• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUKEHPLZEEEEEEEŇ WOEEEEEEE! (by M4JKL05)
    dejme hlavy dohromady a bude se nam studovat lip :) napiste co studujete a jakej na to mate nazor..a samozrejme tipy na to kam zajit; kde je to podle vas NEJ je vitanym prispevkem, ne-li zadoucim ;) spriznene: [ UUD Plzeň ]





    ........
    rozbalit záhlaví
    DIOM
    DIOM --- ---
    REDTIME: to je další perla..přitom u vjezdu do areálu je čtečka SPZ, takže systém eviduje které auto je tam jak dlouho, takže by to mohlo zvedat závoru samo, pokud nemusíš platit
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    DIOM: Největší pičovina je, že před odjezdem musíš pokaždé pípnout lístek na pokladně, protože jinak se ti závora neotevře i když využiješ bezplatný interval. Je opravdu zábava, když se tam pak snaží někdo otočit. Minulý pátek se povedlo auta naskládat tak hezky, že byla při odjezdu patová situace a nikdo nemohl nikam.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    JIMX: Tam se zrovna parkovací zóna hodí. I s ohledem na rozvoj lokality, kdy tam přibude novej bytovej a kancelářský dům. A po něm hned vedle státního zastupitelství další. Největší plzeňská bota je, že neexistují (a jen tak existovat nebudou) žádná záchytná parkoviště typu P-R.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TARL_CABOT: Onehda jsem se o nich bavil s chlapikem, co to v Plzni resi. Tvrdil mi, ze vymyslet kam tad dat semafory a seridit je tak, aby to fungovalo neumi(totez doudlevce, pac neumi vzit v potaz prejezd. Zvlastni, kdyz semafory a prejezdy dodava jedna firma...). Coz je mozny, nepusobil na me nejak zvlast vynalezave.
    A tim se dostavam k jedny veci, co me fakt sere. Semafory. Kdysi fungovala zelena vlna na hlavnich tazich. Misto ni se zvolila preference MHD. Coz neni spatnej napad, spatny ale je, ze to nijak neumi zkombinovat a ta preference plati vzdy, zatimco navaznost semaforu proste neni. Coz imho dost vyrazne prispiva k zoufaly dopravni situaci v plzni v poslednich letech.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DIOM: aha, tak to pak chápu ... :-/
    DIOM
    DIOM --- ---
    JIMX: potřeboval a mnohokrát a vždycky jsem to nějak dal :) ..ale nemám vůbec problém platit na parkovišti, jen tyhle konkrétní závory vymyslel opravdový génius..odbavení totiž trvá neskutečně dlouho a tvoří se tak fronta na hlavní, kolikrát až k benzinové pumpě..sanitky to neprojedou a ve finále stojím déle ve frontě na parkoviště, než jsem dřív hledal volné místo
    JIMX
    JIMX --- ---
    DIOM: a potřeboval jsi tam někdy jet předtím, než tam byly? ... to radši dám pár korun za hodinu, než tam kroužit půl hodiny jak blázen a hledat jediný volný místečko ... :-)
    TARL_CABOT: podél trasy 2 ze skvrňan jezdím v podstatě denně a nepřijde mi, že by tam byl něco z toho, co popisuješ problém ... i ve špičce

    ... ale teď mi to připomnělo ... odbočovací pruh když člověk jeden kolem štruncáků od pivovaru a potřebuje před rychtářkou zahnout doleva na nájezd na most ke Kaufu ... copak o to, když tam potřebuje, tak si to vystojí, ale když tam nepotřebuje a chce rovně, tak je to občas taky boj; lidi se tam motaj a blokují tak i ten pravý pruh, který by se bez problémů dalo projet.
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    REFALLENONE: Mě třeba pekelně serou dvě křižovatky - na konečný 4 na Borech a na konečný 1 na Slovanech. Ani na jedný z nich nejsou světla, provoz jak kráva a často bouračky. No a zúžení Dlouhé ulice ze 2 pruhů v každém směru na jeden je taky pěkná kokotina. Celkově zužování silnic a umísťování autobusových zastávek do silnice místo vedle, na trase 24 ze Skvrňan u Terezie Brzkové a nebo u kruháče u Makra.
    DIOM
    DIOM --- ---
    REFALLENONE: závory na parkovišti u FN na Lochotíně
    JIMX
    JIMX --- ---
    REFALLENONE: parkovací zóny na nesmyslnejch místech, treba Hamburk
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Anketa exkluzivně pro Plzeňáky! (sorry těm, kdo ji vidí podruhý)
    Kdyby se měla udělovat v Plzni anticena za nějakou absurditku, ať už nesmyslnou křižovatku, blbou stavbu, bizarní sochu či zapomenutou botu (něco zbytečně komplikovaného, okázalého, nesmyslného, pitomého, co prostě leze každýmu v Plzni krkem nebo je to v lepším případě jen k smíchu?
    Něco podobného jako byla v Pze Blanka, padající mosty, atd. Jestli teda něco takovýho v Plzni vůbec existuje ;-D
    CORPSEGRINGER
    CORPSEGRINGER --- ---
    O dost vic...bohuzel
    PULP121
    PULP121 --- ---
    Docela dost nácků oproti dřívějšku mi přijde :-)
    JCD
    JCD --- ---
    a krizovatka Podnikatelská & U Nové Hospody, kdyz ve 2 hodiny v okolnich firmach padla, tak ma obcas 6 pruhu, obzvlaste od te doby co tam postavili to hnizdo kamionu je to tam lahudka
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    A jakmile bude zimní čas a nonstop tma, tak si zase budou hrát auta na tramvaje...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    a vykolejují tramvaje...
    JCD
    JCD --- ---
    Nejak nam tu padaji vrtulniky...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Taky mate v Plzni takovy sucho?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    vysel novy Linuxovy klient pro konzoli CONYX. http://elinks.xf.cz/pub/conyx
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Debilove poslanecky chtej stavet svoje garaze pod malostranskym namestim
    MALEJNOREK
    MALEJNOREK --- ---
    XBAHNO: Diky za tip, dojdu se tam poptat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam