• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    SILENY_PES
    SILENY_PES --- ---
    Za me celkem slusne napsano:
    Proč by proboha měl doma někdo mít útočnou pušku? | SECURITY MAGAZÍN
    http://www.securitymagazin.cz/...04056668.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    NJAL
    NJAL --- ---
    BLAF: Je.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: on je to kokot i mimo zbraňové téma, např. u gamesek
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    CHINCHILA: Buržouste :-)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Tolik příspěvků o jednom blbovi. Byl by na vás hrdý. :-(
    BLAF
    BLAF --- ---
    IRONIC: Virik je imho multak Vir_Kennyho, kterej, kdyz jsem ho videl pred nekolika lety naposled, urcite zadny dite nebyl :)
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    ELWERINE: Psal, ze šel zkontrolovat trezor, ve kterém mají zbraně. Nechte ho být, je to ještě dítě.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    CERMI_FOX: no, to už se dneska za tu cenu nedá skoro sehnat...
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SHADDIE: někde v praze u takového člověka, který vypadal, že vykradl sklad armády a přestěhoval si ho do kůlničky :) Ale asi už mu došly

BAAL: Taky si plánuju koupit jen do G43, Sigu budou ty 3 stačit zatím :)
    CHINCHILA
    CHINCHILA --- ---
    a z jineho soudku, uz jsem konecne asi dospel a konecne si poridil cizu aneb Shadow 2 UG je doma :)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    NELLI: pokud to má jeho táta, tak doufám, že to má před synkem dobře zamčený :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHADDIE: to netuším, ale předpokládám, že má zbraně zřejmě jeho otec nebo někdo takovej. Nedovedu si představit paralelní vesmír, kdy on by splňoval zdravotní způsobilost :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    NELLI: A má ZP? Neměly by to orgány a doktoři vědět?
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    NELLI: a von jako má ZP, že tam mluví o trezoru atd?
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHADDIE: nemocnej člověk. Jako vážně nemocnej. Ale bohužel je přesně v tom stavu, kdy on problém nemá, zato ho mají všichni ostatní, takže nelze předpokládat, že by si vůbec kdy zašel k lékaři. Přitom psychofarmaka by zcela určitě mohly fungovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SHADDIE: nevím a je mi to jedno. Jednou jsem s ním zkoušel diskutovat tuším v auditku o Falloutech a dovolil jsem si s ním nesouhlasit a šel jsem do ignoru:)

Tak zas jestli mu to nějak ulehčuje život a pomáhá mu to zvládnout nějakou psychickou chorobu, že si prostě utváří internetovou realitu podle sebe tím, že dává většinu lidí do ignoru, tak prosím.

Dál jsem jeho osobu nijak nezkoumal:)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    REDSNAKE: co je to za osobu?
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    BAAL: tvl jen jsem tam letmo nakouknul a radši jsem odtud zmizel
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLI:
    REDSNAKE: sorry hoši, to ID jsem neznal, ted už vím a muj ignore list také
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SHADDIE: On potratil pitomost od začátku do konce.
    a) přečíst si program jednání a důvodovou zprávu je asi příliš náročné, ale vezměme to jako blbou nadsázku
    b) kdyby četl ústavu, najde tam "Kde domov můj"
    c) s úctou ke klasikovi bych byl opatrný
    d) když po sobě budeme umět všichni střílet lépe poznáme když jsme ohroženi a to i ti, kdo nikdy nevezmou zbraň do ruky. Bezpečněji tedy bude.
    e) na Právo první noci by měl rozhodně stát rezignovat, ať si Matěj Stropnický myslí co chce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam