• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: ja tam byl byl jen parkrat na koncertech a jako chci zajit castejs, zalibilo se mi tam. a maruska je nejlepsi :-))

KCE: http://www.pilsnerpubs.net/pivnice/u-mroze/
    SHELL
    SHELL --- ---
    WENCA: to je moje skoro domaci hospa:]
    KCE
    KCE --- ---
    heh:)
    a kde to je, ze bych taky nekdy zavital za netradicnimi zazitky?;)
    WENCA
    WENCA --- ---
    NASA: A nejaky vtipny storky? :) Ja minulej patek sedel na sudu od piva, pac uz nebyly zidle. :)) Taky jsme si jednou objednali asi tri rumy, Maruska nam prinesla flasku tuzemaka, at prej se napijem na hulvata a dame ji dvacku. :DD
    Bejvaj dost zajimavy lidi, zejo. :))
    NASA
    NASA --- ---
    WENCA: ja
    WENCA
    WENCA --- ---
    Btw, kdo z vas tu zna legendarni hospu U Mroze? :D
    WENCA
    WENCA --- ---
    VAUGHT: Dik a jakze se ta skola jmenuje? :) Maj web?
    WENCA
    WENCA --- ---
    Jaka je dobra jazykovka v Plzni? Myslim pro nekoho kdo pracuje a chtel by tam chodit po praci, 1-2x tydne. Francouzstina, nemcina. Dik.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    pokud by mel nekdo zajem pracovat jako grafik/webovej grafik, koder, programator pro web (php, javascript, ...). Pracovni pomer, zivnostak, brigada .... zalezi na domluve :)
    prosim posta
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    teda dvd co tam splodil alkac mi prijde celkem feer, asi tam chodite na spatnou produkci :D
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    No, nazor na serikovku sdilim.. Samej zmrd tam a vypada to tam jak v telocvicne.

Myslel sem ze uz rozbiju hubu nejakymu typkovi, co mi na fastfoodech vynadal, ze tancim.. :-D
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    tak Wohnout a Gaia Mesiah je celkem dobra muzika jen Serikovka si nezaslouzi zadnou hudebni produkci. Bohuzel celej sal v Serikovce ma naprosto otresne vlastnosti, tak vsechno musi byt STRASNE MOC NAHLAS, coz uz jsem si nekolikrat odnesel poskozenim sluchu.
    KCE
    KCE --- ---
    REDTIME: tak kazdy ma jiny hudebni vkus, ne?;)
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    VAUGHT: tak to bude neco naprosto, ale naprosto desneho! Doufam, ze serikovka brzo vyhori, exploduje nebo cela radeji imploduje.
    WENCA
    WENCA --- ---
    31.3. sou v Lampe LVMEN!!!

Se poseru, poseru. Uz aby byl konec mesice. :))
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    STARAKRYSA: tak nejak ;)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    panejo psycko je z5 in da plzen :)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    Jedna slečna se mi ozvala, jestli nevím o nějakém volném pokoji u někoho na bytě ... max. by mohla platit 2000 Kc a bydlela by tam se svým přítelem, který by tedy zřejmě taky platil max. 2000 , je jedno v jaké části Plzně ... nevíte někdo o něčem?
    slečna je studentkou filozofie
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Kdyz sem byl jeste krasne male detatko (ted sem teda taky krasnej, ale uz trochu vetsi), tak byla kina v plzni skoro na kazdem rohu, ale bohuzel se zaclo jedno po druhem zavirat az zbyl jen Eden a Elektra. A nakonec nam zavreli i ty dve posledni.

Uprime se tomu vubec nedivim. Promitani v Elektre bylo se mohlo odehravat klidne u nekoho v obyvaku, protoze navstevnost byla maximalne par desitek lidi (obcas jsem byl na predstaveni, kde nas bylo i treba jen 10)... a s takovou navstevnosti proste nelze kino provozovat.

Druha vec je, ze tyhle kina byla vybudovana za dob, kdyz jeste redtime nechodil po svete, takze technicka uroven se nemuze srovnavat se zadnym modernim kinem... o sedackach, kde po hodine boli prdel... radeji mluvit nebudu.

Dalsi vec je, ze v Elektre se vysilalo jen 2x za den v 17:00 a ve 20:00 a to jeste stejnej film (obcas i celej tyden) a to nemuze oslovit vsechny plzenany, kdyz kazdej ma jinej vkus.

Aaaaa uz jsme u toho MULTIKINA RULEZ! Kazdou pul hodinu zacina jinej film, vysila se celej den... kazdej si vybere, tak proc ne :)

Jinak v besede se vysila celkem pravidelne a docela pekne filmy.

Ale je pravda, ze tu neni poradnej filmovej klub s nadechem punkoveho pristupu a oderem marihuany, kde se clovek citi jako na nove planete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam