• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Teď mne ještě napadá, že Beranovi můžem vděčit za to, že čůrák Pája zůstává tam a neopruzuje slušný lidi jinde.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZDN58: Doors ujde, ale atmosféra mizerná.

A to jsem tam chodil fakt rád. Přešlo mě to.

Naopak jsem potěšen rekonstrukcí Kozlovky. Je z toho teď restaurace, rozhodně ne lidovka, ale obsluha na jedničku a jídlo fajn. Konečně je kam zajít na Benešovce na oběd.
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZDN58: Co se ti jako nezdá na Hvězdě? :-D
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    AD pivo v HK: od ty doby co bydlim na moravskym, bych rad nekam obcas na pivo pesky, ale jediny co je snesitelny jsou Doors na Benesovce - nebo je nekde nejakej mikropajzl, kde je pitelny pivo a nevim o nem? vsechny vymeniky jsem uz prosel a je to tragedie vedle tragedie.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ZDN58: Díky za informaci.
    Já už v Hk právě zavítám max na návštěvu. Posledně jsem narazil na zavřené dveře a z netu usoudil že už je asi zavřeno definitivně.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    NINE_OF_NINE: je a funguje, ale z poslednich trech pokusu na navstevu meli pokazdy zavreno :)) bylo to teda prej kvuli nemoci.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    po 23:00 je v HK asi jenom ten drak, ale tam musis mit posledni dobou stesti na obsluhu, kdyz tam je ten labilni mamlas co do jukeboxu haze celou diskografii Alese Brichty, tak mas vetsinou smulu a dostane se ti jednani popsaneho nize.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    DOCKINEZ: myslel jsem že Zelený zákal už nefunguje. I net se tak tváří. Pořád je pod pražským grosem?
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Beran byl vzdycky pracurak a ta hospoda dira. Je videt, ze za tech cca 15 let se vubec nic nezmenilo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    V jedenáct večer už je to asi jedno.

Když chci nejlepší Plzeň, tak Zelenej zákal. Na klid a pokec do Galerie Augusta Pinocheta. A jinak ten Drak, no.
    HARDY
    HARDY --- ---
    DOCKINEZ: ok to beru, já tam taky chodím jenom občas, ale vždycky s vědomím, že se něco takového může stát. Na palici totiž je, že sám kartičku mám, ale obvykle kámoši ne a může se stát, že jim to nestačí, jindy se neptaj vůbec. Prostě je to loterie...
    Já se jim ale asi nedivím, když vedou takový podnik, že se takhle chovaj. S některými potenciálními hosty to totiž po dobru nejde... Víc mě v tomhle sere Drak, kde si teď hrajou na nevím co, po půlnoci vypnou všechny pitelný piva a nechaj tam jenom sladký hovadiny za 60,- a maj z tebe ještě prdel, že si v tomhle nemůžeš vybrat. Měl jsem jednu dobu tendenci přesvědčit partu, že na pozdní piva budeme chodit do Berana, ale viz výše...

Čímž se dostáváme k temnému tématu Hradce: kam ve 23:00 na pivo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale jasně - je to soukromej klub, ať si dělaj co chtěj. Třeba jsem jim, jsa vkusně a čistě oblečen a upraven, připadal jako fízl z berňáku.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HARDY: přišel jsem sám někdy před 18. hodinou, hospoda prázdná.

Pravidla respektuju, byť osobně jsem žádný z nich neporušil. Jsa vyhozen a s prosbou o registraci poslán bez dalšího do prdele, odešel jsem bez keců. Hovadský nepříjemný chování nepromíjím.

Jestli tohle je tvoje představa o tom, jak neni problém se s nima dohodnout, tak se prostě rozcházíme ve vnímání určitých společenských situací. To je v pohodě, to se nám v životě stane ještě mockrát.
    HARDY
    HARDY --- ---
    DOCKINEZ: hulej tam, takže maj svoje nastavený pravidla, ber nebo nech bejt. Když tam člověk přijde v 10 z jiný hospody, tak ho prostě odpálkujou, naopak neni problém se s nima dohodnout a udělat fotbálkovej turnaj pro 20 normálů.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    DOCKINEZ: a kde to v Hradci smysl má????Jinak teda členem nejsem a s natočením jsem nikdy neměl problém...Pravda, chodím tam jen velmi zřídka :-)...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIGUELX: Má smysl dělat akce v podniku, kde jsou příjemní jak prdel a když nejste členy toho jejich posranýho spolku, ani vám nenatočí pivo?

Už aby tu hnusnou díru někdo vypálil plamenometem.
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Dj Jamania v sobotu U Berana.....

PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    do not miss! Jeden z pioneeru elektronicky hudby v HK a východních čechách, majitel dnes jiz legendarniho klubu D.I.S.C.O. 2001, DJ Fun slavi 50! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam