GEKONZPRAHY:
ELECTRICKOTA: díky, potvrdili jste mi to, co jsem si sám myslel :) Jen kdyby už měl ty 16" :-D
Ovšem řeším stejně jiný problém, třeba mi s tím pomůžete - a sice AR-15 .223 nebo karabinu 9 mm? :) Jde čistě o praktickou věc a využití. Faktem je, že střelnic na .223 zas tak moc není, pro mě by reálně připadaly v úvahu na sever od Prahy Malá Újezd nebo Oleško (bydlím na Černém Mostě). Běžně jezdím na krytou v Květnici. Ty střelnice neznám, nikdy jsem tam nebyl, máte s nimi zkušenosti, jestli to tam je v pohodě?
Dál jsem řešil samozřejmě to, že 9mm vs .223 náboje jsou cenově 2x tolik a taky to, že s tou 9mm karabinou bych mohl klidně i na tu Květnici. Konkrétně mám v merku CSV-9, vybíral jsem mezi M4 a M5 AR. Včera jsem se byl na ně kouknout v TopGuns a tu AR jsem zavrhl. Takže teď mám dilema, jestli AR-15 .223 od Mazdy nebo CSV-9 M4 - a nějak se nemůžu rozhodnout. Ikdyž mám dojem, že nakonec zvítězí pohodlnost a možnost chodit na kryté střelnice, tj. 9mm. Ale zas AR-15 .223... :-D No, asi si budu muset hodit mincí.