• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    MORFE
    MORFE --- ---
    Od slečny off nyx: Přenechám jedno místo v pokoji pro dvě (je předělen v pulce skříněmi=dostatek soukromi).VOLNÉ IHNED!Byt je veliký,prostorný se spoustou úložného prostoru.Nachází se přímo na Chodském nám. nad tramvajovou zastávkou(velká výhoda, jen vykouknout z okna a seběhnout schody).Místo je k mání kolem začátku února.V pokoji již je jedna slečna.Pokoj je zařízen: manžel.postel,veliký stůl,poličky,skříně,noční stolek...).Kuchyň je plně vybavená nádobím a spotřebiči.Kousek do centra i k řece do přírody.Cena 3000,- zahrnuje veškeré poplatky vč.wifi!!Prosím pište pouze emaily.Dotazy ráda zodpovím, 728 813 400
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    TARL_CABOT: Zeptej se Vládi jak na ně, a můžeš je mít i ty!
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    KOZINA: šmejde, nesměj se mému trápení, už mi chybí jen ty kurděje :D
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    TARL_CABOT: míšo, já půjdu.. A rád!
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Zatím není s kým jít, ale vypadá to zajímavě.
    https://www.facebook.com/events/1384711245109631/
    MORFE
    MORFE --- ---
    YYUGH: díky moc :)
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    YYUGH: jojo, už vidím mail.. Napíšu ji.)

YYUGH
    YYUGH --- ---
    MORFE: věděla bych... Bylo by to od února cca. 4. Pošli jí na mě klidně kontakt.
    MORFE
    MORFE --- ---
    Přeposílám zprávu od kamarádky (offnyx): Ahoj, jsem studentkou FUDu a hledám ubytování v jednolůžkovém pokoji od února v Plzni. Nevíte někdo prosím o něčem?
    Kontakt na mě je: m.konarkova@gmail.com
    Moc děkuji.
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    Bohuzel o nicme podobnem nevim, obcas jsou dobre akce v Besede - napr nedavno tam byl festival FR filmu a davali tam zajimave veci.
    NASA
    NASA --- ---
    a v santanu se taky obcas promitalo, ne?
    ale stejne nemam pocit, ze se tady delaly takovy veci, jako jsou artkina :-)
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    LUCIEN: taky bývá v Kačabě, občas M-klub myslím..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULP121: díky
    PULP121
    PULP121 --- ---
    LUCIEN: nevim jestli pochodíš. občas bývá promítání v Buena Vista klubu, kino v Malostranský besedě. A to jsou jediný dvě kina o kterých vim.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULP121: :) dobre, zkusim to znovu - hledam artova kina a jediny kozy, ktery v nich jsou k videni jsou tak mozna aktualne diky Nymfomance.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PULP121: mají nějaký web? google mi podstrkává jen nějaký strip bar...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    artkino Pamela.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Mohl by mi tu někdo prosím napsat jaká jsou artkina v Plzni? Sháním takový seznam a raději ho budu mít od místních než od Googlu, kde se můžu seknout. Díky!
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Tak ještě jeden spam momentálně jsem bez práce tak kdyby jste někdo potřeboval náke domácí práce..neni problém mám spousty nářadí vrtání řezání broušení paxe v oborech zednické štukaterské truhlářské kamenické sochařské v poctatě cokoliv dejte vědět jsem spolehlivej s nářadím velkou károu...vše záleží na domluvě!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam