• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    IAMTHELAW: Pravdepodobne ten balistik, ktery to naridil, vubec nevi ktera bije.. :)
    IAMTHELAW
    IAMTHELAW --- ---
    Jak vnímáte omezení ráží na střelnicích? Třeba u nás s novym provoznim řádem zavedli, že pušky max 9,3mm. Nerozumim tomu, protože pak tam můžu střílet třeba 338lm, 300wm, 300RUM, ale 45-70GOV, 444marlin, 45LC už nikoliv a přitom dělaj menší hluk a maj nižší energii.
    IAMTHELAW
    IAMTHELAW --- ---
    OTAKAR: No pokud je max 9mm bez upřesnění, že to platí pro dlouhý, tak tam s 45acp nemůžu (jinou pistoli nestřílim).
    BAAL
    BAAL --- ---
    MUXX:
    BAZAR Hunting-shop - Bazar, inzerce - zbraně, optika, nože
    http://bazar.hunting-shop.cz/
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    IAMTHELAW: Proč vyhnul? Tady naše vesnická střelnice je super, ale prostě jen na pistolové ráže, na víc nemá povolení, je blízko k vesnici. Nijak mě to ale při střelbě z pistole teda neomezuje :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HARIUS: Dost podobne jsou na tom i 6.35, v Americe jak si vyrobili spousty ATC-like straslivych zinkoslitinovych pistoli, tak se tamejsi naboje oznacuji kvuli vykonu jako "anemic rounds", zatimco 6.35 z Vlasimi jsem videl oznacene jako "hot loaded". :-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    Maly strelecky klub kousek za Brnem, pouze pro mistni. Venkovni strelnice kam mam moznost si jit zastrilet temer kdykoli a temer zadarmo. Jenom nemam cim. Max 9mm naridila obec kvuli hluku. Chci si udelat prehled co se tak prodava a za kolik. Kdyby se neco zajimaveho objevilo, tak abych pak nemusel moc premyslet. Nespecham na to, chtel bych se vlezt do deseti tisic a koupit neco do konce roku.
    SPM
    SPM --- ---
    HARIUS: Jo, o tomhle jsem cosi četl, že ty S&B z toho lítají stejně nejlíp... a navíc teda z toho co je dostupný, tak jsou stejně nejlevnější. No nic, možná se fakt konečně dokopat k tomu lisu :-D Ne teda zrovna kvůli týhle ráži, ale zase když už to člověk má, tak vybavení specifické pro ráži zas tak drahé není... jenom teda když jsem viděl, jak vypadají ty nábojnice po výstřelu, tak si nejsem moc jistej jejich znovupoužitelností :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    IAMTHELAW: v Brne kryta rosnicka je taky takova.. sice do .45, ale proste mala levna kryta s ocelovym lapacem, tak tam vetsi veci nechcou
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    SPM: Pochybuji. Navíc (a to je překvapivé) naše S&B mají papírově nejlepší parametry z těch 7,65 Browning, které jsou na trhu. Je ale fakt, že jich, kromě SB, moc není (Fiocchi, Magtech, teď má Brymová PMC...)
    IAMTHELAW
    IAMTHELAW --- ---
    MUXX: Co je to za střelnici, že tam nemůžeš s ničim většim? Já abych se jí rovnou vyhnul.
    NJAL
    NJAL --- ---
    MUXX: Nenapsals, odkud jsi, ale treba kdybys to nemel daleko do Prahy, tak co takhle obchody se sekacovym zbozim? Zejmena na http://www.zbranebrymova.com je spousta pistoli v komisi. Take nezname rozpocet, nebo zamer s prvni pistoli :-)

    Zrovna moje prvni pistole (CZ-75 z 1992) je od Brymove...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MUXX: huntingshop bazar
    MUXX
    MUXX --- ---
    Doporucte mi prosim, kde hledat online inzeraty na pistoli z druhe ruky. Historie je promazana a v zahlavi ani na nastence jsem zadny odkazy nenasel. Pripadne budu rad za jakekoli rady k nakupu prvni pistole. Potrebuju 9mm, vic na nasi vesnicke strelnici neni povolene.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TOMBRIDER: Problém je v tom, že policajti si takovej zkrat jako profesionálové nesmí dovolit. Co bude příště? Někoho rovnou zastřelej, protože je poslal do prdele, nebo jim ukázal fakáče?
    V momentě kdy ten idiot rovnou vyběh z auta s pistolí (což je ještě horší, než kdyby ji vytáh až při dohadování, kdy by teoreticky mohl tvrdit, že se mu zdálo, že ten týpek pro něco sahá), přestala být jakákoli chyba ze strany řidiče jakkoli relevantní.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Slusny

    The HK USP 45 meets the Gauntlet!
    https://www.youtube.com/watch?v=-omukX5ScM0
    SPM
    SPM --- ---
    A abych nebyl úplně OT, mám novou hračku :-) Kvízová otázka - 7,65 browning se asi nedá dneska kupovat někde nějak levněji, než za těch cca 6,- / ks, co se prodává tovární S&B? :-)

    SPM
    SPM --- ---
    TOMBRIDER: Tohle podle mě je přesně ten důvod, proč by policajti vůbec žádný neoznačený auta mít neměli a ti, co je potřebují, v něm nemají mít maják a už vůbec ne s ním zastavovat civilisty. Jako souhlas - když jsem na to video koukal, tak jsem si taky přesně řikal, jak se potkají 3 dementi - jedno prase z dodávkou, co netrefí svůj pruh, druhý řidič školitel a banda namachrovanejch idiotů s plackou. Nicméně já jsem třeba do tohoto videa ani netušil, že u nás vůbec nějaký policajti mají Mercedes a začít na mě blikat nějaký takový pochybný auto modře, tak dupnu na plyn a zdrhám taky.

    MAWERICK: v chování policajtů asi jo; bohužel při dopravních nehodách se to, co byl ten druhý, často neřeší vůbec, což je dle mě špatně. To je furt ve zprávách samej chudáček, co ho někdo vybrzdil, zavření piráta na doživotí za vybrždění, ale že ta oběť typicky před toho piráta najede o 50km/h menší rychlostí s ukázaným fakáčem, úmyslně mu blokuje pruh nebo něco takovýho, za to už se jim nikdy nic nestane... tím se nechci vybržďovačů zastávat, je to prasárna a potrestáno by to rozhodně být mělo. Problém je, že to chování toho druhého je na silnicích daleko častější jev a potrestáno není prakticky nikdy.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KOUTLOSH:
    Na Aljašce tohle řešej Desert Eaglem anebo .44Mag,piloti to vozí jako příruční zbraně v malejch letadlech právě pro případ že s tim řachnou někam do lesa a potkají třeba zrovna hunáče
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    V takové situaci si vždy řeknu: Kdybych měl střelit každého debila na kterého narazím, musel by za mnou jezdit kamion se střelivem, a já bez prstů obroušených mačkáním spouště chodím pustinou. Ne vážně to není argument pro takové jednání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam