množství /2x po 1000,- a 1x 2000,-/....A jelikož jsou osobní prohlídky legální /3) Osobní prohlídku lze vykonat, je-li důvodné podezření, že někdo má u sebe věc důležitou pro trestní řízení./ tak je obrana zbytečná....
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    Je mi 20, sportovní oblečení , bez dredů ,žádný výstřednosti ani věci co by mě měli někam řadit... V šimkáčích , u školy v pouchově ... Viděl sem je v akci i u knihovny ,nádraží a v parku u magistrátu
    ACE
    ACE --- ---
    QUBASS: a slozenka jako za co? melo to nejakou dohru? kamos se nebranil? imho neopravnena prohlidka = nezakonne ziskany dukaz

MIGUELX: a kdyz neco nasli, co dal? branil ses?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ACE: je mi skoro 40 a vypadám skoro na 40 :-),...naposledy ve Škroupovce /u hudebnin/, vloni na štědrý den na terminálu a ještě před tím v Pardubicích na hlavním nádraží....Ale na rozdíl od kolegy Diagonala u mě pokaždé našli...:-)
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    kámoš (25 let) vyprávěl, že v parku u Habrmanky seděl na lavičce, projeli policajti v autě a hned stopka a k němu...nikdy předtím neměl žádnej problém, takže není žádná známá firma...projeli mu kapsy a vzali drtičku a něco přes g bylinek...sepsali, dostal o tom papír a na cestu přidali ještě složenku na pětikilo
    ACE
    ACE --- ---
    DIAGONAL: MIGUELX: kolik vam je, resp. na kolik vypadate? kde se to stalo?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    To neni tak uplne pravda.
    Osobní prohlídka | Pravomoci policistů a strážníků | Férová policie
    http://www.ferovapolicie.cz/pravomoci-policistu-a-strazniku-26/osobni-prohlidka-2491.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    k osobní nemusej
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIAGONAL: no co to je? a jak to zduvodnej? to prece nemuzou jen tak prohledavat lidi na ulici, musi byt duvod, jinak povoleni k prohlidce, ne?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DIAGONAL: mám stejnou zkušenost. Letos teda zatím jednou /minulý čtvrtek/...a jinak vloni 2x...
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    už vás potkala policie v HK stylem ,,pomalu se připlížíme vozem v parku nebo u školy, vyskočíme na vás tři husťáci v kombinézách a občanku dávej ,všechno ven z kapes ! nic jo? to sme nasraný tak se ani nerozloučíme a ty běž ... od září mám tři prohlídky za sebou , nikdy mi nic nenašli, nikdy mě nikdo jinak neřešil a nevypadám nijak alternativně :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: jen vás napínáme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam