• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: :) Ja se proste vzdycky musim zacist... nekdy se to povede az treba napotreti;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Já snesu asi romantiku i ve stylu Evobraunovském i Lottegoetheovském... ačkoliv zrovna Goethe deptal chudáky jako Kleist docela slušně..:(
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    :) :)) wollte ich dir nicht direkt unterstellen...)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Mann-Recycling-Anlage? ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether::)) dann k
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Wenn ich aber zu h
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: man muss halt ab und zu mal zusammenbeissen, aber es geht..jo, kann man..
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Wir sollten wenigstens unsere Phantasiegebilde vertuschen... indem diese auf deutsch in die Welt wie die Katze ausgelassen werden..:))
    AETHER
    AETHER --- ---
    ehm... ja to pak nejak promazu...

Vcera vecer jsem se mimochodem pustila do \'Lotte in Weimar\', ale fakt nevim, jestli to zkousnu, asi po peti strankach jsem usnula...
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    Nádhera! To se nám/vám ty reálie Německa rozjely :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: To bude tim pocasim dneska... ja jsem rano napsala jednomu cloveku do posty vetu, ktere jsem sama asi za hodinu nerozumnela...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    No nazdar, když po sobě čtu nesouvislé a nesouvisející kusy vět vyprodukované zpoza drsných tržních vztahů.. miserabel, blamabel..:(((
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: za chvíli bude forum publicum..:)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Chapu, ja zatim cetla jen o skutečné Fridě poměrně neuvěřitelné věci, které mě rovněž nadchly.. Selba byla prý skvělá.. připomíná mi v něčem sochařku Camille Claudel..sice koncem osmdesátých natočeno s Isabelle Adjani, ale trošku povrchní..:(
    AETHER
    AETHER --- ---
    RETAL: A kdo bude pani ucitelka?

Vcera jsem mimochodem videla \'Fridu\'... tematicky to sem sice moc nepatri, ale vzhledem k tomu, ze jeji otec byl nemecky zid... tak si dovolim vam tu sdelit, ze me ten film ABSOLUTNE TOTALNE NADCHNUL!!! ;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    http://www.iliteratura.cz/libros/archiv/autori/chavian/havana.htm

linkové, linkové, proč se nečervenáte? :)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Jsem si zase vzpomněla na svoji oblíbenou spisovatelku Daínu Chavian, abych nedostala fórum utrum, raději takto:http://www.iliteratura.cz/libros/archiv/autori/chavian/havana.htm
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    První ano, druhé ne..škoda že mu ho už Compay nemůže omlátit o hlavu a típnout si o něj ten největší doutník, který kdy držel v ruce..:((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam