ELECTRICKOTA: Pokud vyjdu jen z toho článku, tak tam byly vůbec zajímavé vztahy.
Považujme za pravdivé informace, které jsou ověřené a ty, které vypoví strana ve svůj neprospěch.
"Mnoho komentářů odkazovalo na to, že ta hyena, která nám vše způsobila, vlastně nebyl zlý člověk,"
"údajně sypal neznámé prášky do vína" (takže do vína)
"Osobně jsem začátkem června v noci zašla pro policejní hlídku"
"ale vzhledem k tomu, že nedošlo k fyzickému násilí,"
"Nakonec jsme se rozhodli jít podat trestní oznámení za stalking a obtěžování, které bylo stále v procesu řešení" (Je to jen můj dojem?)
"a při této příležitosti jsme se i dozvěděli, že má legálně drženou zbraň," (Takže do té doby o ní ani nevěděly.)
"vyhrocená, o to víc, když jsme mu předali informaci, že byla podána žádost o rozvod,"
" hledala dovolenou maminka, vymalovala celý byt, když on si jel do kina, podnikala s námi veškeré výlety, obstarávala vše, co jsme potřebovali i víc než to i přes to, že si pak sama nemohla pořídit ani nové boty. Když jsme neměli peníze na svačinu," (hmm. Takže on si dovolil jet do kina. A dovolená a vymalovaný byt je důležitější než svačiny.)
"Manželku podle kriminalistů zastřelil legálně drženou střelnou zbraní ve čtvrtek vpodvečer v jedné z rychnovských restaurací."
Když mi bude někdo tvrdit, že zlý tyran zavraždil vzornou matku a milující manželku, tak mu to nebudu věřit.