• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    No, nazor na serikovku sdilim.. Samej zmrd tam a vypada to tam jak v telocvicne.

Myslel sem ze uz rozbiju hubu nejakymu typkovi, co mi na fastfoodech vynadal, ze tancim.. :-D
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    tak Wohnout a Gaia Mesiah je celkem dobra muzika jen Serikovka si nezaslouzi zadnou hudebni produkci. Bohuzel celej sal v Serikovce ma naprosto otresne vlastnosti, tak vsechno musi byt STRASNE MOC NAHLAS, coz uz jsem si nekolikrat odnesel poskozenim sluchu.
    KCE
    KCE --- ---
    REDTIME: tak kazdy ma jiny hudebni vkus, ne?;)
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    VAUGHT: tak to bude neco naprosto, ale naprosto desneho! Doufam, ze serikovka brzo vyhori, exploduje nebo cela radeji imploduje.
    WENCA
    WENCA --- ---
    31.3. sou v Lampe LVMEN!!!

Se poseru, poseru. Uz aby byl konec mesice. :))
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    STARAKRYSA: tak nejak ;)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    panejo psycko je z5 in da plzen :)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    Jedna slečna se mi ozvala, jestli nevím o nějakém volném pokoji u někoho na bytě ... max. by mohla platit 2000 Kc a bydlela by tam se svým přítelem, který by tedy zřejmě taky platil max. 2000 , je jedno v jaké části Plzně ... nevíte někdo o něčem?
    slečna je studentkou filozofie
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Kdyz sem byl jeste krasne male detatko (ted sem teda taky krasnej, ale uz trochu vetsi), tak byla kina v plzni skoro na kazdem rohu, ale bohuzel se zaclo jedno po druhem zavirat az zbyl jen Eden a Elektra. A nakonec nam zavreli i ty dve posledni.

Uprime se tomu vubec nedivim. Promitani v Elektre bylo se mohlo odehravat klidne u nekoho v obyvaku, protoze navstevnost byla maximalne par desitek lidi (obcas jsem byl na predstaveni, kde nas bylo i treba jen 10)... a s takovou navstevnosti proste nelze kino provozovat.

Druha vec je, ze tyhle kina byla vybudovana za dob, kdyz jeste redtime nechodil po svete, takze technicka uroven se nemuze srovnavat se zadnym modernim kinem... o sedackach, kde po hodine boli prdel... radeji mluvit nebudu.

Dalsi vec je, ze v Elektre se vysilalo jen 2x za den v 17:00 a ve 20:00 a to jeste stejnej film (obcas i celej tyden) a to nemuze oslovit vsechny plzenany, kdyz kazdej ma jinej vkus.

Aaaaa uz jsme u toho MULTIKINA RULEZ! Kazdou pul hodinu zacina jinej film, vysila se celej den... kazdej si vybere, tak proc ne :)

Jinak v besede se vysila celkem pravidelne a docela pekne filmy.

Ale je pravda, ze tu neni poradnej filmovej klub s nadechem punkoveho pristupu a oderem marihuany, kde se clovek citi jako na nove planete.
    WENCA
    WENCA --- ---
    EK0LKA: nj nj, dyk ja. :)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    NASA: coz je velka skoda, ale nenadelas asi nic no :/
    WENCA: moje pointa byla, ze tu proste neni skoro zadny regulerni kino jako kino, neasi:)
    GOTHMOG
    GOTHMOG --- ---
    njn holt lidi radši chlastaj než aby chodili na kulturu, zajímalo by mě poměrný výskyt hospod oproti jiným sociálním a kulturním zařízením. V tomhle ohledu plzeň rulez. Hodně měst by asi porazila:) moře mraků akcí zas, doufám že třeba někoho z vás taky uvidim někdy naživo. mír s vámi
    WENCA
    WENCA --- ---
    EK0LKA: poenta byla, ze pokud se snazis, tak moznost zajit na dobrej film tu je, neasi. :)
    NASA
    NASA --- ---
    EK0LKA: ono tu bylo asi sedm kin, ale vsechno to zkrachovalo/prebudovalo se na neco vyhodnejsiho
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    WENCA: no tak aspon ze tak, ale stejne ... furt tu chybi KINO, ktery je proste kinem a je v centru mesta nebo alespon nekde v dosahu...jinak uznavam, ze teda nejsem zrovna moc dobre informovana, co se kde deje, ale to uz je burt:)
    WENCA
    WENCA --- ---
    M4JKL05: Eden je uz asi dva roky v prdeli.
    EK0LKA: Minuly pondeli davali v Besede A bude hur. Ted tam pobezi Projekt 100. I v tom multikine davaj imho kvalitni filmy. Ted treba Sweeney Todd, Pokani, Obcan Havel. Proto me dost sere, ze tenhle matros neuvidim. A jeste si vzpominam, ze jsem byl na dobrejch animovanejch filmech v Lampe. Ty tam poustej porad, co jsem koukal. Jeden svet taktez. Toz tak. :)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    M4JKL05: jj, to bude to kino, ktere nevim jak se jmenuje a nevim, kde je :)
    WENCA: a ze to ty lidi tady nesere ...ja teda stejne nemam na kino penize, protoze si misto toho, bohuzel, koupim krabicku Startek a moje jedine BIOzazitky z Plzne jsou v ramci festivalu finale, kdy jsem od kamose dostala listky zdarma:), promitani ve Studni kdysi davno a pristup k filmum, ktere jeste nemely premieru v Cechach, ale byly ke stazeni na koleji... ale byt to "moje mesto", tak me to asi sere hodne
    jo a jeste nedelni promitani v Santanu a festival Jeden Svet ... ale to vsechno jsou jen prilezitostny akce, nic vic
    v Klacikove vim, že kino hraje cely mesic, neustale a v kazdem tom mesici davaji filmy, ktere patri do filmoveho klubu a dokonce v tomhle prdelakove jede i Projekt 100
    jinymi slovy , je to tu zoufaly
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    jeste bylo kino Eden na Slovanech
    WENCA
    WENCA --- ---
    EK0LKA: No je to ostuda no. Myslim, ze vic kin tu neni. A pokud te nezajimaj filmy z Olympie, tak asi jinou moznost nez Besedu nemas. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam