• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: dej vedet jestli to pomohlo aspon....nic jinyho uz nevim..mozna ze se jeste nekdo ozve kdo poradi..ale nevim proc s tim ma nekdo problemy neco vytisknout..zas tak velky to neni...navic co je maly je hezky:)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: uuuuzasnyyyyyy!!!! dekuju moc! :)
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: co bych pro tebe neudelal zlatko:-) plzen@copycan.cz
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: tak to nadobYcko mne dostalo :-D
    a maj tam nejaky mejl? ze bych jim napsala a optala se?
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: k tomu cannonu..cituju:
    "minimalne to stoji za pokus, sou tam dobry tipci a ,maj dost dobry nadobycko, pokud to nebudou schoni vytisknout tak te nekam nasmerujou, ale metr podle me ty jejich mega tiskarny daji, naproti ma bratranek reklamku, a jeho tiskarna ma na sirku asi 2,5 metru tak tam je to sichr :-D"
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: vdaka ale prave v tom dragonu mi napsaly ty 2-3dny :(
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: tak doporuceni:
    1) dragon print na klatovske je nejlepsi (prej, ale adresu asi budes muset zjistit :)
    2) v canonu u namesti, v roosweltofce

taxi vyber:)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: cm :) budes hodnej dekuju :)
    MENY
    MENY --- ---
    cm nebo metru:))se zeptat kamose co dela plakaty na akce..ale pochybuju ze to ma behem jednoho dne..ale zas je fakt ze v poctu jednoho kusu nechapu proc by to melo nekomu tak dlouho trvat
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    MENY: presne tak! asi jako sklenena vyplni dveri.... videla sem nekde psany rozmery 70x100 coz by tak nejak asi odpovidalo :) cernobils fotografie to je....
    MENY
    MENY --- ---
    THE_ID: Pokud to chapu dobre shanis kde te vytisknou plakat do druhyho dne nebo na pockani? Jaka velikost?
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    NASA: tak zde mi odpovedeli ze je na zpracovani treba 2-3 dny :( nestiham :(
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    SCHWAB: zalezelo by o cem je :) kdyz mne kniha bavi a zajima prectu si ji rada :) ale clankny kterejm nerozumim.... pfffffff! :-D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    EK0LKA: vidím to jako ty.. kor od doby, co pravidelně jezdím 41...

THE_ID: a to to sou jen nějaký články.. co kdyby ti vrazili pod nos knížku? :P
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    NASA: ona ta fotka nakonec bude cernobila....sem se rozhodla ze bude cernobila v lepsim duchu :) dekuju za typ! :)
    NASA
    NASA --- ---
    THE_ID: zkus dragon press, velka spokojenost a ceny mirne a3 asi za 15 kc v barve na nejtezsi papir co meli, asi tak a jsou v pohode, da se s nima mluvit
    http://www.dragonprint.cz/digitalnitisk.htm
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    WENCA: neda se svitit, je to darek k vyroci :) takze at to stoji co to stoji, chci to mit :) udela to radost :)
    WENCA
    WENCA --- ---
    THE_ID: ja si tiskl v copy general barevnou A3 z pdf a vyslo me to asi na 250kc, nebo tak nejak. A2 pak stala o dost vic a dalsi vetsi formaty uplne mega penez.
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    EK0LKA: mno, poslala jsem jim mejl s dotazem, tak snad taky nekdy koukaji do schranky :)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    myslim, ze bude nejlepsi se tam jit zeptat....
    asi taky zalezi na tom jaky plakat to ma byt, velikost, barva atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam