TOMBRIDER: Tohle podle mě je přesně ten důvod, proč by policajti vůbec žádný neoznačený auta mít neměli a ti, co je potřebují, v něm nemají mít maják a už vůbec ne s ním zastavovat civilisty. Jako souhlas - když jsem na to video koukal, tak jsem si taky přesně řikal, jak se potkají 3 dementi - jedno prase z dodávkou, co netrefí svůj pruh, druhý řidič školitel a banda namachrovanejch idiotů s plackou. Nicméně já jsem třeba do tohoto videa ani netušil, že u nás vůbec nějaký policajti mají Mercedes a začít na mě blikat nějaký takový pochybný auto modře, tak dupnu na plyn a zdrhám taky.
MAWERICK: v chování policajtů asi jo; bohužel při dopravních nehodách se to, co byl ten druhý, často neřeší vůbec, což je dle mě špatně. To je furt ve zprávách samej chudáček, co ho někdo vybrzdil, zavření piráta na doživotí za vybrždění, ale že ta oběť typicky před toho piráta najede o 50km/h menší rychlostí s ukázaným fakáčem, úmyslně mu blokuje pruh nebo něco takovýho, za to už se jim nikdy nic nestane... tím se nechci vybržďovačů zastávat, je to prasárna a potrestáno by to rozhodně být mělo. Problém je, že to chování toho druhého je na silnicích daleko častější jev a potrestáno není prakticky nikdy.