• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KADLINO: jo jasný, to tam píšou. Pořád je to 50,- Kč za jednoho, to asi zvládneme
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    CMLKA:
    K těm taxíkům - v průběhu hiphopkempu to z letiště za kilo nebude (spíš 150 nebo 200). Můžeš ještě volat Maxi Taxi. Příjemný prostředí na kafe pod širákem je v Rotundě a jídlo taky dobrý u Černýho koně.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kavarnu v muzeu rovnez rad doporucuju. Navic je tam hodne prijemna obsluha.
    V77
    V77 --- ---
    CMLKA: Navstevy odjinud vodim do kavarny v Muzeu. Turek a sackovy caj, ale takovehle prostredi co se tyce budovy nikde jinde nenajdete
    ( snad jen Repre v Praze ). Jsem fanousek. Jinak na trase Celakovskeho-Svehlova si vybere snad kazdy....
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CMLKA: Na náměstí na normální jídlo Localis, na burger Choosy, na Podzámčí na normální jídlo Duran, u malýho náměstí Café na kole jakožto kavárna
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mexita je hnus, naprosto debilni koncept nedava sanci vyniknout ani jednomu aspektu (Italie + mexiko? wtf?!) a pritlumeny svetlo znamena, ze kdyz si sednes blbe, tak na jidlo sotva vidis.

Za mne Localis, Akvarium a Duran.

Naopak jsou tu podniky, kde sice +- dobre az vyborne varej, ale slusnej clovek tam nejde, nebot podporovat mistni mafiany a jiny zmrdy je pres caru:

Šatlava
    Pilnackova restaurace na Pospisilce
    + bych si asi jeste na nejaky vzpomnel...
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: Hele na velkym namesti si vyberes, je tam sice vyhlasena mexita, ale podlr me je to zbytecne predrazeny jidlo, ale jinak v centru kavarny okolo tohi namesti a nabrezi a restaurace.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CMLKA: ech, je tam jedno cislo navic, sorry za preklep.

605 123 456
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    a mate tip na nejake dobre jidlo/kavarny/bistra? nebo vyfiltruju si tady neco? Co je ted trendy? Neco zajimaveho noveho? Mam pocit, ze nejaka super kavarna je ted v Hradci ne?
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: tak ono je to cisty, ale never more.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUIXDE: ja ted bydlela na ubytovne v ostrave, kdyz jsem ukazovala fotky, tak mi segra rikala, jeslti jsem si jista, ze jsem si neprivezla stenice, takze hur uz byt nemuze,stejne tam jen prespime...mas pravdu, koleje jsou jeste trochu dal
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: jojo, jako v hk se da pesky, ja z arealu sjela nebo chodila pesky, a da se to uplne v pohode.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUIXDE: tak 15 minut snad zvladneme ujit :) a rikam, bus tam, zpatky samozrejme taxik nejspis
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: to nejsou koleje, no, ty vypadaj hůř :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUIXDE: jo tak ony to asi uz nejsou koleje, ale dost to tak vypada http://www.hotelovydum.cz/index.php
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: jo, busem kousek, ale pesky je to dobra ctvrt hodka, obcas dvacet minut.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUIXDE: Ok tak pisou kilometr :) tak autobusem asi taky zvladnu jet pres den
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: no, kousek do centra... Tagem jo, pesky uplne ne :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUIXDE: no chodit nebudu, ze jo :) pojedu tim taxikem, kdyz je to takhle levny relativne,t ak mi nevadi, ze budu dal....aspon je to kousek do centra a ne uplne nekde v prdeli
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CMLKA: jako koleje dobry, ale docela sr projdes z arealu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam