TABRIS: no, kdyz uz si to nakousnul, jde o to ze strava a lifestyle je v poho, zacal jsem chodit do prace kde se denne stykam s dost silnymi organickymi rozpoustedly, tiskarskymi barvami a potravinarskymi laky, obcas i s nejakou dost neprirozenou aminokyselinou a obcas mi prasi primo do huby prach z multivitaminovych tablet, proste tuna sracek na me leze a kuzi se uz asi nechce nebo uz dal nemuze tak si to resi ekzemem.. no ja chci bejt zdravej hezkej kluk tak to resim jak to jde. zacal jsem s tim natiranim uriny na kuzi, to pomaha, ale telo dalo jasne najevo ze neni odstranena pricina tak se ekzemy stehuji z mista namisto i kdyz primarne z jednoho mista zmizi.
Ze hulim, chlastam, kourim je vec jina, ale to neomezim. k doktorovi se mi zatim nechce, jde jen o centimetrovy ekzemky ktery ani nesvedi, krome kazivosti zubu jsem stoprocentne zdravej clovek, tak bych si to rad podrzel..
LUNGPA: neska jsem dal prvni tri dousky, stredniho proudu, jak mi poradila kai... ona pred chvili dala taky tri dousky.. no dejou se veci :-))))