• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    TANGERINE: Mánesovka... Maji i vege "pho" a fakt se to da jist :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TANGERINE: chodím tam celkem pravidelně, za mě super, hlavně kachna po sečuánsku, ale nejsem si jistý, jestli vůbec něco vege maj. Možná nudle se zeleninou nebo zelný salát. Ten ale nemá chybu ;)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    TANGERINE: Co vim, nikdy jsem nedostala dobre doporuceni na jakoukoliv cinu kdekoliv v Hradci.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TANGERINE: To je ta u podjezdu? Obsluha fajn, jidlo na mne příliš slané. Veg dostaneš bez problému, ale samo ti nikdo nezaručí, že se na pánvi, na který ti smaží nudle s tofu, jeste pred 5 minutami nesmazily vepřové nudličky.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj ahoj,
    chodite nekdo do cinsky restaurace Bie Ge na Slezskym? Nevite, jak moc je vegetarian-friendly a kvalitni?

Diky moc :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ERIXON: No jo, to si musi kazdej rozmyslet, jak chce podnikat. Ja bych v takovych prostorech, nemaje 10 mega na rekonstrukci, do toho nikdy nesel.
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    DOCKINEZ: nj ono uz to tam bylo posledni dobou dost sileny, pokud se hygieny tyka. no a ted Jana po x mesicich otevrela a ke vsemu tomu smradu a plysnim jeste naka praskla voda. tak zas zavrela ;D coz stejnak chtela nekdy v listopadu kvuli EET.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ: Vážení kamarádi, přátelé, rockeři...prostě všichni...!!!
    Oznamuji Vám touto cestou, že klub Striga po prázdninové pauze už nebude obnoven a zaniká. Důvodem náhlého ukončení provozu je špatný technický stav provozovny, který se neslučuje s dalším fungování klubu.
    Omlouvám se za způsobené komplikace všem kapelám, fanouškům, štamgastům..
    Tímto bych chtěla poděkovat všem příznivcům klubu za jejich podporu, všem spolupracovníkům a parťákům za skvěle odvedenou práci a pevně věřím, že se potkáme na jiných akcích..
    JEŠTĚ JEDNOU VELKÉ DÍKY VÁM VŠEM - Jana Weisbauerová - provozovatelka klubu.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    HARDY: v sobotu tam mame soukromou akci, tak zjistim.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIGUELX: Moment, vždyť tam mají byt patyho the hat trickers.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    ....a včera se zavřela Striga /ex El Diablo/....:-/
    HARDY
    HARDY --- ---
    Nevíte někdo, co je se čtyřkou? Slyšel jsem různé fámy, že se má zavírat, odjinud že ne, ale včera večer byla skutečně zavřená.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZDN58: pozde. Priste koukej zavolat nebo poslat sms negre! :)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ahoj, nechce se nekdo z hk dnes vecer pridat na koncert De Staat na sedmicce? je to naprosto genialni kapela a vstup je vtipne nizkej :) vzal bych auto, vyjezd po sedmy vecer, navrat hned po koncerte.

https://www.facebook.com/events/118942948510174/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIGUELX: kurnik, zrovna asi nebudu v HK, ale tyhle starouse bych videl rad :)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Rotunda Lounge Café
    sobota v 20:00–2:00
    Tři starý jemenaci v novem prostoru ..

DJs Ja-mania, Taiza , ICU

Jungle, dnb, atd..

MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DISKOPANKER: jsem si na toho kokota vzpomnel skrz Kentu :)
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    DOCKINEZ: možná tobě:D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DISKOPANKER: Chybí Jahrider!!!
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    Opaťák příští tejden;)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KADLINO: jo jasný, to tam píšou. Pořád je to 50,- Kč za jednoho, to asi zvládneme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam