• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISobrazky, co mne rozstipou - CTI ZAHLAVI !!! (tzn. primárně formou či obsahem nadpruměrné, nikoli vtipné, morbidní a WTF)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Pope John Paul II borrowing Bono's glasses.

KAERO
    KAERO --- ---

fronta pri cekani na procleni pri prevozu uhli z mongolska do ciny

OBRAZEM: Mongolští nomádi žijí v kamionech. Vozí uhlí do Číny - iDNES.cz
    https://ekonomika.idnes.cz/...oust-gobi-p7j-/eko-zahranicni.aspx?c=A171115_121121_eko-zahranicni_are
    SAFIRUS
    SAFIRUS --- ---
    Seiko TV Watch, 1982
    APPU
    APPU --- ---
    Pilot restarting a stalled propeller (1960s)
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    This is one shot without photoshop

SAFIRUS
    SAFIRUS --- ---
    kvantový počítač IBM Q

JINDRICH
    JINDRICH --- ---

Participants of the March of Independence 2017 gathered in the city centre in Warsaw, Poland, 11 November 2017. The slogan of the March is 'We want God'
    APPU
    APPU --- ---
    Police officer John Shuttleworth waist-high in flood waters, Cambridge Ontario, 1974. Photograph by Mike Hanley.
    V3S
    V3S --- ---

„V Tobruku jsem si jako talisman z československého desetníku, který jsem objevil zapomenutý v kapse, vyřezal lvíčka ze zadní strany mince. Moc jsem si toho vážil jako výsostného znaku republiky, za kterou jsem šel bojovat. Měl jsem to ale jen na takové tkaničce a když jsem se během volna šel okoupat do moře, lvíčka jsem ztratil. Na druhý den mi to nedalo a vydal jsem se ho hledat.), i když bylo jasné, že je to hloupost. A najednou, v tom mokrém písku na mě ten lvíček takhle zářil. No to byl zázrak! Tak jsem si ho pak přivázal pevnějším řetízkem, který jsem si vyrobil z kousků pojistek od italských granátů, co se tam různě povalovaly.“

Vzpomínky veterána: Lvíček vyřezaný z desetníku mi připomínal vlast, za níž jsem bojoval — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...-veterana-lvicek-vyrezany-z-desetniku-mi-pripominal-vlast-za-niz-jsem
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Enjoy that brief moment where your brain tells you this is a photo of a crowd at a large concert.

WTG
    WTG --- ---
    A French “Opium party” is photographed in 1917.

PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    APPU
    APPU --- ---
    Last four couples in a dance marathon, Chicago, circa 1930
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---
    A Human Chess Match Gets Played in Leningrad, 1924
    JOHN_KRYSPIN
    JOHN_KRYSPIN --- ---
    Před 100 lety (rok 1917) byla elektrická tramvaj předělána na pohřební vův, aby převážela rakve s vojáky, kteří zemřeli v pražských vojenských nemocnicích. Do jedné takové tramvaje se vešlo 8 rakví. V roce 1919 byla tramvaj opět upravena pro běžný provoz. Takhle vypadala otevřená.

PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Srdce plejtváka obrovského, které má hmotnost 181 kg

SAFIRUS
    SAFIRUS --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam