• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERFORUM GERMANUM
    AETHER
    AETHER --- ---
    ANDREJKA: :)))
    RETAL
    RETAL --- ---
    :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Já už chci večerníček... Nojo, jenže já stejně nemám televizi:(
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Něco jako strýček Fido...:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: no ja bych preci plachtila... ale prave jsi me privedla na zajimavou myslenku - uzivat je jako vrtulek;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: blbost... nemají aerodynamický tvar hlavy a uši - pokud se nepohybují po své ose kol dokola - ztrácejí na funkčnosti a naopak fungují jako brzda..:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN:od malicka toho lituji, jsem totiz toho presvedceni, ze lide, kteri maji odstavaci usi, se velice snadno mohou naucit litat...
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: škoda, že nemáš odstávací, bylo by to téměř jako vykřičet to do rádia...)))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Pristi utery zni fajn;) Pisu si do kalendare. Totiz, ja ho tady nemam... tak za usi;)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Aether: zní, já dnes ani zítra nemohu a o víkendu budu provádět totéž, co ty..:)) Čili že by úterý příštího týdne???
    AETHER
    AETHER --- ---
    Ja bohuzel ve ctvrtek nemohu, mam sraz pochodovaciho auditka... ve stredu vecer ucim a o vikendu obstastnuji sve drahe zploditele... cili zitra nebo pak az v pondeli (nezni to strasne)?
    RETAL
    RETAL --- ---
    já můžu ve čtvrtek až neděli, vlastně celý příští týden. Je to na vás, dámy! Nové hosty vítáme vřele!
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Přiznávám, že jsem ještě rozvrkočena, takže přesné plánování bych nechala na zítra dopoledne... :)) A co to rozšířit o Esterku? Myslím, že kvalita účastníků si o to říká..:)
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Jsem pro.. vlastně co např. čtvrtek?
    AETHER
    AETHER --- ---
    Tak tak;) navrhnete den:)
    RETAL
    RETAL --- ---
    Tak prý tu byl návrh se znovu v úzkém germanofilském kroužku zu sraziti?
    :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ROTWEIN: Co bych pak musela byt ja? Vedeli jste, ze na jih letaji i nektere druhy motylu?
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    Jinak dnes mířím také na jih..prosím nezaměňovat mě s divokou husou..:))
    ROTWEIN
    ROTWEIN --- ---
    RETAL: a na desce se nic netočilo? :))
    O, du lieber Augustin, Augustin, Augustin, alles ist hin...:( :)) Trošku jsi mi tou podzimní náladou vyvolal vzpomínku na Hesseho a Josefa Giebenratha "V soukolí"...seděl pod stromy v zahradě, kýval se a zpíval si tu písničku. Přitom už měl v hlavě Selbstmordgedanken...
    RETAL
    RETAL --- ---
    Aether: zdravíme do jižních Čech! :)
    Rotwein: takže mé stihomamy poslední dobou byly opodstatněné!!

Dnes vám na mne padla taková melancholie. Za oknem už začíná žloutnout listí, trošku se ochladilo, do toho hrál jazz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam