• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    CERMI_FOX: sbíral je a odnášel. neměl střelnou zbraň, neřídil.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SHADDIE: pokud byl v práci, tak jo. Navíc prý byly nakažení a otrávení,aspoň podle myslivecké PR, takže to mohl být nebezpečný odpad.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    OMNISLASH: no, viděl jsem to video, policajti naměřili jednomu chlápkovi, který vyzbrojen igelitovým pytlem sbíral mrtvý holuby... nevěděl jsem, že manipulovat s pytlem na odpadky pod vlivem alkoholu je zakázáno... :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a zase ty krasne a jednoznacne formulace :D "Protest obyvatel komplikoval v neděli odpoledne odstřel holubů v centru Českého Brodu. Přivolaná policie zjistila, že jeden z účastníků je pod vlivem alkoholu."
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    FURAN: otázku legálnosti řeší např. tento článek: http://www.myslivost.cz/Pro-myslivce/Aktuality/Pravda-o-redukcnim-odstrelu-holubu-v-Ceskem-Brodu

Legální to tedy je a co se týče padajících broků, tak ty jsou naprosto neškodné.
    TIGER
    TIGER --- ---
    FURAN: Zalezi na velikosti broku, ale da se rict, ze pri volnem padu budou neskodne. Na jedne strelnici nas pri soutezi brokari od vedle zasypavali pres val malyma brokama a bylo to sotva citi na hole kuzi.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Jakou má brok terminální rychlost? Je tohle v některém vesmíru legální?
    Myslivci stříleli holuby v centru Českého Brodu, lidé protestovali – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...715-myslivci-strileli-holuby-v-centru-ceskeho-brodu-lide-protestovali.html
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    GEKONZPRAHY: Odpovim si sám, evidentně jo :)

Závorník IMI Defense pro AR-15, černý | alfatactical.cz
    https://www.alfatactical.cz/zavornik-imi-defense-pro-ar-15-cerny.html
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    S těma závorníkama to platí obecně? Ten co mám na Norníkovi je takovej... nahrubo :D Chápu, že nosič závorníku nekoupim jen tak, ale závorník samotnej tedy lze?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KENJIRO: Jakoze ten random anonymni kseftar na bazar huntingu bude vystavovat a ukladat faktury? :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KENJIRO: Pravda. Když z kosy vyndáš závorník, nikdo ti závorník neukradne.
    Jinak jak píše SHADDIE Nebo abys doma nemusel s kosou na záchod.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    MCFLY: Pravda. Na druhé straně, ten nákup se pak už dá dohledat :-D
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    KENJIRO: my jsme tento systém používali jako dočasné zabezpečení například na závodech, když jsme spali v penzionu nebo šli na oběd, pušky jsme zamkli skrz šachtu zásobníku k topení na pokoji řetězem na kolo/motorku, závorník si nechali u sebe.
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    KENJIRO: nevystřelí, jenže novej stoji 1500a je volne prodejnej..
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Hele, mám dotaz - když z kosy vyndáte závorník a zkusíte vystřelit, co se stane? Napadlo mne, že by to mohlo být dobré dodatečné opatření pro případ krádeže, ale nechce se mi to zkoušet.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    HARIUS: tak toho nemam o moc min, tak pohoda
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    LUCKYBSD: On má dvacet plus. (docela velký plus:-))
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    PIVECEK: Já naopak na všechno měl papír od vnitráků - zbroják, pyrokurz, muniční průkaz...
    2ND
    2ND --- ---
    diky diky :) lepsi asi zvlast papir od doktorky. Jednou mne vyrazili s nejakym fomrularem, ze nebyl tak barevny jak chteli, protoze jsem si ho tisknul sam. A ten na tom odkazu je barevny .o)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    2ND: Uz bylo receno, neres, vystavi doktorka. Naopak by mi bylo divny, pokud by ti potvrdila vlastne vytisteny papir, se kterym by se pak musela nejdrive seznamit, co vlastne potvrzuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam