• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: no snad to Kocik nevzda a pujdou do toho dal i pres tuhle zbytecnou smrt...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Lesní muž z Hradce Králové zemřel: Město ho uštvalo, říká dokumentaristka Silvie Dymáková 
    http://www.blesk.cz/...dce-kralove-zemrel-mesto-ho-ustvalo-rika-dokumentaristka-silvie-dymakova.html
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    BLATO: Na Palacharnach koupelny jsou...v kazdem byte. Bydlet se tam podle me da docela v pohode, ale ten nepomer kvality a ceny je docela silenej. :) Levnejsi je vetsinou podnajem.
    BLATO
    BLATO --- ---
    TOOMIX: no ja som tam nebola, ale kolega povedal ze prenajimat izbu so stolom a postelou za skoro 260e na mesiac, bez kupelne atd …masaker.. nakoniec nejaky byt sme nasli, ale teda Hradec kralove asi najtazsie najdenie ubytovania…
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    TOOMIX: Tak to uz je pak kolikrat pronajem levnejsi nez koleje.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BLATO: hotel Cernigov. Neni to ani nijak drahe.
    MENU
    MENU --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BLATO: co je na kolejích děsivého? Myslím Palachovy koleje
    BLATO
    BLATO --- ---
    potrebujem pomoc...neviete mi poradit nejake slusne ubytovanie pre 2 talianskych stazistov ktori pridu do hradca na 2 mesiace? daky byt alebo co?kludne aj preplatime byt
    koleje su desive a ubytovne tiez nic moc a za to ako to vypada aj drahe..
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    TOOMIX: no cockova polivka za 86k musel bejt slusnej narez do zaludku, imho byl ale vetsi provar, ze na mapping akce co se kona za pul roku slo 4x vice prostredku nez na ty rachejtle...
    DEJMAS
    DEJMAS --- ---
    přídá se někdo :)??
    Pravidla - VyhrajPremieru.cz - filmu Trabantem do posledního dechu do svého kina
    http://www.vyhrajpremieru.cz/pravidla/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Polévka dál leží magistrátu v žaludku. Bude i příště? - Hradecký deník
    http://hradecky.denik.cz/...region/polevka-dal-lezi-magistratu-v-zaludku-bude-i-priste-20160106.html
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Ohňostroj v Hradci trval jen 86 sekund, natěšení lidé pořadatele vypískali - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...al-jen-86-sekund-dwj-/hradec-zpravy.aspx?c=A160101_205106_hradec-zpravy_jj
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nevšední příhoda všedního dne s dobrým koncem a morálním ponaučením pro dítka a mládež

Jdu si takhle dneska kol deváté hodiny ranní v Hradci podél malého Tesca, když tu jsem si povšiml chodce cca 4 metry přede mnou. Normálně na týpky na ulici nekoukám, ale tento exemplář se vyznačoval mimořádně ošklivýma teplákama s rozkrokem kdesi nad kolenama. Ten pohled mne konsternoval natolik, že jsem dobře dvě sekundy svého drahocenného času věnoval sebezpytu v duchu „Kolik by mi kdo musel zaplatit, abych v takovém trendy outfitu vyšel na ulici“

A co se nestalo – během oněch dvou sekund jsem zaregistroval, že dotyčný něco odhodil na chodník. Znechuceně jsem si pomyslel cosi v duchu „Nejen že se neumí oblíkat, ale je i línej jako vandrák v létě, když je mu zatěžko odhodit obal od pochutiny do nádoby k tomu určené. Ještě by to taky mohl být tzv. „pejskař“, co po svém miláčkovi laena neuklízí!“

Když jsem ovšem dokráčel blíže, zjistil jsem i přes své 2,5 dioptrie, že se v tomto nejedná ani o obal od Margotky, ba dokonce ani o celofán od Mozarových koulí. Byly to totiž smuchlané bankovky. I sehnul jsem se pro ně a mocným zvoláním „PANE!“ jal jsem se chodce přede mnou upozornit na svou důstojnou persónu.
    Dotyčný se ohlédl a spatřil mne, an k němu kráčím v bundě Tommy Hilfiger, lakýrkách Rovers, s taškou Crampler a... v džínách z Lidlu.

Jeho výraz vyzařoval upřímné zděšení. Na fleku se otočil a začal se vzdalovat rychlostí, kterou nenazvu třetí kosmickou jen kvůli skutečnosti, že se dotyčný stále držel v gravitačním poli matičky Země. I ponechal jsem si obnos a utratil jej v nejbližším knihkupectví. To je ten výše avizovaný dobrý konec.

Kdybych byl vztahovačný, byl bych si řekl, že dotyčného vyděsil cenový a hlavně kvalitativní nesoulad jednotlivých položek mého vzevnějšku.

Ale spíš si myslím, že kombinace toxické psychózy a černého svědomí neprospívá duševní pohodě a sekundárně ani stabilitě cash flow.
    ACE
    ACE --- ---
    DOCKINEZ: prej level. coz je genialni, 30 metru od mestaku a 60 od statnich :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Zajimalo by mne, ve kterym klubu to bylo :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: koukám, že bonzovat se musí, i kdyby na chleba nebylo...
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    DOCKINEZ: extaze z x-chatu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Extázi nabízeli v klubu patnáctiletý chlapec a o rok starší dívka - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...actileta-mladez-foh-/hradec-zpravy.aspx?c=A151215_143425_hradec-zpravy_the
    V77
    V77 --- ---
    SALE: Měsíc po Bataclanu.....
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SALE: díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam