• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUIXDE: no chodit nebudu, ze jo :) pojedu tim taxikem, kdyz je to takhle levny relativne,t ak mi nevadi, ze budu dal....aspon je to kousek do centra a ne uplne nekde v prdeli
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: jako koleje dobry, ale docela sr projdes z arealu :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DOCKINEZ: he dobry cislo, diky! :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CMLKA: jo, po hradci za kilo, normalne tim jezdime.

6051232456
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DOCKINEZ: diky! ale sehnala jsem behem rana ubytko na kolejich, naprosto dostacujici....navic tohle je dost rychla akce

co ty taxiky? co tohle, mate zkusenosti? http://www.100taxi.cz/index.php#
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CMLKA: Mam vybornej tip - zacit se starat pul roku dopredu.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Pls nemate nekdo tip na nejake koleje nebo hostel na ubytovani pres hip hop kemp, tzn nejak blizko na trase, nebo dostupne....pripadne jak je to v HK s taxikama? Uber? Liftago? funguje tam neco? diky...filtrovala jsem ale nic
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Cus, tento patek se odehraje v HK promitani fotek z moji, resp. nasi cesty do USA (Chicago). Grilovacka soucasti akce.

Vemte sve partner(k)y a dovalte. Info o mistu a castu konani v poste.
    MONIKAM
    MONIKAM --- ---
    Chceme zmodernizovat vzdělávací a konferenční prostory. Máte nějaký tip na dobrého interiérového designéra/designérku ve východních Čechách, který by jim dodal šmrnc?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak jeste jednou a pořádně. Škoda, že už z těch vyjmemovaných lidí znám akorát Michala. A možná tu malou rezavou, co se předvádí u jukeboxu :)

Hitler nechce jít do Draka
    https://www.youtube.com/watch?v=H0nGwNkc10g&app=desktop
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    Někdo v Pardubicích / Hradci, kdo má zkušenosti s polepem výloh a dělá to na sebe nejlépe?
    Nějaký zakázky by byly... Kdyžtak info do zpráv
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Ahoj. Hledam dnes lidi na stavbu stanu a podia v laznich Belohrad. Penize na ruku po praci 1000.-
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kurnik, dneska jsem byl po letech na obede v kultovnim Bistru Veronika za rohem u stary vědárny. Pán říkal, že bude na podzim po 16 letech končit kvůli zavádění registračních pokladen. Nákup zařízení za x desítek tisíc je pro něj likvidační.

Fakt super, zmizí další místo, který mělo svůj ksicht. Co bude místo něj, další Cross Cafe? To bych blil.
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    DOCKINEZ: za privlastek jsem se omluvil, lidi prijdou na BABALET,
    to jsou kompletne stary a osklivi chlapi, pomer jing jang zustane zachovan, stavte se, uvidite
    HOWGH
    anyway MIRAMIRA2:
    V77
    V77 --- ---
    No War - Reality Shock ft Junior Dread
    https://www.youtube.com/watch?v=k9Haa8FYnZs
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIRAMIRA2: sorry, tomu ja nerozumim. Nejsa sexistou, nedela na mne dojem nejaka akce postavena (zrejme) na tom, že tam hrajou samy holky. Uprimne - no a? Co ta akce sdeluje? Ze jsou zensky nejaci mrzacci, co si bez berlicky typu "dnes hrajou jen holky" neprosadej? Nebo ze je reggae scena tak dementni, ze to v ni "maj holky tezky"? Meh... :(

Tyhle snahy akcentovat umelcovo (nezny) pohlavi povazuju za vyslovene hloupy a v konecnym dusledku skodlivy.

Ale verim, ze kazdy zbozi ma svyho tupce, teda kupce.

Tak at vam prijdou lidi :)
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    DOCKINEZ: ok. omlouvam se za přívlastek, užijte si dva nevzhledný týpky ve žluťáku
    rhttps://www.facebook.com/...10150770855064417.426712.142417354416/10153239872924417/?type=3&theater
    btw na tenhle festival v Britanii byl vstup 130 liber a nejmenovana DJka vystupovala v prime time na hlavnim podiu,
    hezký den...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIRAMIRA2: hezký, ale radši než na "dvě krásný DJky" (co to je vubec u DJe za kvalitu?) zajdu do žluťáka na dva sprostý a nevzhledný týpky ze Sodomy Gomory :)
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    Pátek 29.4. Náplavka HK
    [ Koncert BABALET / Dj´s Jayah & Dasha Fyah / partyparty / 29.4.2016 / CR - Kralovehradecky kraj ]
    vzácně vystupující reggae kapela a after se dvěma krásnýma DJkama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam