Dekuju vsem, za vsechny informace a navodnou!
Uz jsem jednou zbrojak mel (15 let tomu zpet minimalne). Cilize tusim co a jak. Nicmene jsem si delal jen na pistoli. Puska je pro mne neco uplne noveho. A teoreticke predavani (knihy a filmy) na mne nefunguji. Nepamatuju si uplne vsechno tak, jako kdyz mi to nekdo rika a pritom ukazuje. Cilize proto potrebuju tuhle vyuku nazivo s ukazkama.
Chci si koupit kosu a ne, nechci nic jineho. Mam na ni vyhlednutych x uprav. Nejdriv se chci s nekym sahodlouze pobavit co a jak, jestli to ma v tehlwe konfiguraci smysl, nasledne ji na papire postavit tak, jak by se mi libila a byla prakticka a nasledne idealne v tom setu abych si ji ozkousel nebo neco tomu velmi blizkemu nekde nasel na strelnici takove te zazitkove treba jestli se to vubec da pujcit a uvidim. Z toho zjistim, jestli vubec ma smysl si ZP porizovat, protoze kdyz to bude co ja vim kopat do nesmyslu a nebudu s tim spokojen, tak do toho samozrejme nepujdu zejo :) A kdyz to bude delat nesmysly i po vsech schudnych variantach, tak se na to vykaslu. Kdyz to bude vpoho, udelam ZP a necham si ji postavit. Takova je vize.