• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    JENKA: jeste vic medu mi muzes kolem huby mazat ;)))) a nebo i vsude jinde :P
    TYPEK
    TYPEK --- ---
    JENKA: Milejší lidi potkáte už jen na Moravě...
    ... ale ne na tý severní :-)
    JENKA
    JENKA --- ---
    Jooo, nekydejte tu špínu na plzeňáky! já se k nim snažim konvertovat léta...a fut mi říkaj náplavo!:-))) Ale já je mám stejně ráda, kluky jedny trolovitý...
    Milejší lidi potkáte už jen na Moravě...a to proto že jsou původem z Plzně stejně :P
    PULP121
    PULP121 --- ---
    pohoda lidičky klídek regéčko
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Hele jako... plzenaci jsou nejlepsi lide a plzen nejlepsi mesto... tak me tu moc nerozcilujte... naplavy hnusny :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    KIE:
    Z47TC: Kombinace severu a Prahy. Nojonojo, flejmy a natury, tak at vam chutna :]]] Az budu opoustet Plzen, tak to pudu oslavit do ciny :]]
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    PULP121: pico a docela i dneska jo....co treba na devitku U Madony??? ;)))
    PULP121
    PULP121 --- ---
    hejtwar a flejmwar, já chodim jedině do bamboo baru nebo-jak-se-to-jmenuje na rohu nerudovky a klatovský. psi tam volně visejí v backyardu na prádelních šnůrách, mají čerstvej vzduch a prostor, žádný klece. jídlo vynikající, chybi v lístku samozřejmostí. navíc výtečnej kozel 11 čepovanej za 24 korun. majitel je veselej chlapík co má vedle ještě hernu a večerku. nikdy jsem si na nic nestěžoval a on taky ne. cena přijatelná. na pizzu z vysoka seru, protože poměr cena výkon je u ní opravdu směšnej. good luck

ps: dneska někdo pivo? :-D
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    FLOE: ja sem ze strednich cech....prez jedenact let zijici v plzni a momentalne pracujici na olomoucku....takze na kraj bych to nesvadel

spis nepochopeni nyxiho hatewaru a flejmu ;)))
    FLOE
    FLOE --- ---
    Z47TC: Sem z jinyho kraje, kde se k lidem chovame trochu jinak, nez je zvykem v Plzni, jak jsem zjistila. Ale uz jsem si zvykla a moje plzensky okoli taky ;] Ale jestli ti to udela radost, sejit se muzem, nic zavranyho nezjistis.
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    FLOE: nechces zajit na kafe...vazne by mne zajimalo jestli to byl jen zkrat a nebo je to diagnostikovatelny, pripadne jak ;))))
    FLOE
    FLOE --- ---
    AMANES: Uz me to zaclo lehce cilit :]
    AMANES
    AMANES --- ---
    Teď sem z toho trochu zmatenej, kdo vlastně hysterčí :D
    FLOE
    FLOE --- ---
    ARXIE: Hele, ja chapu, ze ses zaujatej, protoze to vlastni tvoje dite a ze si tim padem budes snazit obhajit i tu sebemensi kravovinu, ale fakt me s tim nebavis. Po xty rikam, ze mi to je uplne ukradeny, at si tam objednava kdo co chce. Ja nemam duvod zrovna jemu neverit. Styl jedna baba povidala plati v pripade, ze to rikal nekdo kdo to rikal tamtomu co to rikal. Coz mi v ramci toho, ze to zucastnenej sdelil primo me nesedi. Trochu si srovnej pojmy.

Kazdopadne na me uz nedela dobrej dojem to, jak se to tu hystericky snazis obhajovat a sam nemas zadnej podnet, kuli kterymu by se dalo duverovat tvymu tvrzeni. Akorat zaujaty napadajici vykriky dotcenyho otce, nic jinyho a jeste do toho pletes veci, o kterejch tu neni vubec rec viz smrad z pizzamuziku... To sem pletes proc, rec je o jidle.

REDTIME: V Plzni chodim jen do Satyra v Kardinala Berana.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    FLOE: A kam to chodis na jidlo nebo kde si objednavas?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    FLOE: nikdy nemuzes vedet kdo sem chodi a pokud se vyjadris bez sebemensiho dukazu (tvuj kamarad si stezuje, naopak kamarad jinych zde tam delal taky a nestezoval si), tak se proste nemuzes divit reakci... priznam se, ze jsem alergickej na reci typu "jedna baba povidala" (a nedelam si iluze o tom, ze jime blafy, jenze to je vsude kam nevidis a ze pizzamuzici obcas smrdi.. to je normalni, on to totiz nikdo normalni delat nepujde kdyz nemusi)

a co je pravda na vyrocich byvalych zamestnancu? o tom se da taky polemizovat - kdyz clovek, kteryho vyrazim z firmy, jako prvni udela to ze zacne posilat udani na BSA, ze firma pouziva nelegalni sw, tak to preci neznamena ze to tak je ;)

/konec ot z me strany
    FLOE
    FLOE --- ---
    ARXIE: No heled, rikal to i v dobe, kdy tam delal. Nemam mu proc neverit. Jestli si to delaj vsude, tak at. Osobne chodim jen tam kde vim, co mi z ceho davaj. Ale je roztomily, jak se nekoho neco dotkne a hned hysterci. Vzhledem k tomu, ze ses chlap a jeste otec celkem prekvapeni. At zije normalni jednani. A znas to, na kazdym sprochu pravdy trochu... Kazdopadne, jestli maji byvali zamestnanci potrebu [coz potvrzujes] tohle rozhlasovat, asi nekde chyba nakonec bude. Ziju v okoli lidi, ktery by si to k zamestnavateli, kde to bylo ok nedovolili...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    FLOE: otec majitele ;) .. kazdopadne jsi mne uklidnila, podobny informace se dozvis vlastne od vetsiny byvalych zamestnancu, nemusi se jednat pouze o rozvozy apod.; nebudu se v tom patlat (ta prvni veta muze a nemusi pasovat na 90% restauracnich zarizeni), ale opakujes neco co nemusi byt pravda
    FLOE
    FLOE --- ---
    Stacilo mi to, ze krome kucharu, tam ta jidla pripravuji sami rozvozci, nemytejma rukama, zasranejma od volantu a kdoviceho. Skladovani potravin k placi, nutili je ta jidla sidit. Uzirani jidla samotnejma rozvozcema nijak vzacny.

ARXIE: Zbytecny utocny pindy, ktery me nezajimaj. Nauc se cist, pracoval - minulej cas = fotky asi nesezenu. Mam jistou zkusenost z duveryhodneho zdroje, tak predavam. At si s tim lidi nalozi jak chtej a klidne si to jedi. Ja bych si tam po jeho uprimnym vyrazu zhnuseni nekoupila nic. Jestli ti udelam klid na dusi a ujasnim ti, proc je tady ten tvuj vylev jeste zbytecnejsi, tak ne no, do ciny nechodim. Mas nejakej problem nebo ses potomek majitele, ze tady takhle vysilujes?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam