• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    MOKOPA: jde o to, že definice "schvalování" evidentně subjektivní a záleží na tom kdo to posuzuje. Stačí se kua podívat na vaše reakce... ale evidentně máte vaší echo chamber dobře utěsněnou.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    PIVECEK: Muzu ji dostat do posty prosim? Just curious...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SHADDIE: Jj, koukal jsem na tu posledni alibistickou odpoved predstavenstva. Nechci ji tu preposilat ze soukromeho fora, ale docela me to hnulo zluci:)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    PIVECEK: Vyjádřil jsem se k tomu na fóru LEXu, kde je tomu věnováno jedno vlákno.
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    IMOLOL: Jo tak, system to potlacuje tak, ze ma tendenci postihovat lidi, kteri tu masovou vrazdu vicemene chvali. Tak to potom jo, na tyhle disidenty jsem uplne zapomnel:-)

    Nuff said...
    AMANT
    AMANT --- ---
    IMOLOL: a co jako? to je snad normalni cinnost fizlu ne? to je jako kdyby ministr dopravy konstatoval, ze ridici autobusu budou tocit volantem a prudit lidi, ze nemaj drobny.
    kde je ta cenzura? ze si nemuzes "svobodne" tapetovat internet uvahama o tom, ze to vsecko bylo uplne jinak, komu to poslouzi a ze tomu videu chybi konec, kde by klidne mohl bejt videt, jak se snazi prejit do stealthmodu a odletet do Tel Avivu? nebo ze tady do aleluja OpiciKral naznacuje, ze vsecko je nejaky metaspiknuti, ktery prohledne jen spravnej autonomni preper? to neni ani inteligentni, ani zabavny..
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    IMOLOL: Dulezite je tam to "imho" jelikoz na zaklade mistni debaty to prave, troufam si rict vetsine, neprijde naprosto v poradku. To, ze by to snad mela resit policie tu nikdo ani naznakem netvrdil, krome tebe tedka. Tak zase neni potreba z nej ted delat obet, ktera nemuze projevit svuj nazor na fejsicku :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    AMANT:
    MOKOPA: https://tn.nova.cz/clanek/jdeme-po-vas-vzkazuje-policie-cechum-chvalicim-teror-na-zelandu.html - "V souvislosti s teroristickým útokem na Novém Zélandu bych chtěl ujistit veřejnost, že Policie ČR se od včerejška věnuje všem aktivitám, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu, pečlivě je prověřuje a zajišťuje důkazy pro případné trestní řízení," Podstatný je imho věta, kterou jsem zvýraznil. Stačí se podívat na ten shitstorm tady, ohledně příspěvku nějakýho Černýho, kterej byl imho naprosto v pořádku a tady z něj někteří dělají pomalu komplice. Toliko k podvědomýmu cítění.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PIVECEK: vnimam to opacne.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MOKOPA: no to prave dokazat nejde, musis to podvedome chapat a cejtit tu krivdu a utlak, ale nevyargumentujes to.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    CYBERKOTLIK: No ten kontext se udela tim, ze je prave videt a nikdo jiny tam neni, aby nabidl pluralitni nazor. Na to nepotrebujes mit v potisku v televizi "zastupce vsech strelcu". Divak bude automaticky pocitat s tim, ze kdyz si media nekoho pozvou, ci neco pokryji reportazi, ze vybiraji relevantni hosty.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PIVECEK: no vidis, a ja o nejakym pochodu v Jungmance ani neslysel:)

    PIVECEK: To asi jo, diky vyjadreni v mediim - ale nemaj k nemu kontext "zastupce vsech strelcu".
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PIVECEK: Btw urcite ho zna vic lidi nez treba predsedu lexu, nebo naseho nejlepsiho ipsc strelce, jestli vis kam tim smeruju:)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    CYBERKOTLIK: A to by ses prave divil. V me socialni nestrelecke bubline ho zna dost lidi. Navic staci malo, jeden clovek ty plky nasdili a na netu to hned zije vlastnim zivotem. Z posledni doby byl treba dost medializovan ten jeho pochod v Jungmance, coz melo nepochybne dopad i mimo streleckou komunitu.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SHADDIE: "A ještě ke všemu se pasoval na samozvaného vůdce a zástupce všech držitelů zbraní, takže v očích veřejnosti to vrhá blbý světlo na všechny držitele."

    no nevim, tohle mozna takhle vnima par lidi kolem lexu, ale bezna verejnost vubec (bezny lidi ani nevedi, ze nakej pan cerny existuje)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    HABRENKA:
    ERGOSUM:

    Jen se bojim, hlavne aby to nebylo odskrtnute a nikdo pak neresil ten puvodni prispevek, coz jsem taky zminil v emailu predsedovi Travnickovi. Pokud mate chvilku, muzete udelat totez.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    REDSNAKE: Splnil se Černého vlhký sen. Teď nikdo nezpochybní kdo je králem střelců. :-(
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    PIVECEK: jsou no.. ale stacilo vynechat zmrd a vyliskani a bylo to cajk.. nebo to nemit verejne... to je proste udel netu a funkce :-(, dalo se to cekat... a je to zbytecna skoda.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    To jsou dementi, jestli je to ciste kvuli tomu prispevku.. Mno jdu jim napsat zpravu, at mam ciste svedomi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Odvolání tiskového mluvčího LEX z.s. - LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní
    https://gunlex.cz/clanky/tiskove-zpravy/3417-odvolani-tiskoveho-mluvciho-lex-z-s

    Takže jsem měl pravdu, jsme přišli o dva zástupce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam