• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: jn :-D to vis :-D mela mi dorazit slecna na dredy a nikde nikdo..... tohle fakt nesnasim...ani telefon nebere.... :(
    MENY
    MENY --- ---
    ty tu snad u toho sedis celej den THE_ID :))
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: pravdepodobne....
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: asi se zalekli:)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: nic.... neodepsali....
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: co ti v tom copycanu rekli?
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    DRIGUS: mno jo mno.... ja za to nemuzu :( nejlepe mi dabidl ten dragon mno.... ted jeste aby mi to stihli vytisknout jinak pro to budu muset nekho poslat :( :-D
    DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    THE_ID: v dobe digitalu sou 3 dny docela dost velka doba na jeden plakatek myslim.. ;)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: mno to nemam :-D v pondeli vyfotit a ve stredu v poledne musim mit plakat v ruce... takze tak...
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: Ty asi rada provokujes co??:)))tak na co tak spechas??mas casu dosT:)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: v pondeli se teprve budu fotit :-D :-D :-D v Praze :)
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: Vaznee???tak mi to posli ja jeste dneska zajedu za kamosem do Praglu a vytisknu ti to tam..!!:)Tak v kolik kde??:)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: no, z tohodragona mi rekli ze do druheho dne jde aximalne A1.... jinak ze to trva 2 dny mno.... tak jsem ted psala na ten mejl od tebe, tak uvidime :) mno, nikdo netusi ze tam bude naha dredata kocka, tak delaj sceny :-D
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: dej vedet jestli to pomohlo aspon....nic jinyho uz nevim..mozna ze se jeste nekdo ozve kdo poradi..ale nevim proc s tim ma nekdo problemy neco vytisknout..zas tak velky to neni...navic co je maly je hezky:)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: uuuuzasnyyyyyy!!!! dekuju moc! :)
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: co bych pro tebe neudelal zlatko:-) plzen@copycan.cz
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: tak to nadobYcko mne dostalo :-D
    a maj tam nejaky mejl? ze bych jim napsala a optala se?
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: k tomu cannonu..cituju:
    "minimalne to stoji za pokus, sou tam dobry tipci a ,maj dost dobry nadobycko, pokud to nebudou schoni vytisknout tak te nekam nasmerujou, ale metr podle me ty jejich mega tiskarny daji, naproti ma bratranek reklamku, a jeho tiskarna ma na sirku asi 2,5 metru tak tam je to sichr :-D"
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: vdaka ale prave v tom dragonu mi napsaly ty 2-3dny :(
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: tak doporuceni:
    1) dragon print na klatovske je nejlepsi (prej, ale adresu asi budes muset zjistit :)
    2) v canonu u namesti, v roosweltofce

taxi vyber:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam