_MIG_: se vstupy pravda naprostá..přesně jak říkáš.
ad Anděl: to je ukázkový příklad toho jak to v Plzni vypadá co se návštěvníků týče..hrával jsem tam v podstatě od otevíračky až do listopadu loňského roku, tedy víc jak 10 let a pamatuji všechny etapy, kterými klub prošel a můžu říct, že zdaleka nejzoufalejší publikum tam chodí poslední 2 roky..90% z nich jsou naprostý ignoranti, který zajímá jen muzika z rádia (pokud vůbec) a ikdyž nic nezaplatili, tak si chodí za djs poroučet co by měli hrát a mají snad pocit, že tam jen ovládají jukebox..to byl hlavní důvod, proč jsem po letech ukončil svoje působení v Andělovi, ikdyž mám klub rád a s jeho majitelem jsem dobrej kámoš..a co za to může? část mají na triku samotní djs (čest vyjímkám), kteří notně slevili z kvality hudby co tam jedou, zřejmě proto, že nechtějí dál poslouchat remcání, ikdyž se mu ve finále stejně nevyhnou. Dále je to nulovým vstupným na víkendové párty a tak si tam zvyklo chodit kdejaký hovado z blízké diskotéty tipu Mefisto, PH+, nebo Žumbera (tohle by řešila i blbá dvacka u vchodu), ale hlavně je to samotnou místní generací omladiny, notně naředěnou gast-arbeitery z východu, která prostě nemá vkus a je vychovaná hypermarkety a stupidními rádii.