• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ELWERINE: jit tam muzes

8:30 – 9:00: prezence
    9:00 – 12:03: A/ veřejná část - vystoupení hostů a diskuse (cca 10:30 coffeebreak)
    12:30 – 13:30: přestávka - občerstvení
    13:30 – 17:00: B/ neveřejná část - pouze pro řádné členy (cca 15:45 coffeebreak)
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    KASUMI: se nestihnu prihlasit :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    23.3. v centru KCC v Praze na Pankráci
    valna hromada LEXu
    muzete tam k tematu diskutovat nazivo :)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    ZEPHEER: Já se třeba těším, až se k tomu vyjádří pan Černý...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZEPHEER: to je turek, kolega z NATO, takze labilni mladik, urcite mel tezky rozchod nebo tak neco
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    SHADDIE: Ne. Ale já čekám, jak to pojmou novináři. Zase - zbraně jsou špatné?
    Nebo: chudáček psychicky labilní mladík? Nebo nedej bože Islámský fanatik?
    Teď budeme moci krásně porovnávat, jak média budou hodnotit tuto událost.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ZEPHEER: Čekal někdo snad, že toho Zélandu nevyužije nějakej jinej magor jako záminku k odvetě?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SHADDIE: A nám, co tam přístup máme, to značně zjednoduší hledání...

LEX z.s. - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní • Přihlásit se
    https://gunlex.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=2648#p39941
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    IMOLOL: Diky, zatim mi to jde skvele;-)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    MOKOPA: tak hlavně že máš svět rozdělenej do skupin a přesně víš, čí názory můžeš ignorovat. Hodně štěstí v navigování životem podle tvýho neomylnýho, morálního kompasu.
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    IMOLOL: Jj, to zalezi. Ja mam celkem pevnej moralni kompas a naprosto nesnasim rasisty, extremisty vsech barev a omlouvace nasili pachaneho na ostatnich. A tudiz i jejich snahy sirit toxicke zvasty pod rouskou svobody slova. Takze treba toho vraha z NZ, pana Cerneho z Ligy Libe a dalsi podobne.

Utesneneho nic nemam, jen s tebou a tobe podobnymi nesouhlasim.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    NAVARA: Je to na interním fóru lexu, takže link pro ty, co nejsou regnutý, nepomůže. Kdo je regnutej, může se přihlásit a najde to na fóru zde: Obsah fóra » Činnost sdružení LEX » LEX a média » K mému postu na FB
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PIVECEK: link na post? kdo nechce, neklikne
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    MOKOPA: jde o to, že definice "schvalování" evidentně subjektivní a záleží na tom kdo to posuzuje. Stačí se kua podívat na vaše reakce... ale evidentně máte vaší echo chamber dobře utěsněnou.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    PIVECEK: Muzu ji dostat do posty prosim? Just curious...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SHADDIE: Jj, koukal jsem na tu posledni alibistickou odpoved predstavenstva. Nechci ji tu preposilat ze soukromeho fora, ale docela me to hnulo zluci:)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    PIVECEK: Vyjádřil jsem se k tomu na fóru LEXu, kde je tomu věnováno jedno vlákno.
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    IMOLOL: Jo tak, system to potlacuje tak, ze ma tendenci postihovat lidi, kteri tu masovou vrazdu vicemene chvali. Tak to potom jo, na tyhle disidenty jsem uplne zapomnel:-)

Nuff said...
    AMANT
    AMANT --- ---
    IMOLOL: a co jako? to je snad normalni cinnost fizlu ne? to je jako kdyby ministr dopravy konstatoval, ze ridici autobusu budou tocit volantem a prudit lidi, ze nemaj drobny.
    kde je ta cenzura? ze si nemuzes "svobodne" tapetovat internet uvahama o tom, ze to vsecko bylo uplne jinak, komu to poslouzi a ze tomu videu chybi konec, kde by klidne mohl bejt videt, jak se snazi prejit do stealthmodu a odletet do Tel Avivu? nebo ze tady do aleluja OpiciKral naznacuje, ze vsecko je nejaky metaspiknuti, ktery prohledne jen spravnej autonomni preper? to neni ani inteligentni, ani zabavny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam