• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Takže letáky jsou umístěny v:

    Magnum
    Avim
    Prague Armory
    Střelecký servis
    Brymová
    Zbraně Dave
    Česká zbrojovka
    Beareka
    Kentaur
    (možná Frankonia na IP Pavlova)

    -----------

    Alliancze
    Armed
    Reloader

    (dík NELLI)

    -------------------------

    kam dál?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OCTOPUSS: Vychvaluje se luxusni vybaveni, spolehlivost a setrnost k zivotnimu prostredi ;)
    Kdyby nekdo prisel s vykonem nebo necim co i jen vzdalene evokuje rychlou jizdu, tak ho namazou dehtem a vyvalej v peri :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BLOWUP: A jak se u vás dělá reklama na auta?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    XMEDA: Ja si spis myslim, ze pro mnoho lidi je to jedna z poslednich oblasti kde mohou relativne beztrestne markyrovat alfa samce. V realnym zivote jim to uz moc nejde, delaj nekde za par petek v korporatu, maj manzelku ktera je sekyruje, politiky ktery na ne serou a chovaj se jak gangsteri a tak se ta nahromadena frustrace zkousi vybit nekde kde to jde: koupim si silnejsi auto nez ma soused a mam pocit ze diky tomu ziskam konecne nejaky privilegia. A kdyz mi tuhle domnelou prevahu nekdo odmitne respektovat, tak mi bouchnou saze.
    K tomu je nutny pricist jeste treba fakt, jak u vas jsou auta prezentovany v reklame: porad jeste se tam opevuje vykon, technicky vymozenosti a jizdni vlastnosti, cely to sugeruje ze kdyz takovy auto mas, tak proste musis vsem ukazat jakej jsi strasnej zavodnik a jak to mas v rucickach. U nas tohle uz nekolik desetileti neni videt, typicky se tak chovaj jenom pristehovalci z balkanu kde to nejspis funguje podobne.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    BLOWUP: tez mam cim dal silnejsi pocit, ze se me vsichni snazi zabit...

    kdyz mel kazdej š120, tak jezdili pomalu a bali se o zivot.. dneska jezdi vsichni v nejake odhlucnene nabusene krave, kde nerozeznaji mimo tachometr, ze uz jedou 200kmh a uplne ztraci veskerou soudnost
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OCTOPUSS: OK, stejne nechapu. Na takovejch mistech kde je malo mista je normalni ze se jede v zipu a nikdo se nerozciluje ze nemuze vsechny predjet. Ale ja ted byl v cesku na tejden na chalupe a stejne jako vzdycky jsem byl rad kdyz jsem ty cesky silnice nechal zase za sebou, lidi tam jezdej divne.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OMNISLASH: Mně přišel v pohodě. Bez hysterie, s citováním zákonů a názorem odborníka.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OCTOPUSS: Hmm. Podle článku má každý věřit, že POLICIE! bude volat jen policajt a ne ničema.
    Ale zároveň se článek sám "střelil do nohy". Ty okolnosti které znemožňovaly "a způsobem podle odstavce 1 se policista prokáže ihned, jakmile to okolnosti úkonu dovolí." tam jaksi schází.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    KENJIRO: já jsem za sebe vytisknul Prahu a Středočeský kraj a a vyvěsil.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OCTOPUSS: takhle zaujaty clanek jsem dlouho necetl. to je nejaka odnoz gibsu? :D
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    TOMBRIDER: to je sice pravda, ale (je to samozřejmě utopická představa) policista, pokud má účinně "pomáhat a chránit", by dement bejt neměl...rozhodně pak ne policista, kterej nemusí bejt ustrojenej v uniformě a kterej vyběhne z neoznačenýho vozdila s pistolí v ruce a sypou se z něj patrony na asfalt...takovej člověk by nejenže neměl bejt policajt, ale neměl by mít především možnost si sáhnout na zbraň...když k tomu připočtu typ vozu, oblečení a pokérovaný ruce (nejsem člověk fandící stereotypům a škatulkování, ale ve stresový situaci to tak na první pohled bude působit na spoustu lidí), tak si myslim, že by mu v leckterejch divočejších končinách řidič ustřelil prdel (nebo by se o to aspoň pokusil) a až pak by se ho ptal na nějakej průkaz nebo placku, protože dotyčnej vypadá jak splašenej fanoušek Sparty po zápase s Brnem nebo jako člen nějaký ruskojazyčný organizace podnikající v oblasti pašeráctví...

    vyhodit na dlažbu, voni je stejně vemou jako ochranku na nejbližší diskotéce...blbečka s kamerou ať si klidně popotahujou za přestupky při řízení dle libosti, to je ostatně fér, ale ohledně zákroku těch pičusů - to je podle mě bez diskuze a nelze to srovnávat s dopravníma přestupkama
    MISERY
    MISERY --- ---
    KENJIRO: Tak jsem ti to lajkla taky :-) Ne vážně, kdybych mohla, pomůžu, ale nejsem mobilní a s malym dítětem někam jezdit je vopruz hlavně pro to dítě. Ale za tu práci s tím díky, i když ten výstup (rozuměj doporučení koho volit) mě moc neblaží. Teda ne v našem kraji.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OCTOPUSS: Me asi neco unika, ale ja vubec nechapu co bylo pricinou tech vasni.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Celej den jsem dneska lítal po pražských střelnicích a obchodech a roznášel ty letáky.

    Moje žádost o pomoc tady se dočkala dvou lajků a jedné pomoci dobrou radou, co jsem vymyslel blbě.

    Fakt se mi chce věřit, že je to důkaz vaší skromnosti a že jste se na to všichni nevykašlali, ale jenom se nechcete chlubit.
    SPM
    SPM --- ---
    Podle mě to má naprosto jednoduchý řešení: policajty vyhodit a už je nikdy zpátky do bezpečnostních složek nepřijmout. Volovi s kamerou sebrat řidičák a invalidovi s dodávkou dát pokutu za přejíždění pruhů. Simple. Nevím, co furt kdo vyšetřuje a kde se hledají jaké složitosti :-)
    LELI
    LELI --- ---
    OCTOPUSS: V tomhle jsem jednoznacne na strane toho ridice proti tem dvema dementum, co nemaji co s takovym chovanim delat u policie. Ta omacka okolo, kde se tvrdi jak jedou k zasahu a meli tudiz opravneni k chovani je akorat k zbliti, napr. podle toho jak se chovaji potom (zadnej spech a stress), nebo ze maji cas si s nekym povidat.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    OCTOPUSS: Jak již bylo řečeno, holt zmrd potkal dementy.. Takže klasickej začátek jakéhokoliv zbytečného problému/průseru.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TOMBRIDER: Objevilo se kompletní video.
    https://www.facebook.com/ctjihozapad/videos/775911112612128/?fref=mentions
    Ti policajti jsou u mě nadále páreček hovad, co si potřeboval dokazovat moc a na někom se vybít, ale ten řidič, to je ukázkovej zmrdík, kterýho bych fackoval tak dlouho, dokud by z hlavy neměl balón.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Pekne shrnuti vseho mozneho dostupneho o Lasvegaskem masakru bumpfirovou puskou...

    #LasVegas #1: The Mandalay Bay Massacre
    https://www.youtube.com/watch?v=f3y8924sKZI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam